Keresés

Részletes keresés

satine Creative Commons License 2003.04.12 0 0 0
Szia, Csenge,
tudom, nem engem vársz,
nem voltunk Curacaón, viszont itthon az egyik tévécsatornán kétrészes filmet vetítettek nemrég, abszolút praktikus tanácsokkal, árakkal, belépőkkel, programokkal, én a végét láttam, de felkeltette az érdeklődésemet.
Sajnos itthonról ezis elég drágának tűnik, csak a repülőjegy 200ezren fölül van/fő, a szobaárakra is valami 150-200S/éj árat mondtak, és többször elhangzott, hogy nem olcsó mulatság,
viszont nagyon szép tájat láttunk, csodaszépet, vagy meseszépet, arany kis színes házakat, holland stílusúakat. Városnézés, vízi sportok, látogatás a likőrgyárban, egy struccfarmon, búvárkodás, delfinshow, együtt úszás a delfinekkel,cápaetetés kerítésen át a víz alatt, ilyesmiket mutattak, a szokásos turistaattrakció.
Ettől függetlenül nekem nagyon tetszett, de gyorsan kiszámoltuk, hogy az egy hét kevés ott, márpedig az is megközelítené kettőnknek az egymillát, úgyhogy még várunk...
Viszont az itthoni egyik teletexten bécsi indulással már 300 alatt van utazási lehetőség.
Itt jön be az, amit te javasoltál, hogy próbáljunk külföldről indulni, látod, teljesen igazad van!
Egy barátnőm Németo-ból szervezett hajós úton volt, mindennap más szigetnél álltak meg, de neki is C. tetszett a legjobban, azt mondta, hogy mesés hangulata van, kár, hogy ott nem töltöttek el több időt.
Csak nem ide készülsz?
Szerdán találkozom ezzel a barátnőmmel, majd kérdezgetem, de hotelárakat biztosan nem tud, mert ők a hajón laktak, szia!
Előzmény: csengevagyok (-)
csengevagyok Creative Commons License 2003.04.02 0 0 topiknyitó
Voltatok mar Cura çaoban? Mi volt a szigeten a helyi likoron kivul? Milyenek voltak a hotelarak vagy van-e mas szallaslehetoseg?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!