Állítólag egyikőnknek megvan a kép,de azt sajnos erősen kétlem,hogy bármelyik MIÉP-irodában még meglenne,mert "érdekes szokása" a párt és hozzá közel álló embereinek,hogy kínos pontossággal eltüntet minden,rá nézve esetleg komprommittáló dokumentumot.
A Magyar Igazság és Élet pártjának egyik korábbi plakátjáról szisztematikusan eltűntettek egy politikust, feltehetően azért, mert szembeszállt a párt elnökével, Csurka Istvánnal.
Novák Előd, a MIÉP ifjúsági tagozatának korábban eltávolított elnöke úgy véli: a százszámra kizárt ellenfelek egyike lehet a képen. A plakát alapját képező fotó még tavaly márciusban készült. Győri Béla, a MIÉP szóvivője a Népszavának úgy nyilatkozott: nem tud a plakát megváltoztatásáról és kizártnak tartja, hogy Csurka István ilyennel foglalkozzon. Mint mondja: a pártelnök ennél sokkal fajsúlyosabb jelenség.
azért nem mindegy, hogy beleretusálnak valakit a képbe vagy kiretusálják onnan. Ha pl. Sztálin-féle csoportképekbe mindig csak újabb embereket retusáltak volna, azt nem hiszem, hogy rossz hatással lett volna az adott illető várható élettartamára.
ne má mester, egy interpolált képben egy fikarcnyival sincs több hiteles információ, mint az eredetiben. A környezetéből összelopkodja a pixeleket, ennyi!
Élénk a fantáziám nekem is, de egyiptomi fáraót szemüvegben, ilyen cuki kis satykával a fején, pláne MIÉP felvonuláson, még én sem tudtam eddig elképzelni. De végül is. Miért ne?
Élénk a fantáziám nekem is, de egyiptomi fáraót szemüvegben, ilyen cuki kis satykával a fején, pláne MIÉP felvonuláson, még én sem tudtam eddig elképzelni. De végül is? Miért ne?
Van arról valakinek vakami tippje, de ami jobb, pontos értesülése, hogy ki is lehet tulajdonképpen a fej nélküli alak? (Csak komolyan! Semmi Robespiere, Danton, Martinivics vagy hasonlók.)