"Ombudszmanok figyelem!
Ma reggel a Kossuth rádió Reggeli Krónikájában egy Spáhn Gábor nevű raccsoló-sejpítő zsidó olvasta föl a jegyzetét."
Kovarcz, te igazán következetes hungarista vagy. Hogy viselted az elmúlt 58 évet, amióta nem vagy miniszter?
"Az ország totális mozgósítását Kovarcz Emil tárca nélküli miniszter vezette, aki az otthon maradtak munkaszolgálatba hívásával 1945. febr. 15-én felállította a minden 14-70 év közötti, katonai szolgálatot nem teljesítő polgárt magában foglaló Hungarista Munkahadsereget. "
tegnapelott meg az impotens csurka olvasott be a kossuth radioban. remelem ez nem kulonosebben inszinualo. egy 70 eves ember miert ne lehetne impotens. csak nem fogja szegyenleni. az impotencia nem bun. betegseg. allapot.
tegnap raduly peter buzerans olvasta fel reggeli jegyzetet a kossuth radioban. mi ezzel a baj. raduly peter onmaga bevallasa szerint buzerans. mi a baj?
Ma reggel a Kossuth rádió Reggeli Krónikájában egy Spáhn Gábor nevű raccsoló-sejpítő zsidó olvasta föl a jegyzetét"
És? Gondolom azt kifogásolod hogy zsidó. Hú, nem is tudom hogy merte leírni. (ha tovább olvastad volna, kiderül hogy a jegyzetfelolvasó maga nyilatkozott a származásáról...)
Igen de az csak az egyik oldal. A másik oldalon ott vannakk a szép és tiszta nagyvárosok. Mindkettőre van példa.
Rajtunk (is) áll melyikre fogunk hasonlítani, és azt hiszem mindannyian ugyanazt szeretnénk. Bár a tendencia rossz, nagyon rossz.
Mármint hogy azért hülye, mert a romák is magyarok. Tehát a kérdést helyesen úgy keleltt volna feltenni, hogy miért nem a nemroma magyarokról csináltak paródiát. Így már van értelme és csatlakozom a kérdezőhöz. Miért nem a nemroma magyarokról készült a "paródia"?
Mikmak:
Ilyen szintű hozzászólásokért ha
nem tiltanak le, akkor ne tiltsanak le
senkit. Neved találó.
"zsidó haláltáboroknak is megvan a maga fekete
humorát" - is na kik találták ki ??? Na kik ??
Ha nem ő maguk (egy kis pénzért), már
a kerítés tetején üvöltöznének olyanokat
mint te.
Te nem olvasol? Lentebb mar jeleztem: az emlitett parodia nem a szegeny oregembert, hanem annak "fiat", pontosabban az altala jelzett beszedmodot es a hozza tartozo kulturalis szintet figurazza ki.
Nekem mind1. Egyébként Auschwitznak, meg egyáltalán a zsidó haláltáboroknak is megvan a maga fekete humora, és eccer sem visítozott senki, hogy tíccsák be.
Egy kicsit elragadtattad magad, nem? Mindenestre ezt elrakom, ilyen szépet még senki sem írt nekem! :) A modik nem tudom, észreveszik-e, de ilyen gyöngyszemmel ritkán találkozni még a polfórumon is.
Ezzel én is egyetértek, ahogy letöltöttem és meghallgattam nem értettem mi itt a probléma.
Persze azért kitettem a teljesség kedvéért, és döntse el mindenki maga.
Ez csak ostoba idejétmúlt ripacskodás intellektuálisan igénytelen nyugdíjasoknak, kár volt az Index kapacitását csökkenteni a topic-kal 8-/
A vidékizés tényleg bántó, de nem a vidékieket bántja, hanem a faszi degradálja magát az egésszel.
Ja, és a végén mégiscsak egy értelmes vidéki is szerepel a gyöngyszemben, szvsz kicsit túllihegted, feleslegesen sejtettél mögöttes szándékot, Kovarcz koma.
Kell ilyen ember/jegyzet is a médiába, különben honnan tudnánk, kinél vagyunk különbek? 8-)