Keresés

Részletes keresés

bihardioszeg Creative Commons License 2003.04.02 0 0 99

Szerintem ez a nyomorult azt se tudja, mi az, hogy nyilas!

Előzmény: tavaszi nagytakarítás (54)
Futrinka utcai polgár Creative Commons License 2003.04.02 0 0 97
A helyesírása.
Előzmény: tavaszi nagytakarítás (77)
phallus impudicus Creative Commons License 2003.04.02 0 0 96
polmoderator adatok | e-mail 2003-04-02 15:07:56

Kovarcz: 1 hét (MM V.1.8)

Előzmény: Tecs (95)
Tecs Creative Commons License 2003.04.02 0 0 95
"Ombudszmanok figyelem!
Ma reggel a Kossuth rádió Reggeli Krónikájában egy Spáhn Gábor nevű raccsoló-sejpítő zsidó olvasta föl a jegyzetét."

Kovarcz, te igazán következetes hungarista vagy. Hogy viselted az elmúlt 58 évet, amióta nem vagy miniszter?

"Az ország totális mozgósítását Kovarcz Emil tárca nélküli miniszter vezette, aki az otthon maradtak munkaszolgálatba hívásával 1945. febr. 15-én felállította a minden 14-70 év közötti, katonai szolgálatot nem teljesítő polgárt magában foglaló Hungarista Munkahadsereget. "

http://www.freeweb.hu/gamma21/mkelmelet.html

Előzmény: Kovarcz (-)
alfredoo Creative Commons License 2003.04.02 0 0 94
swill

jut eszembe vasarnap meg a kis kerti torpe szerepelt a musorban... a 150 centis kis torpe. tok ari.

Előzmény: swill (89)
alfredoo Creative Commons License 2003.04.02 0 0 93
swill

tegnapelott meg az impotens csurka olvasott be a kossuth radioban. remelem ez nem kulonosebben inszinualo. egy 70 eves ember miert ne lehetne impotens. csak nem fogja szegyenleni. az impotencia nem bun. betegseg. allapot.

alfredoo Creative Commons License 2003.04.02 0 0 92
swill

tegnap raduly peter buzerans olvasta fel reggeli jegyzetet a kossuth radioban. mi ezzel a baj. raduly peter onmaga bevallasa szerint buzerans. mi a baj?

White Falcon Creative Commons License 2003.04.02 0 0 90
Sajnos nálunk Debrecenben még ma is találni karácsonyfát, a hó alól kiolvadt szemétről nem is beszélve
Előzmény: swill (88)
swill Creative Commons License 2003.04.02 0 0 89
Ma reggel a Kossuth rádió Reggeli Krónikájában egy Spáhn Gábor nevű raccsoló-sejpítő zsidó olvasta föl a jegyzetét"

És? Gondolom azt kifogásolod hogy zsidó. Hú, nem is tudom hogy merte leírni. (ha tovább olvastad volna, kiderül hogy a jegyzetfelolvasó maga nyilatkozott a származásáról...)

Előzmény: Nils Holgersson (72)
swill Creative Commons License 2003.04.02 0 0 88
Igen de az csak az egyik oldal. A másik oldalon ott vannakk a szép és tiszta nagyvárosok. Mindkettőre van példa.
Rajtunk (is) áll melyikre fogunk hasonlítani, és azt hiszem mindannyian ugyanazt szeretnénk. Bár a tendencia rossz, nagyon rossz.
Előzmény: Éjzejofi (71)
Éjzejofi Creative Commons License 2003.04.02 0 0 87
Mármint hogy azért hülye, mert a romák is magyarok. Tehát a kérdést helyesen úgy keleltt volna feltenni, hogy miért nem a nemroma magyarokról csináltak paródiát. Így már van értelme és csatlakozom a kérdezőhöz. Miért nem a nemroma magyarokról készült a "paródia"?
Előzmény: tavaszi nagytakarítás (78)
Éjzejofi Creative Commons License 2003.04.02 0 0 86
Ez komoly? Ez a Dzsordzsi tiszta hülye.
Előzmény: tavaszi nagytakarítás (78)
aaa99 Creative Commons License 2003.04.02 0 0 85
Mikmak:
Ilyen szintű hozzászólásokért ha
nem tiltanak le, akkor ne tiltsanak le
senkit. Neved találó.

"zsidó haláltáboroknak is megvan a maga fekete
humorát" - is na kik találták ki ??? Na kik ??
Ha nem ő maguk (egy kis pénzért), már
a kerítés tetején üvöltöznének olyanokat
mint te.

Előzmény: MicmacPress (81)
White Falcon Creative Commons License 2003.04.02 0 0 84
Sőt.Az űrgolyhók szerzője,és filmjeinek gyakori főszereplője első színpadi rendezésében horogkeresztbe állította a színészeket
Előzmény: MicmacPress (81)
amedvebarnadekedvemfekete Creative Commons License 2003.04.02 0 0 83
nem szokott olvasni, könnyebb hazudoznia így
Előzmény: SaGa (82)
SaGa Creative Commons License 2003.04.02 0 0 82
Sumer!

Te nem olvasol? Lentebb mar jeleztem: az emlitett parodia nem a szegeny oregembert, hanem annak "fiat", pontosabban az altala jelzett beszedmodot es a hozza tartozo kulturalis szintet figurazza ki.

SaGa

MicmacPress Creative Commons License 2003.04.02 0 0 81
Nekem mind1. Egyébként Auschwitznak, meg egyáltalán a zsidó haláltáboroknak is megvan a maga fekete humora, és eccer sem visítozott senki, hogy tíccsák be.
Előzmény: Törölt nick (73)
Kártékony Creative Commons License 2003.04.02 0 0 80
OFF

Az ilyen pesti ember aki azt hiszi,hogy tavasszal vetik a töpörtyűt és abból kel ki a kismalac,maradjon a kőbányai lumperájnál

Én eddig úgy tuttam, hogy a töpörtyűt azt a sarki nonstop boltban tenyésztik. Nem?
Mert eddig én egész jól eléltem ebben a hitben... :)

ON

Előzmény: zsele5 (15)
Kártékony Creative Commons License 2003.04.02 0 0 79
OFF

Az ilyen pesti ember aki azt hiszi,hogy tavasszal vetik a töpörtyűt és abból kel ki a kismalac,maradjon a kőbányai lumperájnál

Én eddig úgy tuttam, hogy a sarki töpörtyűt azt a nonstop boltban tenyésztik. Nem?
Mert eddig én egész jól eléltem ebben a hitben... :)

ON

Előzmény: zsele5 (15)
tavaszi nagytakarítás Creative Commons License 2003.04.02 0 0 78
Az ész megáll!!!

Azt mondja az Albert Györgyi az "Élesben"-ben a Siposnak(IMH énekese): "Miért nem a magyarokról csináltatok paródiát?"

tavaszi nagytakarítás Creative Commons License 2003.04.02 0 0 77
A topikiniditó igy inditott:

"Ma reggel a Kossuth rádió Reggeli Krónikájában egy Spáhn Gábor nevű raccsoló-sejpítő zsidó olvasta föl a jegyzetét"

És mi a gond, mi volt ebben alpári?

Előzmény: Nils Holgersson (72)
mash Creative Commons License 2003.04.02 0 0 76
a kettős mérce alapján 0-ra tippelek
Előzmény: Törölt nick (73)
mash Creative Commons License 2003.04.02 0 0 75
na ez aztán intelligens volt
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.02 0 0 74
Egy kicsit elragadtattad magad, nem? Mindenestre ezt elrakom, ilyen szépet még senki sem írt nekem! :) A modik nem tudom, észreveszik-e, de ilyen gyöngyszemmel ritkán találkozni még a polfórumon is.

Gratulálok, egyéniben csúcsot döntöttél!

Puszika! :)

Nils Holgersson Creative Commons License 2003.04.02 0 0 72
Érdemi hozzászólásod esetleg van? A topikindító azért nem ilyen stílusban nyomta.

A topikiniditó igy inditott:

"Ma reggel a Kossuth rádió Reggeli Krónikájában egy Spáhn Gábor nevű raccsoló-sejpítő zsidó olvasta föl a jegyzetét"

Előzmény: swill (28)
Éjzejofi Creative Commons License 2003.04.02 0 0 71
Hát nem kell feltétlenül Brüsszelhez hasonlítani, csak ugye hát ez Európa fővárosa, ezért bátorkodtam.
Előzmény: swill (49)
Érzékeny Creative Commons License 2003.04.02 0 0 70
Szia!
Meghallgattam, köszönöm.)
Hát ebből hogy lehet azt kihallani, amit ti itt leírtatok ?????
Előzmény: Egy_kisebb_isten (67)
tavaszi nagytakarítás Creative Commons License 2003.04.02 0 0 68
Na, Kovarczot már le is tiltották.

Úgy látszik, ha valaki szóváteszi a kettős mércét, azt letiltják.

Egy_kisebb_isten Creative Commons License 2003.04.02 0 0 67
Ezzel én is egyetértek, ahogy letöltöttem és meghallgattam nem értettem mi itt a probléma.
Persze azért kitettem a teljesség kedvéért, és döntse el mindenki maga.
Előzmény: Tomthumb (65)
Tomthumb Creative Commons License 2003.04.02 0 0 65
Ez csak ostoba idejétmúlt ripacskodás intellektuálisan igénytelen nyugdíjasoknak, kár volt az Index kapacitását csökkenteni a topic-kal 8-/

A vidékizés tényleg bántó, de nem a vidékieket bántja, hanem a faszi degradálja magát az egésszel.

Ja, és a végén mégiscsak egy értelmes vidéki is szerepel a gyöngyszemben, szvsz kicsit túllihegted, feleslegesen sejtettél mögöttes szándékot, Kovarcz koma.

Kell ilyen ember/jegyzet is a médiába, különben honnan tudnánk, kinél vagyunk különbek? 8-)

Előzmény: Egy_kisebb_isten (63)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!