Keresés

Részletes keresés

JUSTFIRE Creative Commons License 2003.04.05 0 0 7
Hali ! (Tűzlovag ... de rég hallottam ezt a kifejezést !)
Nem. Én is csak szimpatizáns valék.
Előzmény: doktormacko (6)
doktormacko Creative Commons License 2003.04.05 0 0 6
Csak nem vagy TŰZLOVAG ?
Előzmény: JUSTFIRE (5)
JUSTFIRE Creative Commons License 2003.04.05 0 0 5
Á ! Szóval egy ritkaságra vágysz ? Ha eddig még nem kaptál a Bp-i vagy hazai viszonyokról pozitív választ, marad a külföldi beszerzés. Az osztrákoknál vagy a cseheknél lehet, hogy többre jutnál.
Vagy álljatok össze többen és rendeljetek együtt a Firehouse-tól ezt-azt. Oltári filmeket meg könyveket szoktunk beszerezni, a postaköltség is elfogadhatóbb így.
Előzmény: tgno1 (4)
tgno1 Creative Commons License 2003.04.02 0 0 4
Kedves JUSTFIRE.
Köszönöm az észrevételeidet.
Azért "ami" polót keresek ,mert úgy gondoltam,hogy magyart egyszerűbb beszerezni pl.: a tűzoltó majálison.A hazai tűzoltókkal semmi bajom.A felsorolt magyar oldalakat naponta látogatom.
Előzmény: JUSTFIRE (3)
JUSTFIRE Creative Commons License 2003.04.01 0 0 3
És miért pont ami póló kell Néked ?
A magyar tűzoltók legalább olyan f@sza legények (ha nem jobbak), mint a tengeren túliak. Mert ha pl. elménnél május 4-én a fővárosi vagy bármelyik tűzoltó majálisra NYFD-pólóban, igen furcsán néznének Rád !

Olyan helyeken lehet ilyen pólókat csináltatni, ahol az Általad választott méretű és szinű cuccra az Általad kiválasztott pikcsört nyomatják rá ott helyben. A legutóbbit a fóti Cora-ban hoztam össze - 3 rongyér'. A figura bármilyen képet beszerez Neked, ha eltáncolod neki milyenre is vágysz. Military bótokban is fellelhetők készen, de a minőségre nagyon oda kell sasolni.

Itte jártál-e már ?
tuzolto.lap.hu
www.tuzoltosagbp.hu
firehouse.com
usw.

Előzmény: tgno1 (2)
tgno1 Creative Commons License 2003.04.01 0 0 2
Már régóta szeretnék.
Régi álmom volt,hogy tűzoltó legyek.Sajna nem,így alakult,de a rajongás megmaradt.
Előzmény: JUSTFIRE (1)
JUSTFIRE Creative Commons License 2003.04.01 0 0 1
New York Fire Department ?

Ha megmondod, miért kell Neked, talán segíthetek !

Előzmény: tgno1 (-)
Tiglincs Creative Commons License 2003.04.01 0 0 0
én nem T'0m...
Előzmény: tgno1 (-)
tgno1 Creative Commons License 2003.04.01 0 0 topiknyitó
Hol lehet Bp-en vagy környékén NYFD-es polót kapi??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!