Mi tortent, kihalt a forum?
En remelhetoleg a T3 lakoja leszek szuk 1 ev mulva.
Mi hir az epitkezesrol, elkezdtek mar?
Van itt valaki, akivel mar kotottek vegleges szerzodest?
Ha ismerős, akkor az is mond neked valamit, hogy az elsőn lakó 3 nővérből én vagyok a legidősebb. Nekem anyukám költözött/ik a Szent Lőrinc sétányra. Hallom, hogy már összefutottatok. Kicsi a világ...
Olvastam e nemes forumot, és megállapítottam hogy nem csak mi kuzdunk anyummla a nemes T-invest ellen.
Mi a T2/2 be kotozunk majd be, ha minden jól megy és a 28 hibát amit ossze szá,oltunk kijavítják. Arrok már nem is beszélve m hogy sajnos a lakás teruletéből is lecsíptek majd 5nm-t .
Szoval már a hajunk félig ki hullott és nem sok idegunk maradt az elmúlt egy év során. Levelezgetésunk méár kitesz két dossziét, és kérdem én vajon még emnnyi lesz belole. Mi kicsit kukacosak vagyunk lehet, de lehet ezt másként ?
Mi is szivesen tartanánk már ott hogy koltozzunk, csak nagyon nehéz mivel a lakásunk még mindíg javítás allatt van. NEm igen beszéltem még oylan emberrel akinél olyan durva hibák lennének mint nálunk.
Az építkezés során mikor L látogatunk kétszer eme "csodába" saját nevemben mondhatom csak sírógorcs kerulgetett.
Kálváriánk még nem ért véget, most van lakás de még sincs... Utolsó talányunk csak annyi hogy fogyhatott 10 köbméter víz el ha ott se lakunk és nem használunk semmit:/
nagyon szőke vagyok! Elfeledtem a jelszavam, de amíg emlékeztem, se tudtam belépni. Vendor, léccilécci, megsúgnád a e-mail címemre (de a pontos felhasználónevem is, mert úgy emlékszem, odaírtam valami olyat, hogy csak rokon. lehet, hogy ezért nem stimmeltek a dolgok...)
Előre is köszönöm!
Nincs, de én szélsőséges esetekben hajlamos vagyok veszett kutya módjára viselkedni...
Amúgy meg sejtem, kire gondolsz kutyás hölgy alatt, találkoztunk vele két ünnep között bent a C lépcsőházban(!), elég bánatos volt, hogy nem működött a lift. Ő meg a 4. emeleten lakik. (Anyukám az elsőn).
Na jó, csak azért, mert öreganyádnak szólítottál, küldöm azt a levelet neked is...
A közgyűlés nem lenne rossz, lenne is miről beszélgetni.
Anyukám azon parázik, hogy megszavaztátok, hogy decembertől fizetitek a közös költséget, ső a mai napig nem kapott csekket, hogy eleget tegyen nemes kötelezettségének.
Megöl a kíváncsiság! Én is hadd tudjam már a komikus részleteket! NAAAAA!
Állapotjelentések:
- Valóban megszűnt a vasfüggöny körülöttünk, lehet jönni-menni szabadon.
- Nagyon dolgoznak a c/d épületben, egyre több lakásba költöznek be.
- Hétfőn beszereltek valami víznyomásfokozót a lépcsőházainkba. A víz nyomása nem fokozódott, de ezekben a pillanatokban, mikor soraimat írom, megint nincs víz.
- Valamelyik nap a délutáni órákban megállt a liftünk. (nem voltunk benne éppen akkor) Szerencsére másnapra megjavították. Ez szimpi.
- Randevúztam a házat képviselő biztosítós hölggyel. Aranyos, kedves, nyomulós. Lehet vele értelmesen kommunikálni, ez jó. Kiderült, hogy pénzhiány miatt nagyon alacsony összegre van biztosítva a ház. Kellene egy közgyűlés, hogy megemeljük. Da amíg nem költöztt be mindenki, addig ez nem lesz könnyű.
- A díjbeszedő rt nem küld nekünk víz és csatornaszámlát, mert állítólag a mellékmérők száma nincs lejelentve a vízműveknél. Vendor a t1-ből mesélte, náluk 1 (egy) évig tartott ennek a procedúrának a lejátszása. Ez nem szimpi.
Vendor, priviben már küldöm is a másolatát, remélem jó az itten regisztrált címed.
Fórumra nem szeretném kitenni a sztorit.
Gondoltam, hogy regisztrálok, de nem én vagyok a tulaj, hanem Anyukám, az nem baj? (Nem valószínű, hogy a következő egy-két évtizedben fórumozni fog bárhol is.)