Oks! :) Köci cépen a tanácsot! :)
Biztos valami gyerekkori csalódását próbálja most "kiélni"... :)
Felőlem akármit írhatsz, nekem az számít, h én tudom, mi az igazság, és nem alacsonyodok le odáig, h egy fórumoló miatt megrendülne az önbizalmam...
Bakker, az egyetem, meg a kolik meg ennyit nem bírnak megtenni, h ha már nem is adhatnak ki a hallgatókról adatokat, legalább átadnának vmi üzenetet nekik. Mert mondták mogy vannak görög hallgatók, de többet nem mondhatnak. Hát bakker...
A lényeg, h én tudom, h a helyesírásom és nyelvtanom 5ös, de el tudom annyira különíteni a dolgokat, h itt a fórumon nem fogok irodalmi nyelvezetet és kiváló helyesírást alkalmazni. Ha más erről a véleményed, ez van. Az emberek nem egyformák. Még szerencse, gondolj bele, most nem lenne min vitatkoznunk. :)
Szóval ha a helyedben lennék, biztos én is uezt mondanám. :)
on
Szóval, visszatérve az eredeti témához, tud valaki segíteni keresni Debrecenben egy görögül tudót? :)
aszittem a fórumokon nincs helyesírás ellenőrzés. gondoltam, biztos lazák már annyira a fórumolók, h az ilyenekért senkit nem szólnak meg. tévedtem volna?
Huh, hát ahogy tudom, az ógörög kicsit különbözik az újtól. Nem tudnád még megkérdezni nővéredet, vannak-e esetleg görög halgatók az egyetemen, angolul biztos tudnak. Köszi szépen!
Hahó!
Én egy debreceni 15 éves lány vagyok, aki szeretne görög nyelvet tanulni kb heti két órában. Szóval bárki, aki tud görögül legalább egy középfokon, és tanítana, az írjon a szilvisz@freemail.hu-ra vagy hívjon a 06-30/278-87-87-es számon lehetőleg délután. A többit majd megbeszéljük!