Lovason legalább annyit lehet röhögni mind a lejáratodótt jobb-n. A kötél riógató,fideszes kölkön, részeges Csurka bácsin át az alcsuti suttyuig. Lejáratodott emberek.
Szerintem 2006-ban már a választásokon érezni lehet a EU-hatását és ezt nem akarják a jobbos mocsok OVI és társai. Ugy beszélnek a jobbosok tudják mire kell majd szavazni a nem-re.
Balhorog
Hello! My name is George Bush,éjs az USA prezidentje vagyok.Nálunk kéjk alapon ötágú fehér csillag van,ezért mindenhol ezeket a csillagokat használjuk.Úgy érjzem,önök szerint mi ijs kommunisták vagyunk...
Ezt az állampolgárság dolgot Tasnádi(meg előtte Kende) dobta be a köztudatba. Mondott ez a Tasnádi még valamit, amit a balliberális hőbörgők elengedtek a fülük mellett.
Azt mondta, hogy Izrael megalakulása óta eddig 2 embertől vonták meg az állampolgárságot.
Az egyik Lovas, a másik meg Eichmann volt...
Tehát, ha Lovast lezsidózzátok az izraeli állampolgárság miatt, akkor következetesen le kell zsidóznotok Eichmannt is...
A művelt úriasszony nem vette át a béketüntetők petícióját. Toller nemzetközi divatot csinált, mert Náncsi tettét így fordíthatjuk magyarra, "a béketüntetők bekaphassák!"
Miért nem csinálsz egy jobbosat is? Biztosan nagyobb sikere lenne. Szvsz 1 nap alatt behozná a másikat. Bár ha a szart felcímkézzük, attól még szar marad. Tán nincs sok értelme.
Amúgy külsőleg tényleg jót rakott az USA a kirakatba de bevallom, még egyszer sem csevegtem vele. Eddig még csak a nyilatkozataival találkoztam és neked szerencséd van, mert a jelek szerint ugyanabba a kocsmába jártok. Én Ászok sört szoktam inni liberális unikummal. Erre meghívhatom a hölgyet, hogy bennfentessé válljak?
Nézz be a "Ballib rasszista, etnicista kiszólások" c. topicomba, ami csak egy nagyon szerény kis "kedvcsináló" a témához. A ballib oldal folyamatosan zsidóz mindenkit, aki zavarja köreit:-(((
off
lenne egy kérdésem, talán tudsz rá válaszolni: hogyan tudnám elérni a kossuth-díj bizottságot? egészen konkrétan azt a papírt szeretném megtalálni valahogy, amelyben elutasítják a nagyapám fölterjesztését azért, mert nem párttag - ha már poszthumusz nem kaphatja meg
on
és még mondják, hogy Magyarországon nincs antiszemitizmus, amikor a magadfajtáknak már az EU sárga csillagaira is megindul a nyálelválasztása. A topicnyitáshoz felvetted a karszalagodat ?
Mármint hogy Náncsi nem művelt úriember?
Valóban. Művelt úriasszony. Nem tudom, hányszor tetszett vele személyesen elcsevegni, nekem többször is volt rá alkalmam.
Amúgy az egyes rezsimeket nem nagyon lehet a diplomatáikról megítélni. Tetszik tudni, a kirakatba mindig a legjobbat szokták kitenni.
Egy hozzászólásban a kormánytagok kádár endszerbel bosztását íták be. int gyűlöltbeszéd - kmoderálták. Egyégként ha tu valakispeci eu jelvényt az dobjn egy mailt.
Bölcs megállapítás. Feltehetőenazon a logikán alapul, hogy, ha "e pillanatban nem", akkor egy korábbiban sem.
Talált.
De a Sajtóklub lezsidózása megtörtént.
Abban viszont ott van Bencsik is. Jöhet a logikád...
Láttam az ATV-n Szőke László műsorában az iraki nagykövetet. Egy igazi művelt úriember, össze se hasonlítható a Náncsival. Még le se baszott bennünket a Magyarországon tapasztalható példátlan arabellenesség miatt, amire pedig bőven alkalmat adhatott volna a külföldön is fogható Sláger rádió. Bocskor szerint Allah képmása hamis Santung öltönyben van és azt mondogatja, hogy "cséndzs mani, cséndzs mani."
E pillanatban nem tudom. A cáfolatot olvastam, miszerint a "péntek esti Sajtóklub"-ot am block lezsidózták. Ők erre azt mondták, hogy nem.
Bencsik is tagja a Sajtóklubnak.
Hogyan is állunk a sárga csillaggal bélyegzés, meg a kokárda miatti gyalázkodás ügyében?
Most miért nem gyalázkodik majdnem minden média?
Mert a sárgacsillagosok, vöröscsillagosok voltak, vagy mert sárgacsillagosok, esetleg van más magyarázat...