Keresés

Részletes keresés

123flaci Creative Commons License 2003.04.06 0 0 73
Lovason legalább annyit lehet röhögni mind a lejáratodótt jobb-n. A kötél riógató,fideszes kölkön, részeges Csurka bácsin át az alcsuti suttyuig. Lejáratodott emberek.
Szerintem 2006-ban már a választásokon érezni lehet a EU-hatását és ezt nem akarják a jobbos mocsok OVI és társai. Ugy beszélnek a jobbosok tudják mire kell majd szavazni a nem-re.
Balhorog
White Falcon Creative Commons License 2003.04.06 0 0 72
Hello! My name is George Bush,éjs az USA prezidentje vagyok.Nálunk kéjk alapon ötágú fehér csillag van,ezért mindenhol ezeket a csillagokat használjuk.Úgy érjzem,önök szerint mi ijs kommunisták vagyunk...
Előzmény: Tavaszi szél (8)
takacsi Creative Commons License 2003.04.06 0 0 71
Erre nincs válasz:

"De miért bélyegzik magukat a korábbi komcsik sárga csillagokkal?"

Előzmény: takacsi (64)
vetoAratoParaszt Creative Commons License 2003.04.01 0 0 70
Mar eljutottunk. Az EU-s plakatok tele vannak sarga csillagokkal.
Előzmény: takacsi (-)
tavaszi nagytakarítás Creative Commons License 2003.04.01 0 0 69
Ezt az állampolgárság dolgot Tasnádi(meg előtte Kende) dobta be a köztudatba. Mondott ez a Tasnádi még valamit, amit a balliberális hőbörgők elengedtek a fülük mellett.
Azt mondta, hogy Izrael megalakulása óta eddig 2 embertől vonták meg az állampolgárságot.
Az egyik Lovas, a másik meg Eichmann volt...
Tehát, ha Lovast lezsidózzátok az izraeli állampolgárság miatt, akkor következetesen le kell zsidóznotok Eichmannt is...
Előzmény: Tamás (66)
Jován Creative Commons License 2003.03.31 0 0 68
Telitalálat!!
Előzmény: Magyar Erő (49)
Jován Creative Commons License 2003.03.31 0 0 67
Brinker mint művelt úriasszony?!:-)))

Neked tényleg jó a humorod!!!

:-))

Előzmény: Szabó G. Zoltán (55)
Tamás Creative Commons License 2003.03.31 0 0 66
Senki nem zsidózta le en bloc a Sajtóklubot... a Lovason röhögcséltek egy páran az izraeli állampolgárság kérése miatt, ennyi volt, nem több.
Előzmény: takacsi (42)
fanyűvő Creative Commons License 2003.03.31 0 0 65
A művelt úriasszony nem vette át a béketüntetők petícióját. Toller nemzetközi divatot csinált, mert Náncsi tettét így fordíthatjuk magyarra, "a béketüntetők bekaphassák!"
Előzmény: fanyűvő (62)
takacsi Creative Commons License 2003.03.31 0 0 64
"De miért bélyegzik magukat a korábbi komcsik sárga csillagokkal?"
Előzmény: Szabó G. Zoltán (53)
egyket Creative Commons License 2003.03.30 0 0 63
Miért nem csinálsz egy jobbosat is? Biztosan nagyobb sikere lenne. Szvsz 1 nap alatt behozná a másikat. Bár ha a szart felcímkézzük, attól még szar marad. Tán nincs sok értelme.
Előzmény: Tájékoztató Iroda (61)
fanyűvő Creative Commons License 2003.03.30 0 0 62
Amúgy külsőleg tényleg jót rakott az USA a kirakatba de bevallom, még egyszer sem csevegtem vele. Eddig még csak a nyilatkozataival találkoztam és neked szerencséd van, mert a jelek szerint ugyanabba a kocsmába jártok. Én Ászok sört szoktam inni liberális unikummal. Erre meghívhatom a hölgyet, hogy bennfentessé válljak?
Előzmény: Szabó G. Zoltán (55)
Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2003.03.30 0 0 61
Nézz be a "Ballib rasszista, etnicista kiszólások" c. topicomba, ami csak egy nagyon szerény kis "kedvcsináló" a témához. A ballib oldal folyamatosan zsidóz mindenkit, aki zavarja köreit:-(((
Előzmény: James di Fulig (25)
sz Creative Commons License 2003.03.30 0 0 60
off
lenne egy kérdésem, talán tudsz rá válaszolni: hogyan tudnám elérni a kossuth-díj bizottságot? egészen konkrétan azt a papírt szeretném megtalálni valahogy, amelyben elutasítják a nagyapám fölterjesztését azért, mert nem párttag - ha már poszthumusz nem kaphatja meg
on
Előzmény: Szabó G. Zoltán (56)
Szabó G. Zoltán Creative Commons License 2003.03.30 0 0 59
Hát, mint a vicc mondja, nincs is. De igény, az szemlátomást lenne rá.
Előzmény: prenotalis (58)
prenotalis Creative Commons License 2003.03.30 0 0 58
és még mondják, hogy Magyarországon nincs antiszemitizmus, amikor a magadfajtáknak már az EU sárga csillagaira is megindul a nyálelválasztása. A topicnyitáshoz felvetted a karszalagodat ?
Előzmény: takacsi (-)
sz Creative Commons License 2003.03.30 0 0 57
keresztkérdéseket nem illik föltenni :D
Előzmény: Szabó G. Zoltán (52)
Szabó G. Zoltán Creative Commons License 2003.03.30 0 0 56
"De a Sajtóklub lezsidózása megtörtént."

Mikor? Hol? Ki által?

Előzmény: takacsi (46)
Szabó G. Zoltán Creative Commons License 2003.03.30 0 0 55
Mármint hogy Náncsi nem művelt úriember?
Valóban. Művelt úriasszony. Nem tudom, hányszor tetszett vele személyesen elcsevegni, nekem többször is volt rá alkalmam.

Amúgy az egyes rezsimeket nem nagyon lehet a diplomatáikról megítélni. Tetszik tudni, a kirakatba mindig a legjobbat szokták kitenni.

Előzmény: fanyűvő (44)
Szabó G. Zoltán Creative Commons License 2003.03.30 0 0 54
Bocsánat. Takacsi olvtárs. A többi stimmel.
Előzmény: Szabó G. Zoltán (53)
Szabó G. Zoltán Creative Commons License 2003.03.30 0 0 53
Nem, kedves fanyűvő. Én sosem voltam olyan, mint Bencsik.

Nem szerkesztettem pártrovatot és nem utalt ki nekem pártutasításra (igaz, másképp sem) lakást egyetlen tanács sem.

A vörös csillaggal meg nem én próbáltam lejáratni azokat, aki odatartoztak, hanem a szeretve tisztelt tavaszi nagytakarítás olvtárs.

Előzmény: fanyűvő (40)
Szabó G. Zoltán Creative Commons License 2003.03.30 0 0 52
Ki? Mikor? Hol?
Előzmény: tavaszi nagytakarítás (35)
tavaszi nagytakarítás Creative Commons License 2003.03.30 0 0 51
Egyégként ha tu valakispeci eu jelvényt az dobjn egy mailt.

nekem is.

Előzmény: winstonsmith84 (50)
winstonsmith84 Creative Commons License 2003.03.30 0 0 50
Egy hozzászólásban a kormánytagok kádár endszerbel bosztását íták be. int gyűlöltbeszéd - kmoderálták. Egyégként ha tu valakispeci eu jelvényt az dobjn egy mailt.
Előzmény: Magyar Erő (47)
tavaszi nagytakarítás Creative Commons License 2003.03.30 0 0 48
Mi lenne.

Cenzúra.

Előzmény: Magyar Erő (47)
takacsi Creative Commons License 2003.03.30 0 0 46
Bölcs megállapítás. Feltehetőenazon a logikán alapul, hogy, ha "e pillanatban nem", akkor egy korábbiban sem.
Talált.
De a Sajtóklub lezsidózása megtörtént.
Abban viszont ott van Bencsik is. Jöhet a logikád...
Előzmény: Derek (45)
Derek Creative Commons License 2003.03.30 0 0 45
"E pillanatban nem tudom. "
Az elozo pillanatban sem tudtad,csak pofaztal bele a vakvilagba.
fanyűvő Creative Commons License 2003.03.30 0 0 44
Láttam az ATV-n Szőke László műsorában az iraki nagykövetet. Egy igazi művelt úriember, össze se hasonlítható a Náncsival. Még le se baszott bennünket a Magyarországon tapasztalható példátlan arabellenesség miatt, amire pedig bőven alkalmat adhatott volna a külföldön is fogható Sláger rádió. Bocskor szerint Allah képmása hamis Santung öltönyben van és azt mondogatja, hogy "cséndzs mani, cséndzs mani."
Előzmény: winstonsmith84 (39)
takacsi Creative Commons License 2003.03.30 0 0 43
Mármint, hogy nem zsidók.
Az az igazság, hogy nem érdekelt a dolog, nem figyeltem.
A Lovas féle ÉS bulit még igen, aztán immunis lettem.

De miért bélyegzik magukat a korábbi komcsik sárga csillagokkal?

takacsi Creative Commons License 2003.03.30 0 0 42
E pillanatban nem tudom. A cáfolatot olvastam, miszerint a "péntek esti Sajtóklub"-ot am block lezsidózták. Ők erre azt mondták, hogy nem.
Bencsik is tagja a Sajtóklubnak.

Hogyan is állunk a sárga csillaggal bélyegzés, meg a kokárda miatti gyalázkodás ügyében?

Most miért nem gyalázkodik majdnem minden média?

Mert a sárgacsillagosok, vöröscsillagosok voltak, vagy mert sárgacsillagosok, esetleg van más magyarázat...

Előzmény: Derek (17)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!