Kiépítésre került a fürdőmből a régi zuhanytálcám. A sziló körbevágása/ kivágása közben már feltünt, hogy a sziló sokkal, de sokkal tömöttebb és erősebb, mint az átlagos szaniter sziluk. A kárpitvágót alig tudtam belebökni. Nekem sokkal, de sokkal szimpatikusabb volt az a régi szilu, mint a mostani. Már sok szaniter szilut kipróbáltam, de nekem mindegyik olyan gyengének tűnik. Van vmi ötletetek, hogy mi lehetett az az anyag?
Mi anno a Szerelvénybolt Budapesti üzletében vettünk Alföldit, és az nekünk nagyon bevált. Azóta megnyitották az online webáruházukat is, így egyszerűbb felmérni a kínálatot és az árakat pl. a wc-csészékből is. http://szerelvenybolt.hu/wc-csesze/
A bátyám nevét használom, mert nekem nem sik. a regisztráció, és sürgős lenne..
Szóval építkezünk és az egyik ( a szebbik ) fürdőnkben matt acél (olyan mint az inox)
színű világítótestek vannak. Most láttam vhol jó árban ilyen kiegészítőket (pl. kuka, fogmosópohár stb.) Még nem vettem meg, mert ez szerintem akkor mutatna jól, ha a kádtöltő cst és a mosdó cst iy ilyen lenne. Tud vki ilyet elfogadható árban? Esetleg akinek van ilyen, az hogy tartja tisztán?
Mi Alföldit vettünk. Val'szeg azért nem zavar, ha belül lapos is, mert mi a papír bedobálása után már nem ülünk vissza. :o) De tényleg: mivel tud többet egy drága wc, mint az olcsó? El nem tudom képzelni.
Nem Alföldi (és más barkácsáruházas) és nem mélyöblítésű wc-csészét hol lehet találni? Bemutatóterem, szakbolt stb?
Ugyanis az Alföldi laposöblítésű nem tetszik. Alacsonynak tűnik az egész. Az az érzésem látszatra, hogy ha belekakkantok és még rádobálok néhány wc-papirt, már a fenekem cirógatja.
A porcelánoknál inkább csak a design és az esetleges csatlakozások (tetőkkel, csapokkal) érdekesek. Nem hallottam, hogy a WC összemlott a pisszoár fololdódott volna...
Nagyon sokféle megoldás van ma már, a katalógusok a neten is hozzáférhetőek. Ott kezd.