Keresés

Részletes keresés

Venyerin Creative Commons License 2003.03.25 0 0 45
OFF

Az elejét jól tudod... ;-)
Valóban Pető javasolta, a kormánypárti frakciók nagyobb része támogatta is, a kormány viszont nem. Tehát, ha az ellenzék a teremben tartózkodik a karácsonyi bevásárlás intézése helyett, halovány esélye sem lett volna átmenni a javaslatnak. De egyetlen ellenzéki se ért rá akkor...

Előzmény: szedmák bakter (44)
szedmák bakter Creative Commons License 2003.03.25 0 0 44
Khm,ezek szerint valamit anno nem figyeltem meg alaposan.Én úgy tudtam, Pető úr közbenjárása miatt kurtították meg a költségvetést,ebből indult a cirkusz.De akkor mi volt az igaz történet?????
Előzmény: Törölt nick (41)
icost Creative Commons License 2003.03.25 0 0 43
off
exitpoll-expl(l)oit
on
terrateniente Creative Commons License 2003.03.25 0 0 42
szedmák: Ha tényleg valami marha találta ki ezt a JELzést

Ó, az már régóta tudományos tétel, hogy a tömeg sokkal ostobább, mint a tömeget alkotó egyének. Márpedig ez a JELezés tömegméreteket öltött. Az eccerű népnyelv ezt így mondja: "egy bolond százat csinál". :) Sok mindenre jó, hogy így JELeznek, biztos ez az egyezményes JEL, hogy egyazon nyájba tartoznak. Bizotsan erről ismeri meg őket a nyáj őre... :) Nem is kell JELet tetoválni a fülükre. :) Könnyebb dolga van a juhásznak, ha a birkák nem csak bégetni tudnak, de JELezni is. :)

Előzmény: szedmák bakter (32)
szedmák bakter Creative Commons License 2003.03.25 0 0 40
Nem semmi duma, az szentigaz...
Előzmény: Törölt nick (38)
szedmák bakter Creative Commons License 2003.03.25 0 0 37
Az miért volt bukás??SZVSZ "bukás" akkor lett volna,ha éppen az ellenzék miatt módosítják kevesebbre...
Előzmény: Törölt nick (35)
alphanumericus Creative Commons License 2003.03.25 0 0 36
- Jónapot! Ugye nemmel szavazott?
- Hö?
- Akkor 1123 nem, egy igen. Má megen csalnak a komcsik.
szedmák bakter Creative Commons License 2003.03.25 0 0 34
????Mintha Medgyessy nem a népszerűsége miatt kapta volna a megtisztelő címet..és szerintem boldog lenne, ha nem hallaná többet.

Engem mondjuk nem nagyon érdekel már ez a kérdés, csak kicsit unfair,hogy egy olyan embert basztatnak kitalált hülyeségekkel (is),aki:

1.Összességében biztosan letett annyit az asztalra az ország javáért, mint Medgyessy fog(?).
Persze, az ő munkássága sem volt fenékig tejfel, ez igaz.Egy miniszterelnök sem lehet 100%-os.

2. Közel egy éve nincs igazán beleszólása a dolgok menetébe.(Bukott meg az új kormány óta valami fontos az ellenzék miatt?Ha igen,légyszi segítsetek ki, kösz!)

Eléggé undorító jelenség mind bal,mind jobboldalon, hogy kizárólag egyfajta médiumból kapott félretájékoztatások alapján gyűlölnek valakit az emberek.Elég szánalmas, ha valaki mindent becumizik egy emberről vagy Juszt Laci bácsi szájából, vagy a Magyar Demokratából.

Előzmény: Daemon (33)
Daemon Creative Commons License 2003.03.25 0 0 33
"Arról viszont senki nem tehet,hogy népszerű,nem?Nem hiszem hogy ezért rajta kell gúnyolódni."

Ez igaz. Így viszont nem értem a D-209-ezést.

Előzmény: szedmák bakter (32)
szedmák bakter Creative Commons License 2003.03.25 0 0 32
Tévedsz, a D-209-et nem találta ki senki, az a szomorú valóság!De mellesleg most már tökmind1.

Ha tényleg valami marha találta ki ezt a JELzést,akkor részvétem neki+Orbánnak is, hogy ilyen követői is vannak.

Arról viszont senki nem tehet,hogy népszerű,nem?Nem hiszem hogy ezért rajta kell gúnyolódni.Pl. a Backstreet Boys esetében kin röhögsz?A síró-üvöltő hisztis tinilányokon,vagy a "zene"karon?

Előzmény: Daemon (30)
polites Creative Commons License 2003.03.25 0 0 31
"ez a "JEL" duma"
...
"Érdekes, ha Medgyessyt D-209-zik ..."

Ne keverd a dolgokat. Ez a "JEL" az meg a "SZÁM".

JEL-et bárki adhat bárkinek, csak írni kell egy weblapra és kész.
De próbálj meg olyan "SZÁM"-ot szerezni, mint Medgyessynek van. Környezettanulmány, stb. kell hozzá, anélkül nem adják. :))

Előzmény: szedmák bakter (26)
Daemon Creative Commons License 2003.03.25 0 0 30
Csakhogy D-209-et a jobboldal találta ki és használja Medgyessyre. A JEL viszont nem a baloldal találmánya, hanem valami térdig lógó nyelvű balfaszé, aki jópontot akart szerezni vityánál. A baloldal meg azóta ezen röhög. Nem egy kategória a kettő.
Daemon Creative Commons License 2003.03.25 0 0 29
Elképzeltem egy ilyen exit-pollt én is.

- Jó napot kívánok a Marok Marcsa Öntevékeny Pollgári körtől vagyunkl és megkérdeznénk hogyan szavazott.
- Na húzz a pcs*ba!

Hát ez bizony nem válaszolt.

- Jó napot kívánok a Marok Marcsa Öntevékeny Pollgári körtől vagyunkl és megkérdeznénk hogyan szavazott.
- Én bizony nemmel!

Hmmm. Eddig egy nem szavazat és nulla igen!

sz Creative Commons License 2003.03.25 0 0 28
kizárt - 100%, hogy többségben lesznek az igen szavazatok és a fidesz sem fog a pógári körök mellé (köré?) állni, mivel nyíltan nem vállalják be, hogy nem kéne belépnie az országnak (mer' ugye nem viktor írhassa alá a papírkát) :P
Előzmény: Törölt nick (24)
méregkeverő Creative Commons License 2003.03.25 0 0 27
Bocsánat! A "Jel" nem Orbán Viktort cikizi (szerintem), hanem azt a néhány jobbost, aki csak egyet képes látni és hallani!
szedmák bakter Creative Commons License 2003.03.25 0 0 26
Kissé már égő ez a "JEL" duma,nem?Eléggé stréber kisúttőrőnek tűnhet vele az ember...

(Érdekes, ha Medgyessyt D-209-zik, akkor a t.baloldal fel van háborodva a jobboldal bunkóságán...hogy is van ez?)

Előzmény: Törölt nick (14)
notneutral Creative Commons License 2003.03.25 0 0 19
És Meggyesi monnyon le!Monnyon le!Monnyon le!
Mindenki monnyon le de azonnal!
Előzmény: RogerWilco (17)
carlos z. Creative Commons License 2003.03.25 0 0 18
Ez a jajveszékelő, idegbeteg társaság egy éve már jó nagyot hazudott, mikor azt állította, hogy csalás történt a választásokon...
Most szépen húzzák be a NEM-et, aztán menjenek haza, egyék meg a szombati velőspacalt, majd forduljanak be a fal felé. Mire felkelnek már várni fogja őket a szomorú hír...tv.

cz.

RogerWilco Creative Commons License 2003.03.25 0 0 17
Én már MOST követelem az EU-s népszavazás szavazatainak újraszámlálását!!
méregkeverő Creative Commons License 2003.03.25 0 0 16
Pedig a JEL is azt mondja, be kell lépni! csak hát az általa kiszabadított szellem nem éppen kiszabadítójának véleményét lesi :-((((
Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.25 0 0 14
Akárhogyan is lesz, a szélsőjobbosok újraszámolást fognak követelni, ez fix. Egyszerűen képtelenek belenyugodni, hogy a JEL kiszorult a hatalomból, és nem ő viszi be Európába az országot.

Ha megcsinálják a maszek exit pollt, az nem változtat ezen lényegileg, mert ha azt összesítik, hogy a nem a többség, akkor azért követelik az újraszámolást, ha az jön ki nekik, hogy az igen a többség, akkor meg választási csalás miatt...

A fene tudja, hogy mi lett ezekkel az emberekkel.

Seki Waker Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13
Szegénykéim. Sajna arról sincs halvány segédfogalmuk sem, hogyan kell egy normális és helyes eredményeket hozó exit poll-t készíteni. (Bár egyszer már a Szonda Ipsos is belesétált egy hasonló módszertani csapdába.) Szóval egy exit poll nem lesz pontosabb attól ha rengeteg kijövő polgárt kérdezünk. Ahhoz hogy pontos legyen a felmérés reprezentatívnak kell lennie, nem pedig gigantománnak. De sebaj, kár hogy ez az egész nem lesz több mint egy hamvába holt ötlet. Pedig milyen jókat kacaghatnánk a tévedéseiken.

Az viszont tényleg nagyon helyes lenne, ha minden szavazókörbe küldenének szavazatszámlálókat az EU ellenesek is. Kedves körkörösök, sokkal biztosabban lehet belülről ellenőrizni a szavazás tisztaságát, mint az utcáról. Ez utóbbihoz ráadásul kicsit sem értetek.

Előzmény: PolgárPress (-)
balgabelga Creative Commons License 2003.03.25 0 0 12
Hidd el nincs több mint a baloldalon.
De hülyék mindenütt vannak.
Előzmény: TRAKTOR (8)
méregkeverő Creative Commons License 2003.03.25 0 0 11
A választási bizottságokban független, esküt tett emberek (is) vannak, akik ellenőrizhetők és felelősségre vonhatók!
Előzmény: C (10)
C Creative Commons License 2003.03.25 0 0 10
Csak halkan kérdezem, hogy akkor miért kell elhinni a pozitív eredményben érdekelt szervezetek objektivitását???
Előzmény: méregkeverő (9)
méregkeverő Creative Commons License 2003.03.25 0 0 9
Ki hiszi el, hogy egy (negativ) eredményben érdekelt szervezet által végzett felmérés objektiv lehet???

Én nem!!!!

TRAKTOR Creative Commons License 2003.03.25 0 0 8
A kerdes tovabbra is all: Miert van ennyi skizoid elmebeteg a jobboldalon?
acontrecourant Creative Commons License 2003.03.25 0 0 7
Tök fölösleges a polgári köröknek ott ázni-fázni a szavazókör előtt (egyébként állampolgári jogon). Anélkül is harákolhatnak, hogy számolják újra a szavazatokat.

Remélem eleve kétszer fogják megszámolni őket (a szavazatokat) mindenhol, nehogy már a polgári körök kényszerítsék ki.

Egyébként nagy összegű fogadásokat merek kötni arra, hogy 75%-nál nagyobb lesz az IGEN.

F. C. King Bastard Creative Commons License 2003.03.25 0 0 6
OFF

MicmacPress singing Fajkasházy singing Vadnai (Hacsek-Sajó)

ON

Előzmény: MicmacPress (2)
F. C. King Bastard Creative Commons License 2003.03.25 0 0 5
OFF

Ki fog hűlni a nyelved az öltögetéstől (inkább melengesd ott, ahol Megyóék :-D)

A szemed meg poros lesz, ha sokat leskelődsz. :-)

ON

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!