Dehát én is arról beszéltem most.
Vagy a kritikára céloztál?
Nos, az nem csak erre a filmre igaz (mimika, színészi játék, szinkron stb- szerintem ezek a nulla felé konvergálnak):-)
Ezért is mondtam a Kung Pow című filmet, amit pár napja láttam a számítógépemen: olyan jó stílusban és a lényegre rátapintva parodizálja ezeket a keleti filmeket, hogy ilyet még nem láttam.:-))
Aki ismeri a keleti kung fu filmeket, az nagyon fog derülni a direkt vágás- és szinkron hibákon, a mimikán, a mutogató kar suhogásán és még rengeteg mindenen...:-)
Remélem, néztétek a Sárkány útját!
Maga a film, szerintem, -30 a 10-es skálán, de Bruce Lee miatt, ugye, mégsem...
Ezt az ember kész gyönyörűség harc közben nézni.
Ma megnéztem egy filmet, Kung Pow címmel...
Az ázsiai harcművész filmeket parodizálják ki benne, de olyan szinten, hogy néhány képsornál majd bepisiltem...
Ilyen jó kifigurázást még sehol nem láttam, mint itt.
A gyatra szinkrontól kezdve a suhogó mozdulatokig- utánozhatatlan.:-)
Kötelező darab!
rad emlekszem de a tobbiek nagy resze azsia rajongo akik mar regesreg lattak a filmet,es en "mezei" nezokre lettem volna kivancsi :) es azert nem volt itt akkora tömeg...
"Azon halhatatlanok története köthető ide, akik kardjukon lovagolva szelik a levegőt" hat nem tudom, milyen frusztralt elmenyei lehetnek a tyuknak, aki irta, de en nem lovagolnék kardon. az élén de még a lapján se. :)
ehhez szerintem nem kell szakértőnek lenni, ugyanis a brother még nálunk is megjelent dvd-n. kitanotól ennél szinte csak jobb filmet láttam, ami viszotn nem jelenti azt, hogy a fi-vér rossz mozi lenne. jövő héttől megy pl. a bábok a moziban, szerintem kihagyhatatlan.
épp most csodáljuk az isteni Maggie-t a Heroic trioban, amikort még hamvas és ifjú volt, és akkor is istennő, de a kor csak dobott a szexepiljén. ezért nézek én ázsiai filmeket:)