Beleolvastam a hozzászólásaidba, ha nyiltan nem is zsidozgatsz, de azért megértem, hogy a buktánál kiütötted a biztosítékot.
Kár erölködnöd, itt nem ő lőtt bakot, hanem Te.
Az anyázás meg anyázás, még ebben a formában is, örülj hogy a moderákoknak nem szúrt szemet, mert ilyenért egy hét pihi jár!
Te ne köhögjél nekem, öreg.
1. Az a zsidózás, ha zsidózunk. Én nem zsidóztam. Ez gondolom elég világos.
2. Te rám, én meg az anyádra. De ez nem jelenti azt, hogy szidtam az anyádat. Ugye világos?
a mijepezes az nem sertes. vagy az? :)))))))
csak hogy tudjam! :))))))))
aki meg izraelbe kuldozgeti a vitapartnereit, (mert hogy ott tart karokkal fogjak varni), csak mert az illeto a kokardat marcius 15-en hordja, es nem furtonfurt, az szerintem egy zsidozos balfek.
te ezt tetted.
hazudsz mint a vizfolyas, es tobb nicken egyszerre. Azt se tagadd, mert lebuktal, usabarat neveben a tudos nickel valaszoltal.
most megint anyazni fogsz, sotet mijepata baratocskam?
frusztralodj meg egy cseppet! :))))))))))))
nicskek szama? sikerult meg egy nicket letrehoznod azota, hogy anyaztal?
gyakorold a nyelvtudasod masutt, akkor is nulla vagy.
atjottel ide, es kevered a sz@rt. Az olyanok miatt mint te szegyelem csak hogy delvidekrol jottem.
Kicsit segítek:
Hadiállapot: a hadüzenet megtételével, illetve a hadiállapot kinyilvánításával létrejött különleges államközi viszony, amelynek következtében a támadó és megtámadott országok között a békés kapcsolatok megszűnnek, és a résztvevők hadviselő felekké válnak.
kar, hogy az iraki nagykovet nem tajekozodik az aljazeera.net-rol, hanem a kormanya hivatalos allasfoglalasat tartja mervadonak.
szolj neki please, hogy mennyire nagy tevedesben van, esetleg kuldj egy e-mailt a saddam@husein.net re :)))))))))))
malaclopo ezt irta:
"félreértettél; én magyar vagyok, nem mélymagyar; ez a kifejezés egy magyar írótól származik, még a Horthy rendszerben írta; soha nem rakok ki semmilyen zászlót, lévén lumpenproli; a kokárdát minden évben csak márc. 15-én hordom, és meélységesen felháborított, hogy 150 éves történelmi közmegegyezést rúgott fel, és sajátított ki magának a fidesz; ha végre hozzá lehet jutni a MP által viselt eu kitűzőhöz, azt az eu csatlakozásig fogom viselni, mert magyarként európai polgár akarok lenni; egyébként én köztársaságpárti vagyok, ragaszkodom az emberi jogokhoz, megvetem a kirekesztést, a rasszistákat"
erre a te egyaltalan nem zsidozos hozzabofogesed ez volt:
"tudós válasz erre | adatok | e-mail 2003.02.19 11:31 (224) akkor települj izraelbe. Tág karokkal várnak."
Már mondtam neked butagyerek, te ne osztogassál itt nekem feladatokat. Egyeelőre én forrásokat hoztam, ezzel szemben neked van a több nickken nyomott hülye, demagóg dumád.
Bizonyítsd be, hogy Mo. hadviselő fél, hadban áll vagy más ilyen ellenzéki baromságokat. (Ajánlanám a jogot (hozzál jogszabályt), az iraki vagy magyar kormány véleményét, esetleg Mádlt vagy nemzetközi jogászokat.) Ha meg nem tudsz ilyet, akkor eredj a túróba.
Ennyit (se) értél.
Van némi megosztottság — miért pont nálunk ne lenne? Tegnap pl. a párt szóvivője úgymond "saját hatáskörében" kiadott egy hihetetlenül barom, nyilvánvaló tárgyi tévedésekkel terhelt, lelkesen háborúpárti közleményt. Még meg se száradt rajta a festék, és már le is tiltották. (Nem tudom, eljutott-e az MTI-ig, de nem örülnék, ha így lenne...)