Hm, rákerestem, és van IBM jre gentoohoz. ÷)
Majd kipróbálom szépen.
Egyébként meg innen lehet lebarmolni ha valakinek nincs benne a disztribjében alapból. Nekem a gépem most egész éjjel pörgeti a cuccot a gentoora, szal majd valamikor kipróbálom ha ráérek és a procim is ráér. ;-)
Én a netscape7.02 és a
j2re-1_4_1_02-fcs-linux-i586.rpm álltal feltelepűlt java-ra elküszöm. Ami nekem kell az bejön vele. SMS, online-bank, ..stb.
És háát valszeg most sokan nem fognak velem egyetérteni, de a netscape7 sokkal stabilabb+jobb a font kezelése+szerintem gyorsabb.
De az újdonságok a Mozilla legújabb verziójában vanak, amiből majd lesz a végleges netscape változat.(így sok betegség javítva lett, ami engem =re nem zavar a ns változatban)
Nos igazabol engem egy megoldas erdekelne, amivel ezek mukodnek. Nagyon nem vagyok otthon ebben a temaban, most opera-t hasznalok, regebben szedtem le valami j2se-t, de valahogy nem mukodott vele. Ha neked mennek ezek a dolgok, akkor megadhatnad a bongeszod tipusat, meg hogy mit kell meg hozza felpakolni. Ha massal megy en le tudok mondani az operarol. Elore is koszi.
Azert inditottam ezt a topicot, mert kivancsi lennek ra, hogy valakinek megy-e? En debian ala meg nem tudtam beloni. Bar bizonyos cuccok mentek, de pl a 777sms vagy a chat.hu mar nem. Jo lenne, ha irna valaki, akinek van errol valamilyen tapasztalata.