Keresés

Részletes keresés

apofis Creative Commons License 2003.03.23 0 0 8
Koszi. Felpakoltam a j2re1.4-t meg a Netscape-t, belinkeltem a plug-in-t, es lass csodat mar mukodik is. Megegyszer kosz mindent.
Előzmény: Floriol (2)
Floriol Creative Commons License 2003.03.23 0 0 7
Kíváncsi vagyok a beszámolóra de szerintem felesleges feltenned.

Az 1.4.1 és a 01 is hemzsegett a hibáktól, az első rendesen használható változat az a j2re-1_4_1_02. És a 1.3-as változatokról nem is beszélve.

Előzmény: gir (6)
gir Creative Commons License 2003.03.23 0 0 6
Na ráeresztettem 1 'emerge ibm-jre' parancsot a gentoomra. Majd nyikkogok hogy mik a tapasztalatok. (Sun-os tapasztalat volt elég.)
gir Creative Commons License 2003.03.22 0 0 5
Hm, rákerestem, és van IBM jre gentoohoz. ÷)
Majd kipróbálom szépen.

Egyébként meg innen lehet lebarmolni ha valakinek nincs benne a disztribjében alapból. Nekem a gépem most egész éjjel pörgeti a cuccot a gentoora, szal majd valamikor kipróbálom ha ráérek és a procim is ráér. ;-)

Előzmény: Floriol (4)
Floriol Creative Commons License 2003.03.22 0 0 4
Ezekre én is kíváncsi lennék:)

Erre a javara gondoltál?

http://www.blackdown.org/

Vagy az IBM féle Java alkalmazásfejlesztő környezetre gondolsz, mert az megint más.

Itt a kedvenc java-s oldalam
http://www.javapowered.com/

gir Creative Commons License 2003.03.22 0 0 3
Azt hallottam egy ismerősömtől, hogy pl az IBM java enginje jobb mint a sunos. Tud erről valaki valamit?

Másik: A linuxos JRE-k eléggé ocsmányak/buták a windoze után, hogy lehet tesztreszabni? Fontcsere, ékezetek, stb. lehet egyáltalán?

Floriol Creative Commons License 2003.03.22 0 0 2
Így már sokkal könyebb a kérdésre felelni:)

Én a netscape7.02 és a
j2re-1_4_1_02-fcs-linux-i586.rpm álltal feltelepűlt java-ra elküszöm. Ami nekem kell az bejön vele. SMS, online-bank, ..stb.

És háát valszeg most sokan nem fognak velem egyetérteni, de a netscape7 sokkal stabilabb+jobb a font kezelése+szerintem gyorsabb.

De az újdonságok a Mozilla legújabb verziójában vanak, amiből majd lesz a végleges netscape változat.(így sok betegség javítva lett, ami engem =re nem zavar a ns változatban)

apofis Creative Commons License 2003.03.21 0 0 1
Nos igazabol engem egy megoldas erdekelne, amivel ezek mukodnek. Nagyon nem vagyok otthon ebben a temaban, most opera-t hasznalok, regebben szedtem le valami j2se-t, de valahogy nem mukodott vele. Ha neked mennek ezek a dolgok, akkor megadhatnad a bongeszod tipusat, meg hogy mit kell meg hozza felpakolni. Ha massal megy en le tudok mondani az operarol. Elore is koszi.
Előzmény: NevemTeve (0)
NevemTeve Creative Commons License 2003.03.21 0 0 0
Kedves gesztus lenne, ha megadnád az általad használt böngésző nevét és az alkalmazott Java-plugin verzióját...
Előzmény: apofis (-)
apofis Creative Commons License 2003.03.20 0 0 topiknyitó
Azert inditottam ezt a topicot, mert kivancsi lennek ra, hogy valakinek megy-e? En debian ala meg nem tudtam beloni. Bar bizonyos cuccok mentek, de pl a 777sms vagy a chat.hu mar nem. Jo lenne, ha irna valaki, akinek van errol valamilyen tapasztalata.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!