Június 17-én a Budapest Parkba látogat az Asking Alexandria, a Hollywood Undead, a Motionless in White, valamint a Bury Tomorrow. Bővebben itt olvashattok róla:
Mike Watt & The Missingmen (usa) Uz Jsme Doma (cz) // 30 years anniversary ---------------------------------------------------------- BUDAPEST @ S8 Underground Club 2015.05.22. PÉNTEK ---------------------------------------------------------- Jegyek: 2000 / 3000 forint Csak 50 darab elővételes jegy kapható, a Waveben!
Én a OneRepublic koncertet várom már nagyon, azzal meg is nyitom a nyaramat június 7-én :) Végre valami igazán klassz külföldi koncert lesz a Budapest Arénában :D
Eladó 2 db jegy a Budapesti Fesztiválzenekar vasárnap esti (2012.12.09, 19:45) koncertjére. A jegyeket csak párban adom, de 1 jegy áránál is olcsóbban: 10.000 Ft/2 db.
A jegyek átvehetőek Budapesten több helyszínen, egyeztetés kérdése. Csapjon le rájuk elsőként: +3630-419-4545 vagy zsanett.ilok@yahoo.com
Július 29-én a legendás - 1987-ben alakult - A.M.D. pusztít a Dürerben, méghozzá nem akárkikkel... A '93-as évjáratú egri ANGER zenekar este 10-kor tolja az "elmebeteg" HC-t, nem kevés Leukémia utánérzéssel!!!!! A jászberényi IGOR mocskos sludge-os hardcore-ja minden alkalommal lehengerel, MINDENKIT! Egyenesen Olaszországból érkezik a 14. kerületbe a LEFT IN RUINS, ezek nagyon parasztok. Nyers, gyors zenéjük ketté tesz! Valamint lesz még egy bemelegítő csapat, akik pontban 20:30 kor kezdik az estét, így 0 óra 15 perckor már vége is lesz a pogónak. MINDENKI IDŐBEN HAZAÉR!!!!
5 banda 1 ezres....
23:45 - 00:15 LEFT IN RUINS paraszt punk/hardcore, Olaszország
22:45 - 23:30 A.M.D. hardcore '87, Budapest
22:00 - 22:30 ANGER psychohardcore '93, Eger
21:15 - 21:45 IGOR családcentrikus sludgecore '96, Jászberény
Holnap pontban 21:00-kor a Toscrew kezdi a fényűző rock estet! A bál fémpontya pedig a The Grand Astoria lesz, akik egyenesen Ilirska Bistricából jönnek, hogy letolják a turnéjuk 41. buliját. Tiszteljük meg őket!
https://www.facebook.com/events/240779256003155/
2012. MÁJUS 27. VASÁRNAP (másnap munkaszünet) 21:00 - 21:30 TOSCREW 21:45 - 22:25 TORN FROM EARTH 22:40 - 23:40 THE GRAND ASTORIA (psychedelic/stoner/punk/heavy metal, Szentpétervár, RUS) 23:55 - 00:35 HARVESTER BUDAPEST @ RoHAM Bár - - - - - 1000 ft
Először is örüljön minden thrash-rajongó, mert Tom Araya, a Slayer énekes-basszusgitárosa már lényegesen jobban van. A zenészt még szombaton kellett kórházba szállítani valamilyen rejtélyes betegség miatt, ami miatt az aznapi sydneyi koncertet le is kellett mondania, a héten[...] Bővebben!Tovább »
Csak egy koncertet tudott adni a Slayer abban a különleges felállásban, ami Jeff Hanneman gitáros baktériumos fertőzése miatt kellett összehozni minimum a zenekar ausztrál turnéjára. A zenekar szombaton Brisbane-ben játszott a helyettesítő Gary Holt Exodus-gitárossal (rossz[...] Bővebben!Tovább »
nem is rossz ötlet csak nehogy úgy járjunk mint anno Obamával...hogy küldtek neki barack levárt,aztán ezen röhgött mindenki.mondjuk a pálinka kicsit más kategória azért, a Szatmári szilvapálinkáról mondják,hogy aki iszik belőle,az egy évet fiatalalodik.egy próbát megér a dolog :D
Áprilisig még sok idő van (majdnem 1,5 hónap). Nem tudom, hogy ebből a betegségből mennyi idő alatt lehet felgyógyulni, de csak jól lesz már a koncertre...
Lehet, hogy már olvastátok, de gondoltam posztolom a Live Nation hivatalos reakcióját az esetre :)
,,Egy fertőzést követően rövid időre kórházba került Jeff Hanneman, a Slayer együttes gitárosa, ahol sebészeti beavatkozást hajtottak végre a jobb karján. Hamarosan teljesen fel fog gyógyulni, jelenleg azonban nem képes koncertezni, így a Slayer nélküle, egy ideiglenes vendéggitárossal kezdi meg a turnét. A koncerteket nem érinti a gitáros betegsége; és bízzunk benne, hogy Budapesten már az eredeti felállásban lesznek láthatók."
Nincs igazán új információ, de legalább a remény megmaradt, hogy Hanneman felgyógyul áprilisig!!! :)
én nagyon bízom benne,hogy Hanneman felépül áprilisra,de mivel róla van szó cseppet sem csodálkoznék,ha meggyógyulna addigra.Holt szerintem sem rossz választás,de akárhonnan is nézzük Hanneman az igazi
hello, látom már itt is megy a hangolódás a metál ünnepre :D én csak ma olvastam itt vmelyik fórumon, hogy érkezési sorrendben lesz helyfoglalás, de legalább lesz egy kis kihívás is a dolgoban , hogy jó helyet vadásszunk magunknak :D
igen ezt már én is hallottam,hogy érkezési sorrendben lehet helyet foglalni,de figyelj nézd úgy hogy áprilisban már jobb idő lesz,bevállalható 1-2 nap a szabad ég alatt is!
Persze nincs ezzel semmi gond, hogy nem lesz előzenekar :)
Azt láttátok, hogy nem lesz kijelölt helyünk (ülőhelynél), hanem stipi-stopi alapon, oda ülsz, ahol lesz hely mikor megérkezel...kb 2 nappal előtte kimegyek. Remélem jó idő lesz április elején :D
ebben egyetértek,a Slayer és a Megadeth igazi kultuszzenekarok előzenekar nélkül is simán megállják a helyüket,én is olvastam valahol hogy esélyes,hogy nem lesz előzenekar.de ez a lényegen tényleg nem nagyon változtat,zúzás lesz !
Tavaly fellépett nálunk Lady Gaga és Katy Perry, idén december 8-án pedig Rihanna személyében köszönthetünk egy újabb olyan női popelőadót, aki a népszerűségét tekintve jelenleg a csúcson tanyázik. A frisslemezes előadó a Papp László Budapest Sportarénában ad majd[...] Bővebben!Tovább »