Keresés

Részletes keresés

makopa Creative Commons License 2006.03.13 0 0 72
BaSand Creative Commons License 2003.03.18 0 0 71
Ez a Tóta tehetséges, tanulékony. De ez a Tóta H.Kovács cipőfűzőjét sem kötheti meg.
Van még mit tanulnia bőven, amíg kiérdemli a H.Tóta nevet.
kábelbúvár Creative Commons License 2003.03.18 0 0 70
1-2 Worluk-os topic van mán...
Előzmény: Sanyi bácsi (63)
velo Creative Commons License 2003.03.18 0 0 69
"Elfojtására sem ténybeli hiba, sem sértő tartalom nem jogosíthat fel senkit Magyarországon sem."

Tehat 0 maria nyugodtan hazudhasson es sertegethessen masokat a mindig "igazat" iro MN hasabjain.

Csak ez faj neki! Szanalmas!

Daemon Creative Commons License 2003.03.18 0 0 68
Valószínűleg olvasó, mert írni nem tud.
Előzmény: velo (64)
Sanyi bácsi Creative Commons License 2003.03.18 0 0 67
T0ta W0rluk
Előzmény: Daemon (65)
Daemon Creative Commons License 2003.03.18 0 0 66
naaaaa :-)
Előzmény: velo (64)
Daemon Creative Commons License 2003.03.18 0 0 65
T0rk0s Matild!

velo Creative Commons License 2003.03.18 0 0 64
Na most t0rk0s matilda az 0lvasi vagy ir0?
Sanyi bácsi Creative Commons License 2003.03.18 0 0 63
Közügyekben a vélemény legyen szabad

AZ OLVASÓ ÍR

2003. március 18., kedd

Re: Forradalomkufárok

Sajnálattal értesültem arról, hogy Tóta W. Árpád újságíró "Forradalomkufárok" című jegyzetében méltánytalan stílusban ír a március 15-ei ünnepi szereplésemről. Tóta ezt írta: "A másik transzvesztita táncsics, Torkos Matild von Magyar Nemzet azon siránkozik, hogy perelnek. Szerinte ugyanis felháborító, hogy akár valótlan tényállításért is beperelnek lapokat bizonyos politikusok. Ugye-ugye, az volna csak a gáz, ha átment volna a Lex Répássy!"

Ezzel szemben én a következőket mondtam: "A mi hazánkban - Bush Big Brother hazájához hasonlóan - mély nemzeti elkötelezettség fűződik ahhoz, hogy közügyekben a vélemény szabad legyen. Elfojtására sem ténybeli hiba, sem sértő tartalom nem jogosíthat fel senkit Magyarországon sem. Megvetek és visszautasítok minden olyan eljárást, amelyet - a mentelmi jog bástyái mögül - politikusok vagy köztisztviselők indítanak a véleményüket bátran kifejtő polgártársaink és az újságírók ellen." Végül még egy Petőfit idéző gondolatot mondtam el, ez így hangzott: "Ha a nép uralkodni fog a költészetben, közel áll majd ahhoz", hogy -Nobel-díjat kapjon.

Úgy vélem, Tóta W. Árpád újságírónak meg kellene ismernie az Amerikai Egyesült Államokban polgárjogot nyert The New York Times-szabályt, amely lényegét tekintve megegyezik az általam elmondottakkal. (Az amerikai Brennan bíró nevéhez fűződő precedens ítéletről Tóta kolléga Halmai Gábor: A véleményszabadság határai című könyvében olvashat.) Nem siránkoztam március 15-ei ünnepségen, mert nem vagyok siránkozós alkat, és mert engem nem zavar, ha perelnek. Sokkal inkább zavarna az, ha írásaimnak nem lenne semmi következménye, nem indulna a feltárt ügyet tisztázó eljárás, nem mondana le posztjáról a leleplezett, sőt még sajtópert sem indítana ellenem.

Ha azonban hivatásom gyakorlását politikusok úgy akadályozzák, hogy a mentelmi jog bástyái mögül büntetőeljárásokat indítanak ellenem, vagy a cikkeim miatt ismeretlen tettes ellen, vagy büntetőper kilátásba helyezésével próbálnak megfélemlíteni, az zavar. Ezért az ilyen eljárásokat én megvetem és visszautasítom. Az pedig felháborít, ha véleményüket kifejtő polgártársaimmal teszik ezt alkotmányunkat sértő módon. Tóta W. Árpádnak nyilvánvalóan nincsenek ilyen problémái, mert ha lennének, akkor megértette volna, hogy a minél teljesebb véleményszabadságért emeltem fel a szavamat. A lex Répássy-nak mindehhez semmi köze sincs, a törvénymódosító javaslattal sem én, sem a Magyar Nemzet szerkesztősége nem értett egyet.

Tóta W. Árpád egyébként megérdemelte a Pulitzer Emlékdíjat. Megszolgálta.

Torkos Matild

malaclopo Creative Commons License 2003.03.17 0 0 62
csatlakozom; örülök, hogy megkapta
Előzmény: Törölt nick (61)
Vil-Arnis Merras Creative Commons License 2003.03.17 0 0 60
Ezt a sok irigy alakot, akinek savanyú a szőlő, hogy Worluk kapott díjat :-)
Daoldin Creative Commons License 2003.03.17 0 0 59
szerintem is megdolgozott érte, gratula neki.
Előzmény: Kulik (58)
Kulik Creative Commons License 2003.03.17 0 0 58
Meg dolgozott érte.
Előzmény: RatKid (55)
rover Creative Commons License 2003.03.17 0 0 57
A különbség 0.
unnamed Creative Commons License 2003.03.17 0 0 56
Mi van, savanyú a szőlő?
:0)
RatKid Creative Commons License 2003.03.17 0 0 55
az újabb "remek" cikkedhez két dolgot jegyeznék csak meg.
1. te ne nevezz senkit hazugnak, mikor te is az vagy.(anno ígértél vmit, hogy megírod és szartál rá, mint ahogy az jó indexes módjára való.)

2."A gyerekemet meg direkte távol fogom tartani az ilyen eseményektől, nehogy azt higgye, a magyar történelem és a magyar szabadság csak azért készült, hogy ezek a nénik és bácsik(mint pl. worluk bácsi is), akik még ügyesen hazudni is lusták, eladják vele magukat."

miben különbözöl te tőlük?

Újlaki Creative Commons License 2003.03.17 0 0 54
Te is a tükröd töröd, ha nem tetszik a kép?

Nagyon jó az az írás.

Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.16 0 0 53
látod ez a különbség. ha balos gyűlölködik puliccert kap, ha jobbos, akkor.. hagyjuk...
Előzmény: sz (47)
piero Creative Commons License 2003.03.16 0 0 52
szvsz elég ciki, ha egy Pulitzerdíjas újságíró nem a minél teljesebb sajtószabadság és véleményszabadság mellett érvel, hanem becsmérló módon minősíti azt, aki ezt tette március 15-én.
Előzmény: charubdys2002 (2)
MGperY Creative Commons License 2003.03.16 0 0 51
worluk az isten, díj nélkül is szeressük.
jó hogy wan site-ja, majd felkarcolom az írásokat cd-re, mert megérdemli.
jó munkát!
m.
rézgálic Creative Commons License 2003.03.16 0 0 50
Gratulálok Worluknak, cikkeiben általában az emberi hülyeségekre koncentrál, majdmindet elolvasom.
Itt megtalálhatóak a cikkei rendezetten, ez pedig Ő maga:

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

stevan stevan Creative Commons License 2003.03.16 0 0 49
Gratulálok Worluk-nak az elismeréshez!

Többször szerzett kellemes perceket cikkeivel, jóllehet azok egyértelműen balra húznak.
A tehetség ott mutatkozik meg, ha ezt az elkötelezettséget könnyedséggel, humorral fűszerezve "emészthetővé" tudja tenni a nagy többség számára. Sikerült jó néhányszor megnevettetnie, jó néhányszor felbosszantania, olykor megbotránkoztatnia. Szóval jól ír, jól bánik anyanyelvünkkel, ez rá a bizonyíték.

sz Creative Commons License 2003.03.16 0 0 48
-a
Előzmény: sz (47)
sz Creative Commons License 2003.03.16 0 0 47
vagy bayer-díjat, mert a lovas-díjat nem osztanak...
Előzmény: Törölt nick (46)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.16 0 0 46
"Tisztességes magyar embernek mindenesetre ellenjavallt; csemetéink gyermekkorát meg végképp ne nehezítsük vele, mert a végén még köztársasági elnöknek öltözik, és szégyenszemre embereket fog riogatni valami elhagyott gázpalacktelepen."

egy részlet a "munkásságából". ilyen alakok jobb helyen max. citrom díjat kapnának...

Gép-ész Creative Commons License 2003.03.16 0 0 45
Gratulálok Worluknak, bírom a cikkeit. Egyébként meg van itt egy kis képzavar. Worluk nem híreket mond, hanem a véleményét írja le. Kíváncsi lennék, hogy az itt írogató olvtársak hogyan tudnák úgy kifejteni a véleményüket, hogy közben ezt semennyire sem befolyásolja a saját szimpátiájuk. Worluk szerintem legalább próbálkozik és ez becsülendő.
break2 Creative Commons License 2003.03.16 0 0 44
Ha az ember rakeres az index 24 oarajaban a "Tóta W. Árpád" altal irt cikkekre a "belfold" rovatban akkor 7 darabot lel. (Bocs nem tudok egyenes linket adni hozza)Ezek kozul ketto kifejezetten MSZP illetve baloldal ellenes elcelodes. 4db ugyanaz jobb ellen, egy pedig az alant idezett cikk, ami ide is oda is ut. Ha csak ezeket a szamokat nezzuk akor valoban inkabb balra huz. De van-e a jobb (vagy akar a bal) oldalon olyan publicista aki ilyen aranyt tud felmutatni? (Komolyan kerdezem.) Aki fele annyi sajat oldalt sujto kritikat irt, mint amennyit az masik oldal ellen?

Szvsz a szamok azt mutatjak, hogy o a kiegyensulyozattabak kozott van.

tantris17 Creative Commons License 2003.03.16 0 0 43
Szerintem teljesen megerdemli. Mar sokadszor hidalok le tole a rohogestol. Es igazsagosnak tunik: ami hulyeseg, az hulyeseg. A mai cikkevel egyebkent aligha lehet vitatkozni, tiszta szegyen, amit politikusaink eloadnak a nemzeti unnepeke, akkor inkabb hagyjuk abba.

tantris "tancsics" 17 : a legnagyobb bohoc azert megiscsak Kerenyi.

blackhole Creative Commons License 2003.03.16 0 0 41
Hajrá duplagondol! Enyhébbek netán a minősítések a kormánypártok, mint az ellenzék rendezvényeiről szóló részekben?

Értelek:
Worluk cikke kormánypárti, mert a kormányzati rendezvényeket csak a látszat kedvéért szapulja, mert nem gondolhatja komolyan, hiszen kormánypárti... :DDD

Menjél! Ki tart vissza? Csak nehogy megint olyan röhejesen indokold menekülésedet, mint az előbb, miszerint dolgoznod kell, ha közben más topicban írsz :DD

Előzmény: charubdys2002 (40)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!