Keresés

Részletes keresés

Norbikaaaa Creative Commons License 2017.11.14 0 0 99

Van az a pont, mikor már annyira nehéz ruhát találni, hogy az ember beleőrül. Múltkor a gyereknek nem találtam semmit, csak azért, mert 13 évesen akkora szegénykém kb. mint egy 7 éves. Egy kamaszt csak nem járathatok micimackós cuccokban...

Magamnak is csak hosszas keresés után találtam egy amolyan molett kabátot. Örülök, hogy nem kell télen megfáznom! :-) 

Azért vicces, hogy a 21. században ez így megy..

Keresek kb 3 hónapig míg találok valamit.

droid007 Creative Commons License 2016.12.27 0 0 98
Eladó egy 39 méretű munka védelmi bakancs,fehér szinben.
Uj bontatlan állapotban!
Àr megegyezés szerint.
Èrd. : vision_f@gmail.hu
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.25 0 0 97

Sziasztok,

én az artdivafashion -t néztem ki magamnak. Rengetege ruha és táska közül lehet választani.

Ez nagyon tetszik: http://www.artdivafashion.hu/taskak-bizsuk-90/taskak-85/hatizsak-hati-taska-367

Magassarkús Zoé Creative Commons License 2016.05.09 0 0 96

Sziasztok. Eladó ez a szépséges vadi új szandál. Dobozában van, mert csak próbálva volt és picit kicsi lett!

39-es (25cm bth) 15cm a sarka és 4,5cm a talpa! Ennek ellenére egészen kényelmes, hordható darab!

Érdeklődni a trazoebdsm@gmail.com -on, nálam lehet! (sajnos ritkán vagyok gépnél, de kitartás!)

ZD5874 Creative Commons License 2016.03.13 0 0 94

Sziasztok! Itt is találhattok divatos női ruhákat, bikiniket, cipőket megfizethető áron.  http://www.venusfashion.hu/

Nominka Creative Commons License 2013.07.21 0 0 93

Köszi szépen a tippet, még jobban is sikerült a vásárlás, mint vártam!:p
A Tezenisben meg a Calzedoniában tényleg találtam nagyon cuki bikiniket, szerintem mondanom se kell, hogy mennyire jó hangulatban telt a nyaralás!:)

orsipony Creative Commons License 2013.07.08 0 0 92

Nem tudom pontosan, de pl. Mango, Tezenis, Calzedonia tuti van, tehát fürdőruhát biztos találsz.:)
Ja és most úgy látom leértékelések is vannak... http://premieroutlets.hu/NewsDetails.aspx?News_id=103
Lehet én is körbenézek a hétvégén, kéne pár nyári ruha, meg lehet még egy fürdőruci elférne a szekrényemben!:D 

Előzmény: RékaSzombi (91)
RékaSzombi Creative Commons License 2013.07.08 0 0 91

De jól hangzik! Mennyivel olcsóbbak ott a cuccok és hogy lehet odatalálni? Mindenképp el akarok menni oda hétvégén!

Előzmény: orsipony (90)
orsipony Creative Commons License 2013.07.08 0 0 90

Én a Tezenisben vettem, valamivel olcsóbb, mint a Calzedonia, és nagyon cukik vannak. Egyébként ha kimész a Premier Outlets-be, ott biztos találsz olcsóbban, tök jó üzletek vannak. Én is ott akartam venni, csak nem volt nálam a kocsi, hogy kimenjek Biatorbágyra, de amúgy bkv-val is megközelíthető... Ha van három szabad órád, akkor próbáld meg ott szerintem.:)

RékaSzombi Creative Commons License 2013.07.08 0 0 89

Budapesten? Mondanám, hogy Westend aluljáró, vagy Ázsia Center, de ha minőségit akarsz, akkor inkább nem...:) Én most nézegettem bp-n mindenfelé, sajnos nem sikerült rátalálni a megfelelőre. Voltak jók, de drágán, vagy ugye gagyi olcsón. Talán a H&M-ben valamivel jobb áron vannak, viszont mindenki azokat kapkodja.

Előzmény: Nominka (88)
Nominka Creative Commons License 2013.07.08 0 0 88

Sziasztok! Két napom van rá, hogy bikinit vegyek! Tudnátok nekem segíteni, hogy hol találok minőségi fürdőruhát olcsón? Köszi a segítséget, nagyon fontos lenne!! 

sziget30 Creative Commons License 2013.02.03 0 0 86

Eladó!Eladó!Eladó!Eladó!Eladó!Eladó!Eladó!Eladó!Eladó!Eladó!Eladó!Eladó!Eladó!

Eladó egy használt, jó állapotú fekete szinű Sendra "3241 trenzdo negro" kézzel varrott spanyol westerncsizma

A csizma 43-as méretű és ezüst vasalat van az orrán

Ár 32.000+pk

Érd: szigeti.imre@euromail.hu

Eladó!Eladó!Eladó!Eladó!Eladó!Eladó!Eladó!Eladó!Eladó!Eladó!Eladó!Eladó!Eladó! 

Törölt nick Creative Commons License 2013.01.15 0 0 85
Bienvenu Creative Commons License 2012.12.07 0 0 84

Eladó teljesen új latin tánccipők.

36-os fehér, bőr, kis sarkú ára: 7000 forint

37-es beige színű,bőr, kis sarkú ára: 7000 forint

érd: ordogadri@vipmail.hu

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.10 0 0 83

Használt (Adidas,Nike,Converse,Puma ) női cipőt vennék akinek van kérem irjon.köszönöm.

cim: szilay44.delphi@citromail.hu

Jessy. Creative Commons License 2012.11.05 0 0 82

www.blueshoes.hu

Itt már -20%-ban hirdetik a hétvégi akciót!

veracsek Creative Commons License 2012.10.12 0 0 81

Jajaj én is meglepődtem, hogy ilyet lehet látni 1 plázában, de nem maradtál le róla, most hétvégén is lesz, szerintem érdemes kimenni megnézni.

Előzmény: szilviaa77 (80)
szilviaa77 Creative Commons License 2012.10.12 0 0 80

Allee-ban mostanában nem voltam, de nem ártana szétnéznem nekem is cipő ügyben. Barátom előre imádni fogja ezt a programot! :DD
Tök jó lehet 1 ilyen divatshow, még nem láttam ilyet, kíváncsi lettem volna rá.

Előzmény: veracsek (79)
veracsek Creative Commons License 2012.10.12 0 0 79

Héten voltan az Allee-ban, sikerült jó kis cipőket vásárolnom, egész jó leértékelések voltak.

Ami nagyon tetszett, hogy volt ilyen divatshow és különböző színházi darabokból voltak bemutatók.

Bienvenu Creative Commons License 2012.09.15 0 0 77

Sziasztok!

Eladó egy teljesen új 38-as Sansha Tivoli jazz cipő. Fekete, rövid szárú, fűzős.

Még a bolti cimke is rajta lóg annyira új:-) ára: 4000 forint

Bienvenu Creative Commons License 2012.07.17 0 0 75

Eladó egy teljesen új latin tánccipő kis sarokkal 37-es méretben. Bőr, beige színű.
Ajándékba adok hozzá egy új 37-es méretű Sansha vászon gyakorló cipőt is.

ára: 7.000 forint (+ingyen a Sansha vászon gyakorló balettcipő )

Törölt nick Creative Commons License 2012.06.04 0 0 74

Sziasztok! Ha van valakinek felesleges,hibás,elhasznált,cipője amit kidobna, akkor azt adja nekem.

Én cipőmániás csajszi vagyok. szilay44.delphi@citromail.hu ra irjátok holvan ilyen,köszi mindenkinek aki ír.

Ramónaa89 Creative Commons License 2012.03.08 0 0 73

Igen az kicsit necces lenne, ha használt ruha kereskedésben vásárolnál cipőt. :DD

Én már egy sima használt felsőtől is ódzkodom. A premier jó ötlet, bár ilyenkor nem tudom hogy vannak e már akciós tavaszi-nyári ruhák, ilyenkor szerintem még a megmaradt téli kollekciókat adják kedvezően.

Előzmény: Kateroni (71)
Robika26 Creative Commons License 2012.03.08 0 0 72

Gondolom, akkor nem csak cipőkre lesz ekkora kedvezmény. Egy jó kis geox cipő nekem is jól jönne! :) Köszi a tippet. Használt ruha kereskedésekbe én is megyek néha, de azért ott ritkán tudok magamnak olyan vásárolni, ami passzol rám és még tetszik is. Meg hát más ember levetett ruháját hordani szerintem nem a legjobb dolog.. :) Viszont ez a premier tök jó ötlet, hétvégén ha lesz időm kinézek barátnőmmel, ő is biztos örülne 1-2 új ruhának. :)

Előzmény: Kateroni (71)
Kateroni Creative Commons License 2012.03.08 0 0 71

Szia!

Sokszor szoktam vásárolni mostanság használt ruha kereskedésekben, ki lehet fogni nagyon jó ruhákat, sőt még olyat is amiket annyira nem használtál, hogy még benne van a cimke. Kimosom otthon és töredék áron van 1 egyedi tök jó ruhám. Persze cipőkkel ugyan ezt megtenni már problémás.. szerencsére egyik barátnőm kint dolgozik a Premier Outlets Centerben és ő megsugta, hogy hétvégén lesz náluk a Geoxban -20% kedvezmény. Megyek majd ki, próbálok időben, nehogy lekapkodjanak mindent. :)

Előzmény: Robika26 (70)
Robika26 Creative Commons License 2012.03.08 0 0 70

Sziasztok!

Így a tavasz közeledtével aktuális kérdés, hogy hol érdemes beújítania az embernek ruhatárát. Szeretnék venni 1-2 pár tavaszi cipőt, meg valami átmeneti kabátot. Nektek mi a tapasztalatotok? Hol lehet találni mostanság nagyobb akciókat, leértékeléseket? Köszi! :)

chr.one Creative Commons License 2012.02.18 0 0 69

...itt ahol mi vásárolunk egészévben kedvezőbbek az árak mint a város többi pontján! -davidato asia- http://www.facebook.com/davidato.asia?ref=tn_tnmn#!/davidato.asia?sk=photos náluk legalább valoban nápolyi cipőket vásárólhatok 35' - 41'...
Gaborjulika Creative Commons License 2011.12.17 0 0 68

Ilyenkor karácsonykor sosem zavar a tömeg, ez nekem része a karácsonyi hangulatnak. Naponta metrózok úgyhogy már fel se tűnik :)
A Premierbe is mindig hétvégén megyünk ki családdal, ilyenkor nincs munka és van egy kis szabadidő nézelődni. Mondjuk könnyen beszélek nekem nem nehéz kirángatni a szeretteimet mert mindenki szeret vásárolni. 

Zetorforever Creative Commons License 2011.12.17 0 0 67

Én is inkább azt vallom hogy körbe kell járni és mindent megnézni mert az ember sok jó dolgot találhat, jóval olcsóbban, bár az tény hogy ilyenkor karácsony előtt elég sokan vannak, de általában én ezt jól viselem. Én holnap fogok majd kinézni...!

Előzmény: morfolgus59 (66)
morfolgus59 Creative Commons License 2011.12.17 0 0 66

Én inkább meg körbeárom teljes egészében. Nem lehet tudni mit áraznak le hirtelen nagyon :D rá lehet szánni azt az 1-2 órát hogy több ezret spórolj... Annak igazán jó aki valahol a közelében lakik és hetente megtudja nézni az aktuális akciókat.

Előzmény: randell11 (65)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!