Keresés

Részletes keresés

bhtzf Creative Commons License 2005.10.23 0 0 10
Szisztok!

Jó lenne, ha valaki tudna segíteni, újra akarom telepíteni a Windows XP-t, de nem tudom.Semmit nem tudok erről a témáról, de nagyon kéne.
Nem lenne rossz, ha valaki leírná, vagy ilyesmi.
Kössz!
fvk Creative Commons License 2005.10.21 0 0 9
helo ebbe a zsákba én is beleestem. egy frissítás kapcsán azonosítani akarta a szoftver, belementem, nem azonositotta mondván a liszensz lejárt, (igaz régen vettem), sebaj kiléptem. Néhány napra érkrzett a meglepi, nem indut a gép, a rutinelenörzéskor a merevlemeznél megállt. Cd-ről sem volt indíthat, nem volt frisíthető sem. Egyszerüen nem lehetett elérni a vinyot. Azt hittem a gép megdöglött, végül kiderült hogy csak az adott lemezt nem szereti.  Enyit a szoftverüzletről. Megldodott a helyzet úgy, hogy egy másik( P2-es) gépen csatolt lemezként jócskán beletöröltem a lelki világába az érzékeny pontokon, megvallom úgy mgfontolt-vaktában, fenntartva müködőképességét. Vissza az eredeti géphez és láss csodát nem akadt el az ellenörzésnél és hosszas kavarás után felállt a rendszet, azóta is müködik. Na ez mivolt?, miért történt? helo
Előzmény: homewards (6)
homewards Creative Commons License 2005.09.23 0 0 8
Köszi. Azt hiszem, hogy megpróbálom.
Irgumburgumfityfirity Creative Commons License 2005.09.22 0 0 7
Nem hiszem, hogy gond lesz vele.
Előzmény: homewards (6)
homewards Creative Commons License 2005.09.22 0 0 6
Van egy jogtiszta, már régebben aktivált Windows XP Professional oprendszerünk az egyik gépünkön.
Valami nagy gáz van vele, vagy a géppel. (Minden bekapcsolás után "A rendszer súlyos hiba után állt helyre..." stb. üzenettel indul, gyakran és váratlanul újraindítja magát. Valamely eszközmeghajtóra hivatkozik, ha jobb kedve van, de nem tudja beazonosítani a drivert.)
Hogy kiderítsem, hogy géphiba, vagy szoftver probléma, újra szeretném telepíteni a jövő héten, de nem tudom, hogy újra tudom-e aktiválni? A józan eszem szerint igen, de ez nem biztos, hogy találkozik a Microsoft elképzeléseivel.
Csinált már valaki ilyet?
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.13 0 0 5
Ha jogtiszta, akkor nem értem, miért nem aktiváltad hamarabb, most már késő. Rátelepítés sem segít ilyen esetben, hanem törölni vagy formázni kell az egészet. Vagy pedig törölheted csak a Windows könyvtárat, utána már lehet újratelepíteni.

Viszont, javítókonzolból nem tudod törölni a Windows könyvtárat, úgyhogy más módszer szükséges.

Előzmény: Toxin Antal (4)
Toxin Antal Creative Commons License 2003.10.13 0 0 4
Gyerekek! Nagyon sürgős, kérlek segítsetek!!! Zárolta ez az aktivációs izé a gépemet (Letelt a 30 nap) És most nem tudok dolgozni. Hiába próbálom aktiválni, nem csinál semmit, visszadob az üdvözlő képernyőre. Mit csináljak? A szoftver egyébként jogtiszta. Nem lehet, hogy a antispy kavart be valamit? Hogyan lehetne ezt helyrehozni?? Gondolom lemezről bootolva kellene valami fileokat törölni, de mit???? Nagyon fontos lenne...

A.

freep Creative Commons License 2003.03.14 0 0 3
Nem kell a regben matatni, simán csak aktiválni kell. persze ehhez nem szükséges az MS segítsége:)
A Te eseted azért jó, mert van papírod róla, s azt nem lesik, hol regelted.
Tehát "feltöröd", kicserélsz mindent és ha netán ekkor kajabál, akkor mész regbe, ahol kitörlöd a kulcsot, minekután a win szerint nincs regelve, ekkor "feltöröd" és így tovább...
De xintem inkább regelj hivatalosan, méghozzá telefonon, mert ügyfélszolinak el lehet magyarázni, hogy Te bizony kicseréltél néhány cuccot.
Előzmény: macilaci8 (2)
macilaci8 Creative Commons License 2003.03.13 0 0 2
Tényleg frankó verzió.
Hardver bővités biztos lesz. A registry-be mit hol kell?
freep Creative Commons License 2003.03.13 0 0 1
Amúgy nem csak 1szer lehet
Előzmény: freep (0)
freep Creative Commons License 2003.03.13 0 0 0
Üdv!

Természetesen van hozzá trükk, mint ahhoz is, hogy Corporate verzióra feltedd az SP akárhányat..., de nem mind1, hogy most csalsz vagy később? Naponta akarsz hardverelemeket cserélni? Mert akkor talán. Inkább regelj. Ha mégis warez win, akkor is tudok segíteni.
bye

Előzmény: macilaci8 (-)
macilaci8 Creative Commons License 2003.03.13 0 0 topiknyitó
Hali!

Kivételesen van egy origi WinXP-m, de állandóan molesztál hogy aktiváljam, ami azért nem akarok, mert hallottam sokmindent hogy csak 1szer lehet...stb...

Szóval kihagynám ezt a lépést,bár kivételesen hivatalosan erre nincs mód, szóval valaki tudna segiteni, biztos van vmi trükk,csak még nem találtam hozzá semmit!

Aki tud, kérem segitsen!

Köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!