Keresés

Részletes keresés

sigmavirus1 Creative Commons License 2003.04.25 0 0 39
Ha újra elkezded akkor más karaktereket felvevésével (pl.a Viper Manor-ba való bejutásnál) más szemszögből is átélheted a történetet....pl:amikor Kid megbetegszik azt válazd hogy nem mented meg!
Folytatása lehet hogy lessz! Chrono Break, de azon kívül hogy a Square lefoglalta ezt a nevet semmit nem lehet tudni róla!
Előzmény: goldnigga (38)
goldnigga Creative Commons License 2003.04.25 0 0 38
Megvan!!!
Megcsináltam a jó befejezést!
Aranyos bár hosszabb videót vártam.
Már azt hittem hogy vége mikor még jött a könyves rész meg hogy Kid áll a parton és a semmibe bámul.
Most hogy elmentettem kezdjem újra és akkor más a történet egy kicsit????
A Bend of time szigeten az az ajtó nekem nem nyílt ki, azt ki lehet nyitni???

Ja, és mekkora poén a főcímnél mikor a leányzó ott áll Japánban a forgalom közepén, kezében a nyakláncal!!!!!:-)

goldnigga Creative Commons License 2003.04.24 0 0 37
Még csak simán tudtam megölni Lavos-t, mindig belevarázsol az a szemét:-)
Szvsz a 2-es Cd iszonyat rövid az elsőhöz képest, nem is értem:O
Meg azért az is szemétség hogy ha csak simán kinyírod a végén Lavos-t akkor egy főcím és kész:(
Kiváncsi vagyok a jobb befejezésre is, nem adom fel:-)
Mindent összevetve élveztem a játékot, a története nagyon érdekes volt (néha bele is keveredtem):-)
Folytatása várható???
goldnigga Creative Commons License 2003.04.23 0 0 36
Sorrendet? Mármint a szinsorrendet a varázslatoknál???
Előzmény: sigmavirus1 (35)
sigmavirus1 Creative Commons License 2003.04.23 0 0 35
Most menj vissza oda ahol minden elkezdődött!
Opassa Beach-re a Home World-be, itt fognak várni a Chrono Trigger-ből ismert karakterek! Ugyanitt találsz egy féregjukat, álj rá és használd a Time Egg-et hogy harcolhass Lavos-al. Ha akarod megnézheted a rossz befejezést, ehez csak annyit kell tenned hogy levered simán, de figyelmeztetlek hogy ebbe a megnyerésbe nincs semmi! Megölöd Lavos-t, a kép vált és jön a stáblista........ennyi...
Inkább nézd meg a jó befejezést! Csináld meg a sorrendet! Sok szerencsét!
Előzmény: goldnigga (34)
goldnigga Creative Commons License 2003.04.23 0 0 34
Jelentem Terra Tower megvan, legyőztem az egyesült sárkányt, megkaptam a Time Egg-et.
Most merre???
Ja és Dario-t is legyőztem. Egyszerű volt: Ha nem használtam fekete vagy fehér varázslatot akkor ő sem, így kiesett nála a "Recovery All" és egy nagyont sebző fekete kardos varázslat, így szinte gyerekjáték volt.
Yuber7 Creative Commons License 2003.04.22 0 0 33
A Chrono Cross támadás a legjobb megnyerés eléréséhez kell!
Lavosnál ha bizonyos elementálú támadásokat használsz bizonyos sorrendben és ha a végén elsütöd a Chrono Crosst, akkor láthatod a legjobb megnyerést!
Ha be van téve a Chrono Cross, és ha akkor valamilyen varázslatot elsütsz, akkor felül a képernyőn kis karikák jelzik annak a varázslatnak a színét.

Itt a sorrend, ahogy a támadásokat támadni kell:

Előszőr sárga színű varázslatot, aztán vörös színűt, aztán zöldet, aztán kéket, aztán feketét, aztán fehéret és végűl a Chrono Cross támadást süsd el!
Arra vigyázz, hogy Lavos gyakran belezavarhat a sorrendbe, egy általa elsütött varázslattal, ilyenkor kezdheted újra az egészet! Kivéve akkor, ha mondjuk pont kék támadást kéne elsütnöd, és ezt Lavos teszi meg helyetted, akkor nyugodtan folytathatod a fekete színű támadással.
De mondom ennek nagyon kicsi az esélye, általában mindig rossz varázslatot lő el, és ilyenkor kezdheted újra az egészet! :(
De egy kis szerencsével meg lehet csinálni!

Előzmény: goldnigga (29)
sigmavirus1 Creative Commons License 2003.04.22 0 0 32
Megvan Starky a neve!
Előzmény: goldnigga (31)
goldnigga Creative Commons License 2003.04.22 0 0 31
Azt a karaktert már régen megszereztem (akkor legalább most valami hasznát is veszem:) )
Köszi!!!!!!!
Előzmény: sigmavirus1 (30)
sigmavirus1 Creative Commons License 2003.04.22 0 0 30
Szerezz egy Star Fragmentet az óceán aljáról(El Nido valami a neve a térképen, ott ahol három szikla van és egy háromszöget alkotnak), ezután menj a Sky Dragon Isle-re(természetesen abban a világban ahol még megvan) és ott találsz majd egy ürlényt(a francba....elfelejtettem a nevét, pedig jó a névmemóriám), győzd le, azután pedig kapd el, majd vidd el őt vissza az óceánba(nemtom melyik világban) és keresd meg az űrhajóját! Innentől asszem már menni fog!
Előzmény: goldnigga (29)
goldnigga Creative Commons License 2003.04.22 0 0 29
Hajjjajj!!!:-)
Sőt....ismét Serge vagyok - 2CD -Megvan a Chrono Cross (csak tudnám mire való???) - megmentettem a múltban Kid-et egy lángoló hajóról és megnéztem azt a csodaszép videót ahogy a sárkányokból egy nagy "izééé":-) lesz.
Már csak egy kérdés nem hagy nyugodni, hogy a túróba jutok Terra Tower-be????:O
Előzmény: Yuber7 (27)
sigmavirus1 Creative Commons License 2003.04.18 0 0 28
Mel-t így tudod felvenni:
Miután kid meggyógyult és észreveszi hogy eltüntek a cuccai, na és persze rájöttetek hogy ő lopta el, minden egyes válaszlehetőségnél ragaszkodni kell ahoz hogy elkapjuk és visszavegyük a cuccainkat. Ha ez mind megvan akkor asszem a 2 CD lehet felvenni ha meglátogatod(mondjuk én nemtom mikor kell...).
Előzmény: Yuber7 (27)
Yuber7 Creative Commons License 2003.04.17 0 0 27
goldnigga: Sikerűlt már eljutnod a szigetre?

janey: A Black Plate, amit a Black Dragontól tudsz ellopni, tényleg nagy előny ha nálad van!
Az nélkül szinte lehetetlen elgyőzni, persze én mint veterán játékos soha nem mondom azt lehetetlen!
Lehetséges, csak nagyon tápsnak kell lenned ahhoz, hogy Black Plate nélkül legyőzd!

Kérdés: Valaki le tudná nekem írni részletesen, hogy Melt hogy lehet csatlakoztatni?
Miután ellopja a varázslatokat meg kéne találni, de nem tudom, hogy hol van! :(

Előre is köszi!

janey Creative Commons License 2003.04.17 0 0 26
naja...Dario
könnyen ki lehet csinálni a sárkányoktól szerzett Plate segítségével. Különböző színű plate-eket pedig a sárkányoktól tudsz lopni..pl Fargo, első skilljével (Pillage). Ezek a plate-ek arra jók, hogy közömbösítik az adott színű varázslatot. Ha pl egy muki kék varázslatokkal harcol és rajtad van a Blue Plate (amit értelemszerűen a Water Dragon-tól tudsz lopni) akkor a kék mágia rajtad hatástalan lesz. Sajn most hirtelen nem jut eszembe , milyen színű az elementje Darionak de asszem fekete, szal akkor kell a Black plate (felrakni mellvértnek) és győzöl, max a két másik társad kifexik a csata végére. A harc végeredménye a Mastermune kard, mely az egyik legjobb fegyvere Serge-nek. Ettől már csak a Spectra Swallow jobb.
Előzmény: goldnigga (24)
Yuber7 Creative Commons License 2003.04.16 0 0 25
Előszőr is az Otthoni Világba kell menned, azonbelűl is Hydra Marshba. Ahol megkaptad az Ancient Fruitot, ott használd a Flute-t, ekkor megjelenik Wingapede, és mivel nálad van a gyümölcs elvisz téged a szigetre.
Remélem innen már nem lesz semmi gond.

Dario? Hát igen az kemény dió! Próbálkozz még vele, és ha nagyon nem megy, akkor leírom, hogy nekem hogy sikerűlt legyőzni.

goldnigga Creative Commons License 2003.04.16 0 0 24
hehe, nagyjából már mennek az irányok és a menü előhívása is:-)
Na a tegnapi kalandom: megszerztem a sípot de hiába fújtam két helyen is ahol kedves másik karakterem felhívta rá a figyelmemet. Sebaj át a másik világba ahol szereztem ugyanitt Ancient Fruit-ot (gondolom ezzel kell majd a szitakötőt etetni. Aztán beugrottam egy lukba ahol lenyomtam egy Hydrát de nem tudok onnan kijönni mert ahová a létra vezet onnan nem tudok lelépni.
Tudom sok baj van velem de esküszöm eddig olyan könnyen ment minden:-)
(Ja és Dario lenyomott, sebaj majd újra próbálkozom, micsoda egy mocsok a saját anyját???Ne jöjjön nekem azzal hogy megbolondítja egy ilyen risz-rossz kard):-)))))
Előzmény: Yuber7 (23)
Yuber7 Creative Commons License 2003.04.15 0 0 23
Igen, Sigmavirus1 szerintem jól elmagyarázta hogy kell odajutni, ehhez hogy megcsináld már csak a gombokat kell ismerned (főleg az iránygombokat), no meg az sem árt ha tudod hogy kell belépni a menübe, a Síp használatához. :) Ha ezeknek a tudatában vagy, akkor már nem lehet gond eljutni a szigetre. Egyébként vissza ugyanígy tudsz jönni, vagyis a Síp segítségével.
Pierre-t meg csak akkor tudod csatlakoztatni, ha Guilét, vagy Nikkit nem csatlakoztattad Terminában, amikor segítséget kellett kérni tőlük.
Amúgy sem egy erős karakter, tehát nem sokról maradsz le.
sigmavirus1 Creative Commons License 2003.04.15 0 0 22
Szivesen!
Előzmény: goldnigga (21)
goldnigga Creative Commons License 2003.04.15 0 0 21
Oké, köszönöm, ma megpróbálom, most már tudom hol van!!!!
Előzmény: sigmavirus1 (20)
sigmavirus1 Creative Commons License 2003.04.15 0 0 20
Akkor mondom előröl:
Szóval, menj valamelyik világban el a Hydra Marshes-re és ott az első elágazásnál fordulj balra, fuss tovább és találsz egy mentőhelyet, itt asszem megjelenik egy BeeBa és meg kell szerezni tőle egy gyümölcsöt, ezután menj tovább a fenti uton és a következő képen megláthatsz egy Beebát legfellül, menj oda hozzá és beszélj vele.Ezután használd a sípot, utánna meg etesd meg a dögöt....
Lehet hogy én vagyok a hülye és rosszul mondom...kérdezd meg a többiektöl is ök talán jobban tudják!
Előzmény: goldnigga (19)
goldnigga Creative Commons License 2003.04.15 0 0 19
Már csak a Sky Dragon van hátra ésa a zöld de nem találom azt a helyet amiről beszélsz:

"gaias navelnél ahova úgy tudsz eljutni hogy az egyik világban(már nem emlékszem melyikben) elmész oda ahol egy mentőhely van(azt hiszem ott voltak/vannak azok a buba lények vagy mik)itt ha jól emlékszem megint harcolni kell, ha győzől kapsz egy sípot amit meg kell fújnod ott ahol agy buba áll(tovább kell menni arra amerre a Hydra csontvázat, meg Razliet találtad, de még elötte maglátod a fószert) fújd meg a buba sípot és agy enni annak a szitakötőnek vagy minek és ő elvisz a Gaias Navelre"
-sz'al hol is van ez a hely??
Amúgy a sárkányok kinyírása egyáltalán nem okozott nehézséget eddig, túl könnyűnek is találom.

Kedvenc karakter:
Lynx
Kid (a kis káromkodós):-)
Korcha (remélem ő még visszatér a csapatomba)
Radius (a vén majom:-) )
Fargo
Zappa
Karsch
Serge

Ja, és Pierre mikor csatlakozik? Egyelőre csak a fegyverkovács gyereke :-))) hőzöngött hogy miért használja más a szobáját.

Előzmény: sigmavirus1 (10)
Yuber7 Creative Commons License 2003.04.14 0 0 18
Kár hogy nem lehet tudni semmit, de nem baj, addig is végigviszem még egyszer a CC-t, ameddig nem jön ki a Chrono Break! (ha kijön egyáltalán)
Előzmény: ramza (17)
ramza Creative Commons License 2003.04.14 0 0 17
Azon kívül, hogy a Square levédette a Chrono Break nevet, szerintem még semmit nem lehet tudni :(
Tán még azt sem jelentették be, hogy készül :(
Előzmény: Yuber7 (16)
Yuber7 Creative Commons License 2003.04.14 0 0 16
Na a zenék aztán tényleg nagyon királyra sikeredtek. Főleg az Another Word világtérkép zenéje! Egyébként mindegyik zene nagyon hangulatos a játékban!
Csak azt sajnálom, hogy Lavosnál, a végső küzdelemben nincs zene, pedig oda is bedobhattak volna valamni jó muzsikát!
Ha már a végső küzdelemnél tartunk, akkor megfigyeltétek, hogy a körülöttünk elszálló gömbökben a Chrono Trigger helyszínei vannak benne? Nehéz kiszúrni, de nagyon megfigyeled, akkor láthatod.
Nektek hányadszorra sikerült beadni a támadások helyes sorrendjét, hogy bejöjjön a legjobb megnyerés? Nálam előszőr elég hamar sikerűlt összehozni, de amikor másodszorra próbáltam valahogy nem akart összejönni. Elég idegesítő rész volt ez!

Áááá, Chrono Break! Én is nagyon várom már, de nem hiszem hogy el lehet cseszni egy ilyen fenomenális játékot! Ha meg igen, akkor tévedtem!
Nem tudtok valami időpontot a megjelenésére?

sigmavirus1 Creative Commons License 2003.04.14 0 0 15
Kedvencek:
-Zoah(nagyon cool)
-Kid
-Grobyc
-Lynx(frankók a támadásai, viszont a freefall-on kívül egy jó fekete varázslatot se ismerek)
-Fargo
-Serge
-Poshul(nagyon debil)
-Nikki(sokaknak nem tetszik de én birom, tetszik az is hogy amikor sétál akkor csettint a kezével.

Huuu...Pipet még nem fejlesztettem ki!
De asszem az ördögi formájában van két szarva, kicsit sötétebb a szine és asszem denevérszárnya is van.
De van ám köztes formálya is!!!!

Előzmény: Yuber7 (13)
ramza Creative Commons License 2003.04.14 0 0 14
Azt hiszem a "rajongók" többsége is már jó régen játszott vele, így nem nagyon van miről írni.
Amúgy egyetértek azzal, hogy minden idők egyik legjobb jrpg-je, a zenéje pedig tényleg überf@sza - még a megboldogult napsterről rántottam le annak idején, annyira megfogott, hogy hetekig csak azt hallgattam discman-ben :)
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy tényleg lesz-e Chrono Break, milyen lesz, nem szúrják-e el (Kindom Hearts 2 helyett inkább ennek kellene nekiállni...) -> szóval várom keményen, istenség ez a sorozat!
Előzmény: Yuber7 (11)
Yuber7 Creative Commons License 2003.04.12 0 0 13
Neked kik voltak a kedvenc karaktereid a CC-ben?
Én már nem nagyon emlékszem, de azt tudom, hogy a kedvencem volt:
Harle (fúú, milyen mérges voltam amikor kiállt a csapatból)
Zoah (nagyon erős karakter, de varázslatilag nem a legjobb)
Razzly (jó kis varázsló, de fizikai támadásban lehetne egy kicsit erősebb)
Grobyc (az egyik legerősebb karakter szerintem a játékban)
Marcy (amikor előszőr játszottam, akkor ő volt az egyik kedvencem, pedig nem is olyan erős)
Guile (ő is csak szimpatikus karakter, varázslatilag nagyon gyenge)

És tényleg, nálad Pip mivé alakult át? Ördöggé, vagy angyallá? Én még csak az angyali formáját csináltam meg. Az ördögi milyen? Melyik a jobb alak?

sigmavirus1 Creative Commons License 2003.04.12 0 0 12
Ezaz, örülök hogy itt van mégegy CC & CT rajongó!
Sajnos én most egyikkel sem játszok mert már végigvittem őket, de a Triggert még be kéne fejeznem mert elkezdtem másodszorra is de Lavos második formájánál abbahagytam!
De ha kell én megint játszok velük és akkor tudunk róla dumálni!
Csináltam amúgy egy Chrono Trigger topikot is de az letünt, megkeresem...
Előzmény: Yuber7 (11)
Yuber7 Creative Commons License 2003.04.11 0 0 11
Hát gyerekek mi van itt? Annyira kihalt ez a fórum, pedig amilyen nagy a játék (mármint a Chrono Cross) olyan nagy rajongótáborának kéne lennie. Na mindegy. Magamról csak annyit, hogy végigvittem a Chrono Triggert és a Chrono Crosst vagymár 1 éve, ezért nem sokra emlékszem belőlük, de majd hamarosan újból elkezdem őket előlről. Nagyon tetszik a két game, és negatívumot nem is nagyon találtam bennük.(Bár nem is kerestem)
Ti most melyikkel játszatok, és hol tartotok?
Gyertek, élénkítsük fel ezt a fórumot!
sigmavirus1 Creative Commons License 2003.04.07 0 0 10
Azt hiszem most a sárkányokat kéne kinyírni!
A víz sárkányt ott találod ahol a hi-ho tankot kinyírtad! A földet az earth dragon isle-nél!
A zöldet a gaias navelnél ahova úgy tudsz eljutni hogy az egyik világban(már nem emlékszem melyikben) elmész oda ahol egy mentőhely van(azt hiszem ott voltak/vannak azok a buba lények vagy mik)itt ha jól emlékszem megint harcolni kell, ha győzől kapsz egy sípot amit meg kell fújnod ott ahol agy buba áll(tovább kell menni arra amerre a Hydra csontvázat, meg Razliet találtad, de még elötte maglátod a fószert) fújd meg a buba sípot és agy enni annak a szitakötőnek vagy minek és ő elvisz a Gaias Navelre, itt őlj meg minden szörnyet és menj oda ahol ledobtak, itt most egy szörny megtámad, könnyú harc, ezután menj tovább és ott lessz a zöld sárkány, egy kis tanács: ne hagyd hogy zölde váltson a field mert akkor elsüt egy Carnivore nevü támadást ami sokat sebez(ezt mondjuk el is lophatod ha veszel csapdát Marbuleban).A fekete sárkányt Marbule-ban találod az Other world-ban, ahoz hogy harcolj vele el kell menned a Home world-be a Fargo hajójára és ott meg kell dumálni hogy meglegyen a koncert, ezt asszem úgy tudod elérni hogy berakod a TE Fargódat a csapatba és bemutatod a másik Fargonak. Ezután elkezdenek dumálni meg minden, Nikki és Mikki elszütik a dalt, te pedig menj Marbule-ba, itt most már ki tudod nyírni a fantomokat. Ha mindel végeztél halhatsz egy ordítást, ez Fekete sárkány hangja volt. Most menj a Home worldbe Marbuleba és kinyírhatod a sárkányt. A vörös sárkányt a Fort Dragoniánál találod de már nemtom hogy melyik világban.A fehér sárkányt a Sky Dragon sigeten találod de őt csak akkor őlheted meg ha a többivel már végeztél!
Ezután menj a jósnőhöz a Home worldben és ő odaadja a tears of love vagymit szóval a másik darabját a tearnak! Ja amúgy a sárkányok kinyírása elött is vele kell baszélni!
Egy tipp a sárga sárkányt abban a világban találod ahol még van a lyukat homok takarja be! Itt majd kapsz valakitől dinamitot, ezt azoknál a nagydarab állatoknál kell használni azért hogy batömd a gejzíreket!
Dario: Viper manor mellett találsz egy szigetet ahól füst szivárog ki az erdőből. Tedd ba Riddelt a csapatba és menj ide...nem mondok semmit csak azt hogy kizárólag vörös varázslatokat használj mert akkor egy nemsebző kék varázslattal válaszol!
Huuuuuu ennyit mára...remélem tudtam segíteni....
Előzmény: goldnigga (9)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!