Lukaku 67, Drogba már csütörtökön le lett előzve az észtek elleni duplával, most reszkethet Neymar és a nemrégiben elhunyt Müller, de Lewandowski is közel van.
KDB az egész világot megtévesztette, annyira, hogy végül saját csapattársait is. Ennyin múlt. A Chelsea BL-győzelme köszönheti Belgium nem aranyát idén. A viszontlátásra, a viszonthallásra!
Hasonló, kivéve, hogy akkor jól játszott a csapat, most rosszul. A szétrúgott DeBruyne nélkül Belgium 50 százalékos. Nincs más válogatott ilyen, hogy 1 db. szuperklasszis, a többi meg derekasan robotol.
Nehéz továbbjutás volt, de talán nem annyira, mint 3 éve a brazilok ellen. Hogy ezek után lehet-e sima az olasz meccs? Ki van zárva. 3 kemény meccsre az aranytól, nincs megállás!
Nem tom a bődületes melegben mért nem lehetett félideji szünetet adni a nemrég teljesen szétrugott fejű zseniális KDB-nek. A közeliken ugy látszott, az orrát és a felső fogsorát is operálni kellett. Mit kockáztatott5 volna az ember-kizsákmányoló vezetés, ha csak féldőt játszik?
KDB azert egy olyan minoseg, akit iszonyat nehez potolni, viszont nagyon orulok Tielemans helytallasanak. nem az a minoseg egyelore, mint a Leicesterben, de mas is a szerepe.
A magyarok utan a belgaknak (es Anglianak) szurkolok.
Nemkövetem az Olasz bajnokságot, így Lukakut már csak a válogatottban látom amióta elment a MU-tól. Azért KDB-től nagy botorság volt a 92 percben még kiugratni Lukakut :) persze ő ezt szokta meg.
Örülök, hogy más is így látja, az Inter-topikban hangot adtam ennek, de nem tudom, ez az ő bírálata-e, vagy azoké a csapatoké, ahol játszhat, sőt, gólkirály lehet. :D Meg csak ő a csúcstartó a válogatottban 57 góllal, és jódarabig marad is. Ja, meg vb-bronz brazilveréssel.