Keresés

Részletes keresés

markoboy22 Creative Commons License 2006.12.14 0 0 1
Sziasztok.

Elég régi topik, de leirom a kérdésem, aztán valaki hátha találkozott már hasonló jellegű problémával.

Van egy full Adobe Premiere Pro 2.0-ás progim.
Feltelepítem, megadom a regisztrációs kulcsot, amit aktiváláskor kaptam, telepítés végén, kéri hogy indítsam újra a gépet. Megteszem, restart után indítom a programot.
Látszik, hogy tölti be a cuccait, egyszer csak felbukkan egy hibaüzenet, valami olyasmiről, hogy " 0000fx (vagy vmi hasonló, bocsi) olyan memóriaterületre hivatkozott, ami nem létezik, ill nem érhető el."
És kilép, mielőtt megjelenne a program.
Rányomtam, hogy ok. Indítom mégegyszer, már semmilyen hibaüzenetet nem kapok, hanem a betöltő képernyő után pár másodpercel, eltűnik a program, és nem indul.

Volt-e valakinek hasonló hibajelensége? És ha igen, mi volt a megoldás?

Köszi mkinek.
ddruid Creative Commons License 2003.03.16 0 0 0
Senkinek semmi ötlete? :(
ddruid Creative Commons License 2003.03.08 0 0 topiknyitó
Haya!

Van egy kis gondom, hátha ti tudtok segíteni... Kis csapatunk filmet forgatott és most, a vágás során felmerült egy érdekes probléma. DV kamerával forgattunk, az anyagot nyers AVI-ba mentettük le. Premiere-ben készítjük a filmet, a feliratokat, meg pár egyéb dolgot After Effects-ben. A gáz ott van, hogy a megvágott nyersavit AE-ben feliratozom és lementem szintén nsersaviba. A minőség faja, de mikor a premiere betölti elgányolja az egészet. Bekockásodik, mintha alacsony bitrate-tel betömörítettem volna. Pedig nincs bekapcsolva compression, ugyanúgy nyersaviba ment, mint korábban. Vajon mi lehet a gond?

Előre is köszi a segítséget!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!