Keresés

Részletes keresés

mibi Creative Commons License 2003.03.16 0 0 54
"Elvileg néhány éve a Tiszát ciánnal elárasztani se lett volna teljesen legális ugyebár. "

Ja, mert nyilvan szerinted az aljas, nemzetarulo komcsik szandekosan csinaltak! Hogy lehet valaki ekkora barom?

Előzmény: Nemzeti Lobogó (34)
AgentOrange Creative Commons License 2003.03.16 0 0 53
szvsz csak símán promitívek, mármint a honlap készítői mindenképp, azt hitték, vicces lesz, lett is, csak szánalmas...
Előzmény: Nemzeti Lobogó (52)
Nemzeti Lobogó Creative Commons License 2003.03.16 0 0 52
Ja.
Ez ez az Európai értékrend, akkor már inkább a balkán!
Előzmény: AgentOrange (51)
AgentOrange Creative Commons License 2003.03.15 0 0 51
nem nulla barmok ezek....
Előzmény: Nemzeti Lobogó (50)
Nemzeti Lobogó Creative Commons License 2003.03.15 0 0 50
Felélesztem a Topic-ot.

No comment.

qncogi Creative Commons License 2003.03.08 0 0 49
Ki fogják adni a rövidített csatalakozási doksit. Visszaküldik a léevelekt, aki kérte. Persze, hogy ha rövidített brossúrákat osztogatnának, akkor ti lennétek a legjobban felháborodva, miből, miért ezt, ez rövíd és nem arról szól, ami engem konkrétan érdekel. De itt már eltértünk a reklámoktól.
Azért aludj jól, engem meg vár az EU.:)

Előzmény: Nemzeti Lobogó (48)
Nemzeti Lobogó Creative Commons License 2003.03.08 0 0 48
Weblapok - A többségnek nincs lehetősége megnézni, átolvasni azokat.
Telefonszám - Egyértelmű, hogy ott (igaz talán valóban anélkül, hogy valótlanságot állítanának) minden egyes választ megpróbálnak úgy megfogalmazni, hogy apróbb csúsztatásokkal akkor is az EU javára hasson, ha éppen a csatlakozás egy valóban káros pontjára terelődik a szó.

A megoldás az lenne, ha az EU működéséről részletesen tájékoztató vastagabb füzeteket osztogatnának ahhoz, hogy mindenki objektív képet alakíthasson ki, ne pedig csak a demagógul rövidített szlogenekkel szembesülhessen az informálódni akaró, de Internethez nem jutó intelligens szavazó!

Na jó, megyek aludni, további jó vitázást mindenkinek…

Előzmény: qncogi (41)
qncogi Creative Commons License 2003.03.08 0 0 47
A kotonméretnek csak a min.hossza van szabályozva - 1.6 cm.
Előzmény: belohin (44)
Seregek Ura Creative Commons License 2003.03.08 0 0 46
Nos, ha már ilyen szépen kérted, akkor nem szivatlak tovább, és megadom a megfejtést: felelősségteljesen.

Amúgy pedig az érzésed, hogy tégedet hülyének néznek, helyénvaló volt, mondhatjuk, az ilyen reakciókat szinte kiprovokálod. De, félre a komolysággal, térjünk vissza a tárgyra:

A kormánynak nem feladata a pártatlan tájékoztatás. A kormány a választóitól arra kapott megbízást, hogy akár a Nemzeti Lobogók és hasonszőrű társaik ellenére is tuszkolja be az országot az EU-ba. Erre a célra pedig nem alkalmas a nyámnyila értelmiseégiek vitafórumainak bemutatása, csak a direkt-reklám.

A magyarok pedig éppannyira okosak/ostobák, mint a lappok vagy a japánok, a raklám ugyanolyan hatással van rájuk. Az átlagIQ itt sem 160, hanem 90. Erre az átlagra kell a reklámot tervezni.

Vagyis, nem téged néznek le, hanem az átlagembert. Azt pedig teljes joggal, s századok alatt jól kiérlelt marketingfogásokkal.

Előzmény: Nemzeti Lobogó (37)
qncogi Creative Commons License 2003.03.08 0 0 45
Hát nem jobb ez, mintha egy lakossági fórum meghívóját másolnám ide?:)
Egyébként nem egy ilyet kap mindenki, hane többet is. Persze csak aki kér belőle.:)
Előzmény: belohin (44)
belohin Creative Commons License 2003.03.08 0 0 44
Majd bajban leszel, mert rád fogják, hogy Quncogi azt ígérte, hogy mindenki kap egy ilyet, ha az EU-ra szavaz. :)
/Aztán megeshet, csak kötelező lesz hozzá a magyar régióra előírt a minuszos koton. Meg kéne nézni a csatlakozási szerződést... ;)/
Előzmény: qncogi (38)
qncogi Creative Commons License 2003.03.08 0 0 43
Ez valami reklámféle a topicjának.:) Látod, hatásos.:)
Előzmény: livefast (39)
qncogi Creative Commons License 2003.03.08 0 0 42
Nono.
Előzmény: Nemzeti Lobogó (40)
qncogi Creative Commons License 2003.03.08 0 0 41
No de miért? A kormánynak nem leplezett célja, hogy belépjünk az EUba.
Egy reklámnak nem ez a fajta tájékoztatás a feladata, nem is rendezvények propagálása. A 181es szám azt hiszem elég sok reklámban benne van.
Az összes többi reklánm is valahol hülyének néz, a célja az igény felkeltése. Mint ebben az esetben is.
AZ autóreklámok se tartalmaznak műszaki adatokat, de ez csak egy példa.
Tudod, állati unalmas, hogy minden ellenző azt fújja, hogy nem jó a tájékoztatás. Aláírom, nem tökéletes. De most nem sorolom fel a telefonszámokat, weblapokat, kiadványokat amikből lehetne tájékozódni.
Előzmény: Nemzeti Lobogó (37)
Nemzeti Lobogó Creative Commons License 2003.03.08 0 0 40
:-)) Szerintem is, de ennek ellenére ez megint annak a jele, hogy kifogyott az érvekből. :)
Előzmény: livefast (39)
livefast Creative Commons License 2003.03.08 0 0 39
Jelentem, nagyon hatásos a figyelemelterelési technikád.
:-))))
Előzmény: qncogi (38)
qncogi Creative Commons License 2003.03.08 0 0 38
Értem én. Olyan kétfenekű dobbal járná a terepet.

Előzmény: belohin (36)
Nemzeti Lobogó Creative Commons License 2003.03.08 0 0 37
A kormányzati reklám szerintem kizárólag arra szabadna, hogy felszólítsa az embereket, hogy minél nagyobb arányban menjenek el szavazni.
Esetleg az "EU Igen"-szlogen nélkül a 181-es telefonszám szerepelhetne benne, vagy mondjuk felszólítás arra, hogy mindenki tájékozódjon lehetőségeihez mérten minél alaposabban a döntés meghozatala előtt. Szerepelhetne még a reklámban egy-két nagyobb lakossági fórum helye, vagy az, hogy hol lehet beszerezni a pártatlanul tájékoztató ismeretterjesztő füzeteket a témában.

No de amikor megláttam a TV-ben a színesebb a világ, NYOMÁS AZ EU-ba! reklámot, akkor szabályosan az az érzésem lett, hogy itt engem valaki teljesen hülyének néz, és ez eléggé feldühített.

Előzmény: qncogi (32)
belohin Creative Commons License 2003.03.08 0 0 36
Minek kéne lenni? Megmondta: doboló kisbírónak. "Közhírré tétetik, hogy mindenkinek be kő lépni a zeuba!" papparam pam pam
Igazmagyar erre gerjed, nem a nőkre. :)
Előzmény: qncogi (32)
phallus impudicus Creative Commons License 2003.03.08 0 0 35
magyarság értelmi szinten való semmibe vevésével, majdhogynem szavazati joggal rendelkező félállatként való kezelésével!

Kiszótározná ezt nekem valaki?

Előzmény: Nemzeti Lobogó (30)
Nemzeti Lobogó Creative Commons License 2003.03.08 0 0 34
Felelőség teljesen. Ne szívass, ez már kukacoskodás! :-)

A szabályozás pedig annyit ér, amennyit betartatnak belőle.

Elvileg néhány éve a Tiszát ciánnal elárasztani se lett volna teljesen legális ugyebár.

tájékoztass részletesen a polipropilén-szennyeződések ártalmatlanításának szabályairól is

A szélesebb körű tájékoztatáson természetesen én se értek ilyen mély ismeretet, de a mostani hivatalos kampány, és a jogászi részletességű szabályismeret között igenis meg kellene találni az igazi arany középutat, hiszen a kormánynak valójában nem az EU reklámozása, hanem a kiegyensúlyozott, a lehetőségekhez képest mindenre kitérő tájékoztatás lenne a feladata!

Előzmény: Seregek Ura (27)
Ilja Iljics Creative Commons License 2003.03.08 0 0 33
Semmibe vételével. Ha már magyarság.
qncogi Creative Commons License 2003.03.08 0 0 32
Ne viccelj már, minek kellene lennie egy reklámban? Az EUs csatlakozási doksi 29. fejezetének?
Amocsok Creative Commons License 2003.03.08 0 0 31
A doboló hirnököt előszőr szemügyre venném, és csak utána nyilatkoznék kívánnám-é.
Előzmény: Nemzeti Lobogó (25)
Nemzeti Lobogó Creative Commons License 2003.03.08 0 0 30
Na azért ennyire nem kell prűdnek beállítani engem :-)))

Ez a formás néni kiváló dísze lehet egy fórumnak, vagy egy garázsfalnak, egészséges lelkületű férfiember természetesen szívesen legelteti rajta a szemét, azonban politikai hirdetésben hasonló érzelmekre hatni egyenlő a magyarság értelmi szinten való semmibe vevésével, majdhogynem szavazati joggal rendelkező félállatként való kezelésével!

Előzmény: qncogi (24)
phallus impudicus Creative Commons License 2003.03.08 0 0 29
A franc akar az észérveidbe belekötni. A cirkuszi bohócnak sem szoktak ellenérveket bekiabálni a manézsra. Röhögünk, te pedig szórakoztatsz. Ez a szereposztás.
Előzmény: Nemzeti Lobogó (20)
qncogi Creative Commons License 2003.03.08 0 0 28
Ne legyél ilyen prűd, semmi értelme. Az a kép egyáltalán nem állatias. Mindenkinek igénye van a szép, kellemes dolgokra és ha valamit el akarsz adni (márpedig itt arról van szó), akkor ne tehetsz fel egy maszturbáló vasorrú bábát. Pont annyit ér, mint a többi reklám. (Sokat.:) A tájékoztatásnak és a tájékozódásnak ehhez semmi köze.
Előzmény: Nemzeti Lobogó (25)
Seregek Ura Creative Commons License 2003.03.08 0 0 27
Na, ennek a felelőségteljesen szónak fuss neki még egyszer, jó?

Aztán meg. Miben különbözik szerinted egy igazmagyar és egy hamismagyar paraszt, vagy mozdonyvezető?

Továbbá: mesélj nekem az EU vízminőségi előírásairól, és ha még van rá időd, akkor kérlek, tájékoztass részletesen a polipropilén-szennyeződések ártalmatlanításának szabályairól is!

Előzmény: Nemzeti Lobogó (20)
Amocsok Creative Commons License 2003.03.08 0 0 26
És mindenkinek jut belőle elegendő.
Már aki nem utasítja vissza.
Előzmény: qncogi (24)
Nemzeti Lobogó Creative Commons License 2003.03.08 0 0 25
Ha a modern reklámpszichológia része, hogy még a politikai céljainkat is a közösülésre való közvetlen utalással kell hirdetni, akkor én inkább visszasírom a modern telekommunikáció helyett a falujáró doboló hírnököt, illetve a Kádár-korszak visszafogott erköcsiségét!
Előzmény: qncogi (23)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!