sziasztok.. nekem lágyékfájdalommal kezdődött vmi enyhe fájdalom amit meghuzodásnak tudtam be mert másnapra elmult.. ls most a jobb herémbe érzek egy tompa fájdalmat tőbb napja mi lehet ez? vki vmi tanács?
amit leirtal (vernyomas, dohanyzas) ezek mind okozhatnak szepen lassanent meredvedesi zavarokat. andrologust erdemes szerintem felkeresni, a problemaba nem szabad belenyugodni! hany eves vagy egyebkent?
1. Magas vérnyomást kezeltetni kell /még ha a fütykössel nincs is semmi gond, akkor is!/
2. Túlsúlyt le kell adni.
3. Legjobb lenne a dohányzást teljesen abbahagyni.
4. Urológust mielőbb fel kell keresni, mert komoly gondok is lehetnek a háttérben!
5. Ha mindezek rendeződtek, és mégis úgy gondolod, nem olyan mint régen volt, ne keseredj el. Miért pont Ő maradna ugyanolyan mint más? Mindenki öregszik, miért pont rajta ne vennéd észre az idő múlását?
Egyébként meg nem kell nagyító alatt nézni minden változást, ha jól működik, semmi vész!
Porbléma a következő:egy-két éve már nem olyan erős a merevedésem,mint azelőtt.Se nem olyan kemény,se a régi hosszúságot nem éri el, bármennyire is fel vagyok izgulva...a szexuális életemmel egyébként semmi gond, nagy fáradtságot vagy ittasságot kivéve bármikor képes vagyok a szexre, többször is.Barátnőmet szeretem+kívánom is.
Voltam régebben más okból kifolyólag urológián, ott kisült, hogy a prosztatám kissé nagyobb a szokásosnál, de a doki szerint ez nem veszélyes.Okozhatja ez a problémát?Lehet ezen pl. masszírozással segíteni?
Okok, amire még gondolni tudok:
1.)Dohányzás (kb. 10-12 szál per nap, a leggyengébb cigikből.)
2. Relatíve sokat biciklizek(ti.nyomhatja a szervet az ülés)
3.Magas egy picit a vérnyomásom, plusz van kb.6-8 kiló túlsúlyom.
Kávét nagyon ritkán iszom, alkoholt kb.2-3 sört egy héten, sokszor ennyit se, néha meg többet.
Vitamint minden nap szedek,és változatosan táplálkozom.
Mit tegyek?Menjek urológushoz?