Mikorrhiza Gombák és Növényi Egészség Természetes Megoldások a Kerted Számára
A mikorrhiza gombák az egészséges talaj és növényzet titkos szövetségesei. Ezek a gombák szimbiózisban élnek a növények gyökereivel, elősegítik a tápanyagok és a víz hatékonyabb felszívódását, miközben növelik a növények ellenállóképességét a kórokozókkal és a stresszel szemben. A mikorrhiza gombák használata nemcsak a növények növekedését támogatja, hanem csökkenti a műtrágyák szükségességét, hozzájárulva a fenntartható kertészkedéshez.
Mikorrhiza Gomba Termékek Melyiket Válaszd?
A Symbivit Mikorrhiza termékcsalád különféle növénytípusokra kínál megoldásokat:
Az Ectovit és Rhodovit termékek olyan különleges növénytípusokhoz készültek, mint például a fák és hangafélék. Ezek a termékek fokozzák a dísz- és erdészeti növények növekedését:
A Humusz FW huminsavas tápoldat (1 literes kiszerelésben) szintén hozzájárul a talaj és a növények egészségéhez.
A mikorrhiza gombák és az ezekhez kapcsolódó termékek nagyszerű lehetőséget nyújtanak, hogy fenntarthatóbbá és egészségesebbé tegyük a kertjeinket. Próbáld ki őket, és tapasztald meg a természet erejét!
Ha valakinek a polcon van még A kert videókazettája, vagy audiokazettája, amin bármilyen A kert felvétel (főleg a koncertfelvételek érdekelnek) van, kérem mihamarabb vegye fel velem a kapcsolatot. jolana kukuc frímél pon' hu.
Ha valakinek a polcon van még videókazettája, vagy audiokazettája, amin bármilyen A kert felvétel (főleg a koncertfelvételek érdekelnek) van, kérem mihamarabb vegye fel velem a kapcsolatot. jolana kukuc frímél pon' hu.
Mivel elég sok anyag összegyűlt (szerintem), így lassan összerakom a számomra fellelhető A kert zenekar zenei hagyatékát, és egy dobozban mindenki számára elérhető lesz.
De...
Ha valakinek a polcon van még videókazettája, vagy audiokazettája, amin bármilyen A kert felvétel (főleg a koncertfelvételek érdekelnek) van, kérem mihamarabb vegye fel velem a kapcsolatot. jolana kukuc frímél pon' hu.
Illetve Vacskamati kolléga volt olyan szíves, és készített egy oldalt ami a zenekarról szól ( http://gebics.hu/A_Kert/ ), és levelezésünk során kiderült, hogy Ő inkább a tartalommal foglalkozna, mint a formával, és tett egy apró ajálatot, hogy ha valaki szeretne valamilyen dizányt adni a dolgonak, ő biztosítja a tárhelyet...én magam egyáltalán nem értek hozzá, így "bedobom a közösbe", ha valakinek van indíttatása, és kedve, keresse fel Vacskamati Urat. Én pedig a képeket tudnám biztosítani...és lehetne egy szép oldal...
...akár még anyagilag is támogatom a dolgot, ha a felvételeket én is megkapom.
Ezúton is kérem mindenki segítségét akinek CD-n bármi van az "A Kert"-től, hogy egy másolatot kaphassak jó minőségben... (mailcím a http://gebics.hu -n)
Kihasználva az itt megforduló tömegek hatalmát, segítséget kérnék. 6 db HI8-as kazettát találtam, némelyik kazetta feliratai arról árulkodnak, hogy A kert zenekar felvételei vannak rajtuk. Aki tud ennek akár csak a leelenőrzésében segíteni, azt megköszönném. Természetesen a végső cél a felvételek bedigitalizálása lenne.
Tényleg jó...köszi. Szerintem tedd fel nyugodtan a feldolgozásokat is...azok is mi voltunk. Aminek meg nem tudod címét, azt tedd fel "unknown" címen, én meg jól beírom a címét...
Na, fel is raktam a javát annak ami megvan itt. Van még két szám, amiknek nem tudom a címét (egy kicsit gépzenés, meg egy keleties szállós), meg valami Tori Amos-os, általam nem kedvelt cucc, meg a Low, de feldolgozást feltölteni halőr dolog. Nagyjából az egész La Voce Della Luna kazetta anyaga felment.
még régebben áthúztam a kétlemeznyi Out of Edent mp3-ba, az is felmehet hirtelen rapidshare-re vagy vmi ilyesmi helyre, oszt tárolja nyilvánosan, aki tudja.
ha elküldöd a jelszót hozzá, akkor én máris tudok feltölteni pár mp3-at, sszem van a melóhelyi gépemen. meg myspacében profi vagyok amúgy is. aztán oda asszem letölthetőre is lehet felrakni, nem csak streamelősre.
Ha lesz valamilyen cucc, és nincs időd, akkor majd csinálhatok egy myspace oldalt ( vagy átvehetem a már meglévőt), szívesen elszöszmötölök vele, csináltam a Nulladik Változatnak is egyet minimál dizájnnal.
Nem zártkörű ez (ahogy azt előttem már a tanult kolléga írta), csak nincs miről írni. Mp3 nincs szerintem, de majd lesz...pont azért kezdtem el csinálni, hogy legyen mindenkinek, aki akarja. Összegyűjtöm amit tudok, aztán vagy hagyományos CD-DVD formátumban lehet megkapni, vagy csinálok egy oldalt, és onnan lehet válogatni...
Segítsetek....akinek van szinte bármilyen (feltehetően olyan, ami csak neki lehet meg) felvétele régi kert dalokból, az legyen olyan drága, és jelentkezzen... Alakul a gyűjtögetés, az Artner Gabi is, és Castro is adott pár kincset....
Bocs, hogy off, csak kutyát nem érdekelt a pesti koncertjük és annyira nem volt klassz egyedül menni...Gondoltam hátha valakinek felkeltem az érdeklődését. Gödöllőre már befűztem pár embert :)