Egész évben vöröses barnára festettem a sötétbarna hajamat. De hírtelen szőke akartam lenni. A fordrász kimelírozta. Fakó lett. Azt tanácsolta, kenjek rá egy 10-es hamvas szőkét. Lett belőle vöröses, de inkább sárgás szőke. Nem volt szép. Fakó volt a sokadik mosás után, de inkább sárgás. A bőröm színe is sárgás. brrr.
Rákentem egy L'oreal kimosható gyöngyszőkét. Lett belőle szürke, itt-ott mintha még zöldes is. Fakó volt nem tetszett. Tegnap tettem rá hennát. Tartottam vagy 50 percig. A színe olyan sárgaréz. Nem lehet ettől a sárgától szabadulni?
Ha most erre az egész katyvaszra rákennék egy barnát (6-ost), akkor össze fog veszni a hennával? Egy ideig nem nyúlnék a hajamhoz, hagynám, hogy magához térjen. De ezt a barnát még nagyon szeretném, mert a sárgaréz is eléggé sápaszt, meg olyan hülye színe van.
Főleg anyagi megfontolásból használok Kallos márkájú (fodrászkellékeseknél és 100 Ft-os boltokban(!) kapható) hajfestéket. A 2.-3. mosás után már nem ereszti a színét, nem fog. Viszont ugyanolyan gyorsan fakul (a vörös árnyalatok), mint a legtöbb (drágább) festék.
Egy próbát szvsz megér, kb. 400 Ft oxidálókrémmel együtt.
Kipróbáltam a Belle colort violett szinben (meg az alján a szokásos fekete) és bizony nagyon fog. Már a harmadik hajmosáson vagyok túl, de minden vizbemártásnál jön le a lila szin, ráadásul nem kis mennyiségben, még azelőtt, hogy rátenném a szinmegőrző csodasampont azt a NIVEA-t amit reklámoznak.
Szóval nagyon csalódott vagyok.
Nem olvastátok azt a hírt (bejárta nemrég a sajtót), hogy a hajfestés állítólag duplájára -- fodrászok esetében ötszörösére -- növeli a hólyagrák kockázatát? Valami német fogyasztóvédelmi egyesület jutott erre az eredményre. Nem biztos, h. igaz, de ezek után, ha lenne hajam :-) csak a természetes, évezredek óta bevált hennával merném festeni. Mondjuk tény, h. annak a színválasztéka elég szerény...
Komolytalankodunk itt kérem, miközben nők ezrei élnek stresszben egy nyári zápor miatt?
Apropó: Hol van a többi festett hajú nő???
NIncs más tapasztalat?
Azzal csak az a baj, ha beverem a fejem a melóhelyemen, a kazánházban az acél ajtófélfába, mindig lepattogzik és kezdhetem előről az egészet. Baromi drága műsor.
Szivesen..
Jó hajfestést!
Ha látok majd az utcán egy lányt, amint esernyő nélkül, lila-csíkos blúzban szalad át mondjuk a Moszkva téren, akkor tudni fogom, hogy ki az! :)
bagojj!!! Az úgy van, hogy lilára festettem, nekem gesztenyebarna adatott,ő látszik ki már egy kicsit felül. Namost: én örülnék neki, ha ez lenne az eredeti szinem és csak nőne,de eddig nem sikerült megegyeznem a hajhagymáimmal. :-))
(Tárgyalások azért még folynak a témában.)
Nagyon erősködök!!! LÉgyszi!!!!! Olyan szépen- reménykedőn nézek,hogy igazán muszáj lesz nekem segitened!! KÉRLEK!!!!!
Köszi előre is!! :-))))
Többiek? Senki nem festi a haját valami normális festékkel? ELképzeltem egyébként egy nyári záport fehér miniruhában..... élmény lehet.
A gondom a következő: Most festettem be először a hajam és nagyon tetszik. (Felül sötétlilás, alul fekete, elég hosszú, a hátam közepéig ér.)Megdöbbenve tapasztalom, hogy már egy hónapja rajta van a szin (felül már nől le), de még mindig szinezi a vizet. Kérdésem, hogy mi a túró lesz igy nyáron,mikor az ember bemegy a medencébe (ráadásul imád vizalatt úszni) és lila csikot húz a hajából? Amikor kijön a vizből akkor meg a fürdőruha lesz olyan és a törülköző?
Segitsetek: Van olyan festék ami nem fog? Én a PALETTE-t és a LONDACOLOR-t használtam, ezek fognak.