Keresés

Részletes keresés

VESSZEN KARTHÁGÓ Creative Commons License 2003.02.24 0 0 7
Jól írtad.

Igen, a topikodban télleg azt írtam, hogy az alternatívák lehetőségén el sem gondolkoztak és egész ténykedésük az alternatívák ellenében folyt.

De van még alternatíva szerintem, vagyis nyugodtan lehet NEM-el szavazni, nem történne semmilyen katasztrófa, ha nem lpnénk be. Csakhogy ezután is kérdés maradna, hogyan lehet ép bőrrel eltávolodni a nyugattól. Mert a kinnmaradással nem távolodnánk el, pont ezért lehet kinnmaradni.

Visszatérve a mezőgazdasághoz: nem hiszem, hogy sok hozzáértő kételkedne ma Mo.-n abban, hogy felaprózott birtokrendszerünk nem fogja túlélni a csatlakozást. Annak ellenére sem, hogy sokan nagyobb támogatást kapnak, mint eddig. Így elmondható, hogy Kovács László teljesen félrevezeti az embereket.
Döbbenetes, hogy pártjaink ilyen mezőgazdaságot képesek bevinni ez EU-ba, s hogy az elmúlt években meg sem próbáltak változtatni a siralmas helyzeten...

Elképzelhető, hogy a belépés után hatalmas földeket fognak bérelni tőlünk a külföldiek, amely majd, miután letelik az átmeneti időszak, a tulajdonukká is válik...

Előzmény: szivellaBella (6)
szivellaBella Creative Commons License 2003.02.22 0 0 6
VK

A magam részéről én befejeztem a győzködést abban a tárgyban, amit az EU kapcsán felvetettem, de egyéb hasonló témájú topikokhoz szívesen hozzászólok.

Medgyasszay (javíts ki, ha nem jól írtam) László nyilatkozta a regionális lapunknak a minap: számos mezőgazdaságból élő nagyon rosszul fog járni az EU csatlakozás után (értsd: tönkremegy), de nincs más választásunk. Azt hiszem pont Te fejtegetted a korábbiakban, hogy szeretett (magukat nemezetinek is nevező) politikusaink is milyen sokat tettek annak érdekében, hogy ez a "nincs más választásunk" mára vaskos realitás legyen. A fenti példa, csak egy újabb ezek közül.

Előzmény: VESSZEN KARTHÁGÓ (3)
Neocortex Creative Commons License 2003.02.22 0 0 5
Tudtommal az EU-ban is van mezogazdasag.
Ariel Creative Commons License 2003.02.22 0 0 4
nekem van egy EU kampany otletem a mezogazdasagra:

"Torgyan vagy az EU? apr-ban valaszthacc!" :DDD

Előzmény: VESSZEN KARTHÁGÓ (3)
VESSZEN KARTHÁGÓ Creative Commons License 2003.02.22 0 0 3
Javítom magam: nem családi gazdaságokról, hanem családi vállalkozásokról szól a reklám.

Családi gazdaságoknak ott van Kovács 8 pontjából az egyik: sose kapott még olyan sokat a magyar paraszt, amennyit a belépés után fog. Azt elfelejtette hozzátenni: ennek ellenére nem is lesz magyar paraszt...

Előzmény: VESSZEN KARTHÁGÓ (-)
sz Creative Commons License 2003.02.20 0 0 2
csendben emlékeztetlek, hogy nem orbán a miniszterelnök :P
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.20 0 0 1
A Discoveryn eppen Hitler szavahihetosegerol megy egy musor. :))
"Ha csatlakoztok hozzank, kisegitelek benneteket a nyomorbol"
Ez szo szerint ideztem, mert online volt.
nazarene Creative Commons License 2003.02.20 0 0 0
a sp0tban p0nt0san annyi hazugsag van, amennyi a te iq-d: 0.
VESSZEN KARTHÁGÓ Creative Commons License 2003.02.20 0 0 topiknyitó
Az EUK első rövidfilmje idétlenre sikeredett.
De nem ez a baj vele. Félrevezető és hazug.

Lefordítok magyarra néhány részletet, hogy mindenki értse:

Magyarország megőrzi függetlenségét = nem szűnik meg a magyar állam

Megerősödnek az családi gazdaságok = lehet hogy nem mennek tönkre

Az EU-ban is lehet mákos gubát enni = Az EU-ban is lehet mákos gubát enni

Még jó, hogy itt ez az utóbbi igazság. Ez a nyomós érv a csatlakozás mellett. Hogy nézne már ki, ha csak hazudnának?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!