Keresés

Részletes keresés

Bard Creative Commons License 2003.02.20 0 0 10
A hir igaz. Azzal a kiterjesztéssel, hogy a Posta senkinek sem kézbesit. A Magyar Posta egy nagy szar. Egy ismerősömbe szerelmes egy postás például. Kicsit dilis is az illető, meg alkoholista. Na ő például állandóan lop. Lopja a csomagokat, bontja fel a leveleket, meg ilyenek. Abból viszi az ajándékokat a lánynak. Ilyenek dolgoznak a postán. Az utóbbi években felgyorsult a csomagfogalom nálunk. Külföldi rendelések, meg magánszemélyektől kapok csomagokat. Sorra vesznek el. Cégek, akiknek fizettem, mondjuk újraküldik, de amikor egyik kedvenc iróm egy régebbi könyvének küldi az egyik dedikált példányát, de úgy hogy már csak pár van neki is belőle, és soha nem érkezik meg, akkor kicsit ideges lesz az ember...

Magyar Posta mondjon le!!!!

hm238423 Creative Commons License 2003.02.20 0 0 9
Ez erdekes. En sem kaptam meg a februari upc szamlat.
Akkor most foshatok, hogy jonnek ertem a komcsik?
Vagy Orban Viktor szemelyesen?
Egyik rosszabb, mint a masik :D
Előzmény: PolgárPress (-)
ohrana Creative Commons License 2003.02.20 0 0 8
Éppen tegnap szembesültem azzal a ténnyel, hogy egy egyesület - ami egyértelműen a polgári értékrendet vallja - három levelet küldött nekem, amit vártam, és egyet sem kaptam meg. Felhívtam, hogy már sosem küldik? Mondták, hogy most elküldik negyedszer is, figyeljek.
Ma megyek hozzájuk összeszedni azok adatait, akik az utóbbi időszakban nem feleltek a levelekre.
Aztán majd meglátjuk: egy postahivatal magánszorgalma, egy postás lustasága...
Mindenesetre vagy 5-6 évvel ezelőtt találkoztam hasonló problémával: egy kiadvány postázással került a vevőkhöz (előfizetőkhöz). És elég sok panasz volt a kézbesítésre, sőt, volt olyan, hogy egy előfizetőnk felhívott, és egy helyen egy kuka mellé láttunk lerakva 30 feladott, de már ki nem kézbesített küldeményt. Egyértelműen a postás nehéznek találta, és eldobta.
Akkor az eljárás az volt, hogy térképet csináltunk, és a hibátlanul kézbesítő egy-két helyen a főnöknek adtunk kisebb pénzjutalmat - ahol trehányak voltak, ott meg beígértünk egy nagy feljelentést. A pénznek híre ment, és a kézbesítőknek ebben az ügyben jobban a körmére néztek.
Vidékre meg vettünk fel saját postást: olcsóbb volt mint a posta, és hibátlan.

Szóval a posta erőteljesen lezüllött, hogy ez irányul-e valaki vagy valami ellen, illetve magánszorgalmú akcióról van szó, majd kiderül. (A Posta mindig is bizalmas dolog volt, hiszen a levélfelbontó, levélhamisító részlegek a Postával szoros kapcsolatban dolgoztak.)

o

Devil Inside Creative Commons License 2003.02.20 0 0 7
Kb. két hete valami EU csatlakozás elutasításával kapcsolatos hozzászólás bemásolása után beleolvastam a megadott levelező listába, kb. 50-50% volt benne az EUt elutasítók és támogatók aránya. Ezek nem jellemző, hanem tendenciózusan kiszedett, provokatív bemásolások.

Üldözési mániások mindenhol vannak, pl. Trin Dog (vagy Dorg) bármelyik tegnapi topicnyitóján remekül el lehetne csámcsogni.

Előzmény: carlos z. (6)
carlos z. Creative Commons License 2003.02.20 0 0 6
Azért a körös észjárásra jellemző...

cz.

Előzmény: Devil Inside (4)
Devil Inside Creative Commons License 2003.02.20 0 0 4
Ez egy darab hozzászólás egy levelező listáról.

Pont ugyanakkora súlya van, mint bármelyikünk itt elkövetett irományainak: nem hivatalos álláspont, nem újságcikk, nem tudományos értekezés, egyszerűen szórakozás vagy hobbi.

PolgárPress ilyen erővel a drukkerkocsmából bemásolt hozzászólások alapján is nyithatna topicokat, hogy a fradi drukkerek szerint kinek kellene a Reálban jobbhátvédet játszani.

Szóval szánalmas.

Előzmény: Seki Waker (2)
Bimbum Creative Commons License 2003.02.20 0 0 3
Add fel a küldeményeidet ajánlottan! Különben tilos levélben CD-t tenni, ez is lehet a baj oka.
Seki Waker Creative Commons License 2003.02.20 0 0 2
Hát ez nagyon komoly=0.

SZVSZ így akárják rávenni a Fideszt, hogy kifizesse az adósságát.

Devil Inside Creative Commons License 2003.02.20 0 0 1
0 értelme van egy másik fórumból kiragadott hozzászólásokat ide bemásolni.

Ha eliszom az agyamat, majd én is ilyen infantilis dologgal foglalkozom, hogy kimásolgatok innen az Indexről hozzászólásokat és beírom ezekre a levelezőlistákra.

Seregek Ura Creative Commons License 2003.02.20 0 0 0
Jóféle 0 népek ezek.

Mintha a levélből kisütne a gyanú, hogy a posta azoknak nem kézbesít, akik szeretik azt, aki 100 milkával tartozik a postának.

Amúgy javaslom, küldj egy üzit a fórumra, hogy tessenek ajánlottan levelezni, ugyanis a posta soha nem vállalt felelősséget a regisztrálatlan küldeményekért.

PolgárPress Creative Commons License 2003.02.20 0 0 topiknyitó
From:
To: polgari-forum@yahoogroups.com

Cc: miniszterelnok@primlista.hu
Sent: Thursday, February 20, 2003 10:56 AM
Subject: [polgari-forum] kerdes

Kedves Mindenki!
Teljesen új témát szeretnék feldobni!
Van- e valakinek problémája a poostával?
Rendszeresen - a tizenhetedik kerületben - nem kepjuk meg a leveleinket, értesítőket, számlákat! többnyira azok, akik a nemzeti oldalon állnak. Hogy ezt honnan tudják, azt a fantáziátokra bízom...
A posta a panasztevőknek azt mondta, hogy kiadta vállaklkozásoknak a tevékenységet, és hogy cak erkölcsi felelőséget tud vállalni, jogit csak az ajánlott küldeményekért...
....... a tanúm rá, tőle sem kaptam meg a cd-ket, hogy hova lett, nem tudom, mert vissza sem ment..
Jogtudorokat kérdezem:
Mi a teendő ilyen esetben?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!