Keresés

Részletes keresés

Fircsi Creative Commons License 2008.02.27 0 0 269

SIM nélkül is jó valamire:)

Tipushibája h eltörik és hullik a billentyűzete, de egy buboréktok meggátolhatja a szétszóródást.

Design díjat nyert ha jól toom 2003-ban.

névtelen Creative Commons License 2008.02.22 0 0 268
nekem az 1-es meg a 2-es gomb necces.
Most vettem új telólt, de az S55 is marad, a tartalékkáryámhoz.
Előzmény: FLaci (267)
FLaci Creative Commons License 2008.02.06 0 0 267
Tesó karácsonyig még használta az én régi S55-emet. Aztán ment a fiókba a C55 és a S65 mellé. A billenyûzet ezen is volt cserélve, a 4-irányú gomb nem bírta a sok játékot...
Előzmény: névtelen (263)
Bebe Creative Commons License 2008.02.06 0 0 266
Én kb. 5 éve használom, de nem cseréltem semmit rajta. A billentyűk is ragaszkodnak a helyükhöz.

Bebe
névtelen Creative Commons License 2008.02.06 0 0 265
Úgy látszik, típushiba, az enyémen is volt billenytűzet cserélve és már az újról is megszökött az 1-es gomb :o)
Előzmény: agabor3 (264)
agabor3 Creative Commons License 2008.02.06 0 0 264

Én például használok :)

Nemrég cseréltem ki a szétesett gombjait.

Előzmény: névtelen (263)
névtelen Creative Commons License 2008.02.03 0 0 263
Jó rég alszik ez a topic. Használ még valaki rajtam kívül ilyen telót? :)
NevemTeve Creative Commons License 2006.09.05 0 0 262
Köszi, így elnémult a kis nyavalyás;)
Előzmény: FLaci (261)
FLaci Creative Commons License 2006.09.05 0 0 261

Animáció: Beállítások -> Megjelelenítés -> Kikapcs. anim

Zene: Beállítások -> Audio -> Dallamok -> Kikapcs. dallam

Vagy valami ilyesmi...

Előzmény: NevemTeve (260)
NevemTeve Creative Commons License 2006.09.05 0 0 260
Sziasztok,
Mondjátok már, mit kellene kattyintgatni, hogy kikapcsoláskor ne szóljon a hosszú és hangos búcsúzene/animáció!
MuzX Creative Commons License 2005.01.07 0 0 259
Szerintem nem kell tudni kódokat a firmware frissítéshez.
Letöltöd a Siemens oldaláról az utolsó aktuálisat, és a felinstallálod. Én már kétszer upgradeltem, és nem kellett hozzá semmi kód.

Ja, ha megmondod, milyen MIDI fájl kell, megadod a linkjét, megpróbálom esetleg átalakítani, hogy jól szóljon és elküldöm, ha lesz időm hétvégén...
MuzX Creative Commons License 2005.01.07 0 0 258
A MIDI nem olyan magától értetődő dolog.
Én egy ideig foglalkoztam vele, nem vagyok profi, de kicsit konyítok hozzá.
A neten található MIDI fájlok nem mobiltelefonhoz vannak optimalizálva, de kis ügyeskedéssel és egy MIDI szerkesztőprogrammal elég jól átalakíthatók.
Magamnak elég sok fájlt megcsináltam, van, amiben csak a hosszát kell átállítani, van, ahol teljesen átszerkeszteni a hangszerek hozzárendelését, a hangerőt, a tempót.
És persze más tipusú telefonon teljesen másképp szólhat, nagyon nem egyformán implementálják a MIDI szabványt.

Például volt olyan, amit kapásból letöltve a másodperc törtrésze alatt lejátszott, mert a tempó definiálás valamiért nem volt jó, és a létező legrövidebb hang alapegységként vette az S55 valamiért. Miután belenyúltam és beszúrtam egy tempó állítást, már ment rendesen.

Ezek a fájlok az elejükön gyakran tartalmaznak egy hosszabb csendet (1-4 ütemnyi), talán hogy a karaokés vagy aki zenélgetni használja, felkészülhessen a "playback"-re, és ne induljon a zene egyből, mikor elindul a fájl.

Tartalmaznak gyakran fölösleges MIDI csatornákat is, ahol megjegyzések, vagy nem használt hangszerek vannak, ez is bekavarhat.

Amúgy én egy Jazz nevű freeware editort használtam.
Előzmény: S110L (257)
S110L Creative Commons License 2005.01.07 0 0 257

Nekem a következők okozták ezt a problémát:

- a MID fájlban több hangszer volt, mint amennyit a teló tud (asszem 16?)

- olyan MID fájlt is találtam, amiben karaokéhoz benne volt a dalszöveg (a WinAmp szépen ki is írogatta lejátszáskor, még azt is mutatta, hogy éppen mit kéne énekelni :)

Talán ezek okozhatják a bibit...

A másik kérdésedre a válasz engem is érdekelne...

Előzmény: 207i (252)
S110L Creative Commons License 2005.01.07 0 0 256

Én úgy gondolom, hogy nem lesz jó!

Az S55-ösön is már vékonyabb csatlakozó van, nem hinném hogy visszatértek volna a régihez :(

De nem merem biztosra állítani, nem volt még a kezemben CX65-ös...

Előzmény: wzolee (254)
207i Creative Commons License 2005.01.07 0 0 255
Ez a megválaszolatlan kérdések topicja lett - úgy néz ki. Talán jön valaki aki ért is a telefonokhoz.

207i
wzolee Creative Commons License 2005.01.07 0 0 254

Sziasztok!

Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy Siemens  MA 8710 (USB-s)adatkábelem, amilyen pl. a M35, SL45, ME45... stb-hez jó.

Nem tudjátok véletlenül, hogy jó a CX65-öshöz??? 

Nem tudom milyen a csatlakozója...

Nagyon fontos és sűrgős lenne!!!

Ha valaki tudna segíteni, akkor írjon a wzolee@freemail.hu címre!

Előreis köszönöm!!!

Zoli

pszichotorpi Creative Commons License 2005.01.03 0 0 253
lecci vki segitsen nekem egy megkozelito arat modnani a kameraval kapcsoaltban.koszi
Előzmény: 207i (252)
207i Creative Commons License 2005.01.03 0 0 252
Sziasztok!

Nekem az a kérdésem van, hogy adatkábellel áttettem néhány MID-et a telefonba, de nem akarja lejátszani. A gépen rendesen szól, a telefonban van elég hely. Nem tudom mi lehet a baja. A wapon letöltött mideket simán lejátszotta.

+ Milyen kódokat kell tudni a firemware frissítéséhez?

Előre is köszönöm!
207i
pszichotorpi Creative Commons License 2004.12.29 0 0 251

sziasztok

valaki meg tudna nekem modnani,hogy egy egy eves alig hasznalt kamerat mennyiert lehet eladni kb?

koszi

KissMe Creative Commons License 2004.10.29 0 0 250
Ha még érdekel valakit...
El sem hiszitek, hogy milyen egyszerű! A Pannon ügyfélszolgálatán a szervizes csávó nagyon rendes volt, mert segített. Az egész MMS küldés-fogadás titka, hogy a GPRS adatátvitel mindig be legyen kapcsolva. Legalábbis akkor, amikor fogadsz vagy küldesz, de mivel előre nem tudhatod, hogy mikor kapsz, jobb ha mindig bekapcsolva hagyod. A Beállítások-Adatcsere menüben lehet bekapcsolni, és úgy is kell hagyni. Nem zavar semmi más funkciót.

Üdv
Előzmény: MuzX (246)
-baalint- Creative Commons License 2004.10.27 0 0 249
ja nem várok én sem csodát ennyi pénzért, csak kerdezem, ha van valakinek, hogy milyen? ennyi pénzt akkor is megér ha kidobom ;)
Előzmény: MuzX (247)
KissMe Creative Commons License 2004.10.27 0 0 248
Köszi, de pannonos vagyok. A céges telefonom vodás, arról próbálkoztam küldeni, és simán ment, csak a pannonnal a fogadás nem. A tarifacsomagomban van ingyen MMS-küldés, és amikor a készüléket vettem, akkkor sem szólt senki, hogy külön engedélyezni kellene ezt. Azért majd megkérdezem az ügyfélszolgálaton is.
Előzmény: cam_man (245)
MuzX Creative Commons License 2004.10.26 0 0 247
Véleményem szerint 32 mega semmire se elég.5-6 szám, nagyon gyenge minőségben.
10-20e Ft körül már használható MP3 lejátszót is lehet kapni 128 megával (ami még mindig nagyon karcsú szerintem.)
Előzmény: -baalint- (241)
MuzX Creative Commons License 2004.10.26 0 0 246
Ezzel nekem is ugyanaz a gondom.
konfiguráltam többször, a szolgáltató weblapján lévő útmutató szerint, Westel és Pannon kártyával is.
Ugyanúgy nem ment, pedig a szolgáltatónál engedélyezve van.
cam_man Creative Commons License 2004.10.26 0 0 245
Amennyiben Voda-ügyfél vagy el tudom küldeni a részletes beállításokat mail-ben
Előzmény: KissMe (243)
Medveczky Creative Commons License 2004.10.26 0 0 244
Anno Westelnél ezt nekem külön engedélyezni kellett. Mármint hogy egyáltalán akarok olyat, hogy MMS.
Előzmény: KissMe (242)
KissMe Creative Commons License 2004.10.26 0 0 243
Ja, és fogadni sem tudok. Küldtem egy másik készülékről egy MMS-t, a Siemens-em fogadta, de megnézni csak az adatait tudom, megnyitni a képet és menteni nem. Ugyanazt írja ki: Beállítási hiba, konfigurálja újra. Mi ez?
Előzmény: KissMe (242)
KissMe Creative Commons License 2004.10.26 0 0 242

Sziasztok!

Nekem egy újabb kérdésem van. Hogyan lehet ezzel a hülye készülékkel MMS-t küldeni? Kiválasztok egy képet, beírom a címet (telefonszám?), szöveget, stb., és a végén azt írja ki, hogy konfigurálási hiba, próbáljam újra. Mit kell újra próbálni? Mondjuk nem konfiguráltam semmit, de mivel eddig minden működött anélkül is, ezért nem is kerestem ilyesmit benne. Előre is köszi a válaszokat.

-baalint- Creative Commons License 2004.10.24 0 0 241

hello!

arrol erdeklodnek, hogy valakinek van e tapasztalata a siemensekhez kapcsolhato mp3 lejátszorol (ami MMC kártyát használ), mert állitolag nem a legjobb a minöségük. 6ezer forintért lehet venni (igaz csak 32megas kartyaval), szoval ennyit megér vajon? véleményeket elore is koszi!

üdv: b

druide83 Creative Commons License 2004.10.23 0 0 240

Sziasztok!

Egy igen sokat ismétlődő kérdést szeretnék feltenni a siemens s55-mel kapcsolatban: Hogyan tudnám kifüggetleniteni?

Ha ugy gondoljátok hogy ez nem ennek a fórumnak a témája, de mégis tudnátok segitene kérlek irjatok e-mail-t: druide83@freemail.hu

Elöre is köszi....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!