Keresés

Részletes keresés

Droopy Creative Commons License 2003.02.15 0 0 3
Hozzaszolas a JEL vendegkonyveben:

Állítását meg tudom erősíteni, hozzá téve, hogy tegnap este láttam a német TV-ben, ahogy Edmund Steuber, az ellenzéki német kereszténypártok (CDU, CSU) kancellárjelőletje egy stúdió-beszélgetésben kiállt az USA háborús politikája mellett, és többször is elmondta, hogy azzal, hogy a komány nem támogatja Amerika háborúját, súlyos hibát követ el, hálátlan az USA-hoz, és megbontja az európai egységet.
Egyszerűen nem akartam hinni a szemenek és a fülemnek. Nagyon megváltozott ahhoz képest, amiket a választások előtt hallottam tőle, nemzeti és konzervatív színekben pompázva.
És az sem okozott neki problémát, hogy azokután, hogy többször a fegyveres támodás támogatása mellett protestált,a riporternő kérdésére, hogy részt vesze-e febr. 15-én az európaszerte szervezett
béke-tüntetéseken, azt válaszolta, hogy igen természeresen.
Volt ott egy másik résztvevő is, aki járt Irakban, és elmondta, hogy a közvéleény mindkét részről félre van tájékoztatva.
Sem az amerikai propaganda nem igaz, sem a nép Szaddam melletti hősies kiállása. Van egy katonai csoport aki támogatja őt, de az iraki nép nagy része valóban szabadság-jogaitól megfosztott és teljesen elgyengült.
Félek egy időre megundorodtam a politikától és a politikusoktól. Színjáték, és cirkusz, miközben emberéletek forognak kockán.....

Előzmény: geszthi (2)
geszthi Creative Commons License 2003.02.15 0 0 2
ja kerem,

2002.Februarjaban
meg az eroszak alkalmazasanak szuksegessegerol szonokolt Orban az amcsiknak Bostonban!
Sot egyenesen kijelentette, hogy nem bujhatunk ki az aldozatvallalasbol.

2003. Februar
Most meg az EPP aminek alelnoke ad ki USA tamogato es Saddam elitelo nyilatkozatot.

Orban nagy hirveressel idejott baratai (Olasz, spanyol miniszterelnokok) mint alairtak ugyanazt a tamogato levelet amit MP.

Mit varsz Orbantol?

Nem eleg, hogy az everteleko beszedeben demagog modon ezzel kezdte a beszedet, hogy Medgyessyt szidhassak a hivei?

Onkritika? Bocsanat kerest az egy evvel ezelotti amokfutasaaert (az amcsi ulepert)?
Ugyan mar!

Akkor most kiallni MP mellett, hogy Orban pontosan ugyanazt tette volna ha meg o van hatalmon? Elkepzelhetetlen!

Előzmény: Vadöl337 (-)
Derek Creative Commons License 2003.02.15 0 0 1
Orbanra sok mindent lehet mondani, de egyet nem,hogy hulye.
luciluca Creative Commons License 2003.02.15 0 0 0
Biz0ny, biz0ny...
Vadöl337 Creative Commons License 2003.02.15 0 0 topiknyitó
Szidjuk Medgyessyt, hogy aláírta a seggnyaló hűségnyilatkozatot a militarista amcsik mellett.
De hol van most Orbán?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!