Keresés

Részletes keresés

satine Creative Commons License 2003.02.19 0 0 2
Szia, teljesen igazad van, felhúztam magam... Van ilyen. tőlem mindig mindenütt a maximális dolgokat várják el, igyekszem is...
Jó, igazatok van, talán túlzás volt.
De annyira rosszul sült el.
és talán egy bocs, nincs időnk, bocs, gyertek inkább be személyesen stb. jobb lett volna.
Nem csak a valentin-nap lett elszúrva, hanem időt veszítettünk azáltal, hogy mi megbiztunk egy irodában, aki jónak és megbizhatónak vallja magát.
Elvesztegettünk napokat, sőt hetet, mert mi úgy gondoltuk, hogy mi nem csapjuk be őket, nem szervezünk nekik keresztbe...
Nekem még meg kell szoknom ezt az újfajta stílust, hogy nem egy irodába vetem bele a bizalmamat, hanem egyszerre megdolgoztatok 5-6 irodát, s amelyik bejön, azzal utazom...
Mi még elmaradtunk annál, hogy egy, legjobbnak tartott és ítélt irodához fordultunk, és csalódtunk.

persze, igazatok van, bukhattunk is volna sok-sok pénzt, örülök, hogy nem így történt.
Az életünk az utazás, mégha az apeh is ránk száll, semmi más nem fontos, nekünk csak ez van.
A tanulság, legközelebb másfelé kopogtatunk.

Én a saját munkaterültemen számtalanszor kérek nap mint nap elnézést olyasmi miatt, amiről nem én tehetek.
Talán egy kis odafigyelés - bocs, nem érünk rá, elfelejtettük stb - nem ártott volna.

Köszi a nyugtató szavakat, köszi, sajnos nem jött össze az eltervezett utazás...

Előzmény: Bogyó 2 (0)
Bagandre Creative Commons License 2003.02.19 0 0 1
Részben egyetértek Satine mondataival, de...szinte naponta szembesül az ember azzal, hogy pénzt akarsz úgymond költeni valahol és rád se bagóznak, mert olyan mindegy nekik, hogy itt veszel nadrágot, CD-t vagy bármi mást vagy épp a másik helyen...igen, igen, itt természetesen több pénzről van szó, nem 5-10 ezerről, de a lényeg lényeg: ez is szolgáltatás, amit valakik jól csinálnak, valakik rosszul, de legalább TE döntheted el, hogy kit választasz,mert van választási lehetőséged...
Én nagyon kritikus szoktam lenni és ugyanígy felháborodok, hogy na mi van, nem kell a pénzem és teszel rá, hogy én itt vagyok, hozzád jöttem és nem máshoz mentem??? De a felháborodás sohasem segített, max. jól kidühöngten magam...:-))
Én például pont ma jártam úgy, hogy kaptam egy levelet az utazási irodától, hogy még be kell fizetnem asszem 135 EUR-t, mert rosszul számolták ki a végösszeget és amit tegnap befizettem, az nem elég (volt elég sok kavar, kedvezmény, módosítás, stb. előtte). Bosszankodhattam volna, hogy miért nem tudták először helyesen kiszámolni, miért utólag módosítani, de hát ez van, majd megyek, aztán pótlom, ilyen előfordul, legalább most vették észre és nem indulás előtt...ilyenek előfordulnak...
De ezért nem kell feketelistára tenni egy irodát sem, mert akkor az összes oda kerülhetne, mert nincs olya iroda, amelyik tökéletes lenne - mindenkinek!!!
Szerintem le is zárhatjuk ezt a topicot...
Bogyó 2 Creative Commons License 2003.02.19 0 0 0
Satine!

A maldív-topicban már találkoztunk, ahol leírtam, hogy nekem is voltak negatív tapasztalataim a Winair-rel kapcsolatban. Nem válaszoltak a leveleimre, de gondoltam, talán azt hiszik, hogy hülyítem őket, mint a bombát bejelentők. Aztán amikor személyesen voltunk, nagyon kedvesen fogadtak bennünket, s ha van hely ott, ahova megyünk, szerintem mi is elégedettek lennénk. Szóval lehet, hogy csinálhatnának jobban valamit, de azért emiatt topicot indítani túlzásnak tartom.
Velünk se úgy történt minden, ahogyan kellett volna, de ennél sokkal rosszabb dolgok is történhettek volna. Pl. rosszul foglalnak, kint hagynak stb, ÁTVERNEK !
Pl. mi befizettük az előleget az útra, s nem lévén hely, szó nélkül visszaadták a pénzt.
De ez is lehetett volna rosszabb. Mi van, ha nem adják vissza, kötözködnek, hogy más útra is érvényes, vagy mit tudom én, egyes emberek leleményessége határtalan. Más kérdés, hogy a szerződés alapján nem sok esélyük lett volna, de akkor is lehettek volna erőszakosabbak is.

Szóval ne haragudj, de szerintem a Ti esetetek is átlagos,olyan mint a miénk, csak nálunk nem lett a Valentin-nap elrontva vele. Gondolom ezért húztad fel magad rajta.
Sajnos ilyenek vannak, de ennél sokkal nagyobb balhék is előfordultak. Biztosan emlékszel, amikor több mindenki kint maradt Görögországban, vagy pocsék szállást kaptak, s ekkor már a pénzük bánja+képzeld, akinek ez a nászútja. Valentin-nap lesz még, de nászút...
Az, hogy nem küldik az ajánlatot, az inkább butaság vagy trehányság, de a főnöküknek nagyobb probléma, mert Te megteheted, hogy elmégy máshova. Ők viszont elveszítenek egy üzletet.
Talán nincsenek a dolgozók kellően motiválva.
Úgyhogy fel a fejjel, s fordulj máshoz!

(Mellesleg én is voltam egy másik helyen, múlt hétfőn, ahol ígértek egy e-mailt a hét végére vagy e hét elejére. Hát...szerda van. Várok.
Hidd el vannak ilyenek, már más területen is tapasztaltam, hogy néha nekünk kell könyörögnünk, hogy hadd fizessünk már valamit.

Azt mondom, ez legyen a legrosszabb tapasztalatod!

Előzmény: satine (-)
satine Creative Commons License 2003.02.14 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
nem kenyerem az ilyesmi, de 13 év óta ez az egyetlen olyan iroda, amelyikkel nem tudtunk együttműködni, és erre szeretném felhívni a figyelmeteket.
Kértünk telefonon egy repjegy-ajánlatot, amit 2 napig elmulasztottak megküldeni.
A dolog lényege, hogy a férjem szervezett volna egy utazást, amit reményei szerint ma, Valentin-nap alkalmából tálalt volna.
Nos ez az iroda 2 nap alatt sem tudott összeállítani egy repülőjegy kalkulációt, miután a párom telefonon rájuk szólt, méltóztaott egy Deák Anita nevű hölgy ajánlatot küldeni, köszönet illeti őt, hogy 2 nap alatt sikerült is neki...

Ekkor az Anita írásban megígérte, hogy küldi a szállásajánlatot is, erről írt is egy mailt, nos eltelt 1 hét, és a kedves ügyintéző hölgy azt sem mondta, hogy bakfitty...
Tudja (most is) a címünket, telefonszámunkat, ígéretet tett arra, hogy hétfőig megteszi a szállásajánlatot, ma péntek este van.

Szerintetek így működik egy megbízható iroda?
Mert szerintem nem.
Gondolom, most azt válaszolják majd, hogy ez egyedi eset volt.
Ezt válaszolják majd neked is - legközelebb...
Hmmmm.
A magam részéről ennyit tehetek... Köszönöm... :(((

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!