Keresés

Részletes keresés

mibi Creative Commons License 2003.03.23 0 0 122
Az apja ellen hosszu eveken at elkovetett dolgok utan mintha kicsit hamar lelohadt volna benne az indulat! Vajon mitol? Esetleg megbocsajtot? Minimum illet volna neki egy par mondatot mondani arrol, hogy hogyan is rendezte le magaban ezt az ugyet. Gondold el most itt allunk talpig bizonytalansagban, hogy vajon lelohadt mar benne, vagy meg mindig indulatbol politizal!
Előzmény: F. C. King Bastard (119)
sz Creative Commons License 2003.03.23 0 0 121
a te fejedben szerencsére nincs baj - csak a Himnusz keveredik a Nemzeti dallal :P
Előzmény: Törölt nick (11)
Luvasutas Creative Commons License 2003.03.23 0 0 120
Nagyobb lesz az igen szavazatok aránya. a kivonulásban és az öntökön rugásban már komoly tapasztalatuk van. Ránemérő Áder János..
Előzmény: szarvasmarha (118)
F. C. King Bastard Creative Commons License 2003.03.23 0 0 119
"Pokorni ur, aki tavaly nyaron azt mondta, hogy olyan teherrel, amit az apja multja jelent szamara nem tud reszt venni a magas politikaban, most meg mint hallom ott sundorog a pozicioosztas kornyeken"

Ezt mondta anno P.Z.:
"Eddig nem volt bennem indulat vagy érzelem az egykori szt-tisztekkel szemben, akik az apámhoz hasonló embereket zsarolták, kényszerítették. Nem volt bennem gyűlölet. Most viszont igen komoly indulat van bennem. Egy pártot pedig nem lehet indulatvezérelten irányítani."

ld. http://www.index.hu/politika/belfold/pok0703/

Esetleg ennyi idő alatt csitulhatott benne az indulat, vagy ez hihetetlen számodra?

Előzmény: mibi (115)
szarvasmarha Creative Commons License 2003.02.15 0 0 118

Mit ér a Fidesz ( Áder) aláirása?...

Annyit mint az Mszp kampánya.

Minden nagykorú(szavazásra jogosult)állampolgár saját maga dönthet.

Előzmény: Luvasutas (117)
Luvasutas Creative Commons License 2003.02.15 0 0 117
A 4 parlamenti párt együttes nyilatkozatot irt alá az EU csatlakozás támogatásáról. Mit ér a Fidesz ( Áder) aláirása?...
Előzmény: Árgyélus királyfi (116)
Árgyélus királyfi Creative Commons License 2003.02.15 0 0 116
Persze. Most hallgattam a klub rádiót; a komcsik ma kezdték az EU kampányukat.
(közpénzből)
Az MSZP azt tanácsolja a Fidesznek, hgoy ő is csináljon kampánykörutat az EU mellett.
(mi a f. közük van hozzá?)

Utána H.Kovászos válaszolt kérdésekre az EU-ról; ebből minden 3. mondat v. Orbán v. Fidesz.

Hát kva igaza van Ádernak; ezek azok a gusztustalan nyomulások amitől 1 Fidesz szavazó kerülhet oda; hogy "már csak azér se."

Bezony!

Előzmény: Zalancelot (108)
mibi Creative Commons License 2003.02.15 0 0 115
Na es akkor mi van? Annyi mindent mondtak mar!

Pl. "Csuhasok terdre!" majd jott es meg ma is terjed a fideszesek vallasi (keresztenyi) orulete.

Aztan ott van Pokorni ur, aki tavaly nyaron azt mondta, hogy olyan teherrel, amit az apja multja jelent szamara nem tud reszt venni a magas politikaban, most meg mint hallom ott sundorog a pozicioosztas kornyeken.

Előzmény: Luvasutas (113)
Luvasutas Creative Commons License 2003.02.15 0 0 113
A parlamenti pártok és a FIDESZ is az nyilatkozatban támogatta a csatlakozási szándékot.
Előzmény: Törölt nick (110)
kovacs zoli Creative Commons License 2003.02.15 0 0 111
Számomra a többször feldobott, meglebegtetett előrehozott választások téma pontosan ezt mutatta.
A csatlakozás EU-fóriáját akarták Kovácsék kihasználni arra, hogy meghosszabbítsák hatalmukat.

Most viszont már lekerülni látszik a terv a napirendről, mert olvad a kormányoldali előny, ébrednek a népek.

Előzmény: Törölt nick (110)
8472-es faj Creative Commons License 2003.02.15 0 0 109
Lehet, hogy az én memóriámmal van a baj, de szvsz ennél többet beszélt Áder és nem is egészen ezt mondta. Bár kétségtelen, hogy azon az oldalon ez a szöveg van.
Előzmény: Zalancelot (108)
Zalancelot Creative Commons License 2003.02.14 0 0 108
A polgárok tájékoztatást várnak a kormánytól

A Fidesz egyértelmű igent mond az európai uniós csatlakozásra, emellett fontosnak tartja az emberek megfelelő tájékoztatását a belépéssel kapcsolatban. A kormány az ellenzék által feltett kérdésekre nem tud válaszolni, ezért jobb híján Európa-ellenességgel vádolja a Fidesz politikusait – jelentette ki Áder János Tv2 - Jó estét, Magyarország! című műsorában.

A „nem segít” azt jelenti az ön véleménye szerint, hogy sokan közülük nem fognak igennel szavazni?

Hát vagy nem mennek el. Tehát és azt hiszem, hogy inkább az lenne a feladat, hogy megoldani azt a helyzetet, hogy ezen a napon ne az legyen a kérdés, hogy – ami Orbán Viktor beszédében is benne volt – hogy most a kormányra szavazok, tehát a kormányról mondok véleményt vagy sem. Nem, az ország jövőjéről döntünk, az európai uniós csatlakozásról döntünk. De ehhez az kellene, hogy a kormány is úgy viselkedjen, hogy azon a napon véletlenül se jusson senkinek az eszébe, hogy a kormányról fog véleményt mondani. Mert nem arról fog véleményt mondani egyébként.

Frakcióvezető úr, megtisztelt, hogy eljött.

Én köszönöm a lehetőséget.

Tv2 - Jó estét, Magyarország! 2003.02.13.

Az egész beszélgetés szövege

c45 Creative Commons License 2003.02.14 0 0 107
Nem, ott volt az Orbánék alatt is már. Ha mégsem jól rémlik, akkor lehet hogy Orbánék rakták oda. De ha mégsem ők rakták, valamikor csak megerősítették pozíciójában.

Mert hogy tavasszal már ott sertepeltélt, az holtbiztos!

Előzmény: tüzes fal (92)
geszthi Creative Commons License 2003.02.14 0 0 106
Ugyan mar ne mond, hogy nem erted!

Azt nem merik mondani, hogy EU-Nem. Hatarozott Igent meg azert nem mondanak mert

1, Orban keptelen belenyugodni, hogy nem lesz tortenelmi szemelyiseg (igaz a NATO csatlakozast kisajatitotta maganak anno, de ezt azota nagyon kerulik fideszesek. Most dicsekedjen vele Orban!).

2,Holmi mocskos belpolitikai PR alapjan arra jatszik, hogy ugyis lesznek vesztesek es o majd hivatkozhat ra a kovetkezo valasztason, hogy lam en megmondtam elore. Innen van az, hogy a "valamivel tobb erv szol mellette" kitetelt allandoan egyertelmu igenkent probaljatok itt nekunk beadni.

Ja CSAK valamivel van tobb erv mellette...igaz felsorolni mar nem volt kepes csak a negativumokat de ez egyertelmu igen...aha, polgareknal ez a nyilt kiallas valami mellett.

No e ketto alapjan a kormnaynak csak ugy tudnak alatenni, ha a szavazas ervenytelen lesz.(szokas szerint mastol lopott otlet. Az irek is ezt jatszottak el, mert nem velunk volt nekik bajuk igazan, hanem a kormanyukkal).

Es itt jon be Ader dumaja! Ervenytelen csak akkor lehet ha nem mennek el elegen szavazni.

Előzmény: Törölt nick (11)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.02.14 0 0 105
Kivándorolsz, roma testvér? Azért annyira büszke ne legyél már rá!
Előzmény: TcHeeCo (103)
Syleecon Creative Commons License 2003.02.14 0 0 104
Érdekes! Ha mindenki az EU igen mellet van, akkor miert van ennyi nem?
TcHeeCo Creative Commons License 2003.02.14 0 0 103
Erdekes, hogy 13 eve minden kormany azon van, hogy valamilyen uton-modon csatlakozzon az orszag az EU-hoz.
Most pedig, hogy itt a lehetoseg, mar nem is kell?

Menjetek, szavazzatok NEM-mel, vagy maradjatok otthon, hadd rohogjek, ha nem lesz csatlakozas, aztan csinaljatok az orszagotokkal amit akartok!
En jot fogok rajta nevetni amikor a hatarrol visszanezek meg egyszer utoljara.
Ti meg eltessetek Orban kiralyt, az igaz, magyar keresztyen hitet, meg azt hogy jol megmutattatok mindenkinek, hogy milyen ugyesen ki tudtok sajat magatokkal... tolni.

No mind1, addig meg van ido, mindenesetre addig szidjatok csak egymast, komolyan jol esik ennyi "okos" emberen rohogni! :))

TcHeeCo

Öjv Creative Commons License 2003.02.14 0 0 102
Nos, én nem vagyok FIDESZ-es szavazó. :-)
Előzmény: bubbanty (-)
tüzes fal Creative Commons License 2003.02.14 0 0 98
Aha, szóval mindenképpen Orbán lenne a hibás, az mszp felelőssége fel sem vetődne, mint általában? :)
Előzmény: Törölt nick (97)
tüzes fal Creative Commons License 2003.02.14 0 0 96
De halljuk, mit mondanál ha "nem" lenne a végeredmény mégis?
Előzmény: Törölt nick (94)
tüzes fal Creative Commons License 2003.02.14 0 0 95
Megyek szavazni, ne aggódj :)
"Nem" az eu csatlakozásra
Előzmény: Törölt nick (94)
tüzes fal Creative Commons License 2003.02.14 0 0 93
Nem is arra a részére vagyok elsősorban kíváncsi, mert én is valószínűnek tartom, hogy a demokrácia akkora méreteket ölt ez esetben, hogy újra szavaztatnának.
Inkább az óbégatások érdekelnének, hogy miért lett "nem" a végeredmény?
Előzmény: csudalkozoSzavazo (89)
tüzes fal Creative Commons License 2003.02.14 0 0 92
Mondjuk ebben van ráció :)
Múlt év tavasszal nem hittem a csalásos pletyiknek, de mióta kiderült hogy a Rytkó is ott tüsténkedett, azon lennék meglepve ha nem csaltak volna.
Mit is várhat az ember egy marxista lenninista esti egyetemes betonkomcsitól?
Nem tudom ki rakta oda ahol most van meg mikor, de ha már orbánék alatt is ott volt, akkor jól elb@szta az előző kormány...
Előzmény: c45 (87)
qncogi Creative Commons License 2003.02.14 0 0 91
Bizony. Nézd meg azt a fejlődést aminek nagy részét az EU tagságuknak köszönhetik. Biztos ismered az adatokat.
Előzmény: c45 (90)
c45 Creative Commons License 2003.02.14 0 0 90
Lásd: az írek esete.
Előzmény: csudalkozoSzavazo (89)
csudalkozoSzavazo Creative Commons License 2003.02.14 0 0 89
Na ez engem is erdekel. Akkor valszeg demokratikusan addig szavaztatnak minket, amig az igen lesz tobbsegben.
Előzmény: tüzes fal (86)
csudalkozoSzavazo Creative Commons License 2003.02.14 0 0 88
Tenyleg nagy a baj. A kerdes csak az, hogy melyik oldalon.
A a kedves Nepszava ekkora marhasagot kenytelen kiötleni, akkor szerintem a problema nalatok van.
Előzmény: bubbanty (-)
c45 Creative Commons License 2003.02.14 0 0 87
"ne adj isten az eu szavazáson a nem lesz a többség?"

Ettől sose félj! Rittkó Emilia is a barrikádokon lesz, s ismerjük már akár tavaly taaszról, akár legutóbb a cigány önkormányzati választásokról áldásos tevékenységét...

Előzmény: tüzes fal (86)
tüzes fal Creative Commons License 2003.02.14 0 0 86
Engem az érdekelne, hogy mi lesz, ha ne adj isten az eu szavazáson a nem lesz a többség?

Akkor is halljuk majd a demokráciáról a hangzatos lózungokat, hogy a többség akarata szent, vagy marad szimplán az orbánozás? :)

c45 Creative Commons License 2003.02.14 0 0 85
:0 Hogy jön ide Pét?
Előzmény: Törölt nick (84)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!