Kriptovaluták és decentralizált rendszerek iránt érdeklődő diákot keresünk. Nem feltétel, hogy a fenti témákban jártassággal rendelkezz. Előny, ha már ismered a GDPR és a személyes adatokra vonatkozó szabályokat. A feladat a témához köthető szabályok, rendeletek figyelése, értelmezése és adatvédelmi irányelvek összeállítása. Alkalmi, vagy rendszeres diákmunkában.
Részletekért keress privát üzenetben - moni kukac dlabs.hu
Tudod ami nekem elmaradt azt atpasszoltam a Gergőnek:)
Ahogy így elnéztem a szigetet, nincs igazán miről lemaradni, sajnos, populáris fostalicskák lesznek csak, kb a Kispál lesz a legzúzósabb zenekar, de legalább leszenke sztár dj-k a disco-sátroban, pfejjj:(
Gergő: vőlegény+férj+részeg, Noémi: menyasszony+feleség+nem részeg= feszültségekkel teli est, amin Köves+Kopi akik nagyon részegek lesznek, nagyon jól fognka mulatni:)
Részletek: Gergő: vőlegény, Gergő barátnő Noémi: menyasszony Kopi: részeg, Köves: részeg Stb: részeg Valami ilyesmi a részletes program Ez még változhat ...
Péntek este lesz valami jogászbuli az Olof Palme - házban (jó szar) elvileg ottan lesznek sokan. Rádayban meg koktél- akció- mojito 520 körül :)) /Olyan is, de azér mégis/ Valamelyik ajánlat megnyerte tetszésedet?
Kopinak majd szólok, hogy látogassa a topicot.
Gergő mostanában kicsit el van tűnve. Júliusban (?) elveszi a nőjét, aki Fehérváron nyomja. Szombat reggel jegyesoktatás, miazmás... Úgyhogy mostanában ritkán látjuk. De ha meghallja,hogy Te is itt leszel, biztos nem tud ellenálni.
Feri viszont egyre gyakrabban fordul elő Pesten. Ő a pénzvilágban utazik, bitzosítás, hitel, ilyesmi...
Szakmailag én is élvezem, baromi sokat tanulok. (Ha már öt évig lazsáltam...) Szerencsére a földhivatal - cégbíróság nekem kimaradt, nem azt viszem túlzásba, inkább szakkérdésekkel fordulnak hozzám :)
Kopi nyáron szétment a Judittal, pár hete hazaköltözött - ki akarja adni a Tátra utcát. Ő is jelöltködik, már megyeget neki a bolt. Pár havonta cserélgeti az autóit - szval ő is elvan, semmi extra.
Azért ügyvédjelöltnek lenni nem rossz, legalábbis én élveztem a Muskovszkynál. Bár a kőgazdagsághoz nem volt közöm, az tuti, jó kis minimálbér:) De szakmailag nagyon jó volt. Bár én a büntetőt jobban csíptem, polgárból nagyon tetszettek a jó kis kártérítési pereK ("hogyan fosszuk ki a biztosítót káresemény után" címszó alatt:))
Beálltam jelöltködni, és töretlenül reménykedem, hogy egyszer kőgazdag leszek... Tavaly márciusban kezdtem, idén február óta keresek némi lét - még odébb a kőgazdagság. Viszont kezdek érteni a polgári joghoz - az sem egy utolsó dolog, és szeretem a helyemet.
Belgiumban dolgozom jól már tavaly július óta. Tavaly összeházasodtunk Judittal. Mostanában megyünk majd haza szabira, április közepe táján. Van errefelé csomó jó fesztivál meg miegyéb:) Röviden ennyi. Te micsi?:)
Köszi az útbaigazáítást. Valóban kezdő vagyok...olyannyira,hogy csak a kreditért vettem fel ott tárgyat. Egyébként a BTK-án vagyok főállású semmittevő:-)
Mezey jó arc, (nem vizsgáztatott, csak előadott - elég érdekesen) Máthéról igazán kopa tud nyilatkozni :) A másik kettőt nem ismerem.
Látom, kezdő vagy. Kijössz az aluljáróból (vigyázz, nehogy bennmaradj és elkezdj sörözni, mert az úgy lassú lesz.), rátérsz az Árpád útra, elsasszézol a Korona (??) kocsma előtt (80 Ft egy sör), továbbmész a biliárdterem előtt (non-stop!), továbbmenve nem mész át a túloldalra, nem térsz be ott sem az ismeretlen nevű gyanús helyre, sem a Petőfi tanyába, átmész a kereszteződésen, tovább egynesen, a susnyás végén keresztbe már a Viola utca sederedik. (Azon túl meg a Bajnok...)
Egyébként metró végénél piros 96ossal 1 megálló keletre (a Dunától távolodó irányba), utána átvágsz a prérin és ott vagy.
Szeretném megkérdezni,hogy mi a a véleményetek ill. tapasztalatok az alábbi tanárokról (ha lehet ilyet kérdezni):Dr. Mezey Barna, Dr. Mázi András,Dr. Máthé Gábor, Dr. Illés Viktor
illetve,hogy a metro végállomástól,hogyan lehet a leggyorsabban eljutni a Viola utcába. Előre is köszi.
Szerintem ez sem igazán polit topic. Mi (Süvi, kopa, én) 2003-ban végeztünk. Mi voltunk az első évfolyam. A mi korunkban még nem dívott a suliban a politika, bár próbálkozások voltak. Tudomásul kell venni, hogy nem mindenki jobbos aki oda jár(t). Csak tanulni szeretne. Amúgy ki mostanában a dékán?
Nos, látom Te nagyon komolyan gondolkodsz. Én bevallom, hogy csak pihenésképp jövök a fórumra és nem idegeskedem, hogy "ki kivel van". Eddig még nem volt negatív tapasztalatom, de nem vonom kétségbe, amit mondtál.
Szóval annak örülök, hogy itthon vagyok és nem épp vizsgázom. :) A köv. jogbölcsi szigorlat. Ti ezen már rég túl vagytok, le lehet szólni a kis harmadéveseket, hogy ilyenek miatt görcsölnek :)
Van még " A Károli na meg az előítéletek" és a trefort net-en is elő szokott fordulni a mi egyetemünk. Nagy csodát sehol ne várj! A szolgáltatók tulajdonlói miatt elég nagy a nyusziság! Az itteni poldiliből gyorsan kirúgnak minden normális jobbost, csak a szélsőségesek kapnak "amnesztiát", mert ezzel is lejáratják a nem sarlósokat.
A trefort sem különb. Ott ha belépsz "kre" "kre ajk" szobákba, csak a sunnyogást és a "ki - kivel van, kinek a kutyája?" kérdésekbe fox botlani! Ha normálisabb hangot ütsz meg, esetleg: hopp! és már ki is vagy zárva! De kitartás! A csapat is mindíg egy ember után épül és lép!
nocsak !:) Van Károlis topic ?:) Most találtam rátok. Én harmadéves vagyok. Amúgy meg Panni, a nickem a kutyi miatt van, mert a kutyis fórumokban aktivizáltam eddig magam. :)