Sziasztok! segítséget szeretnék kérni bárkitől! Régi G&R klántagokat keresek(Csuka, Screw). És kérdésem lenne bárkihez aki tudja. Mi a gépigénye az armynak?előre is köszönöm
hello! lenne egy marhanagy problemom igazábol most keztem, és ugye hogy jáccani tudja azt a traininget megkell csinálni és már az elején elakadtam most nem tom a küldetés nevét de egy rakétavetővetővel kell eltalálni egy bizonyos célt és nem vagyok rá egyszerűen képes aki tud segitsen! nagyon megköszönném!
Hi all! Az a baj az american's armyval hogy amiota felraktam a visát belépek egy szerverez és ott nemtudok csinálni semmit, bármit nyomok nem csinál semmit, valaki tud segiteni?
Én még csak most töltöttem le ezt a játékot, ezért még nem nagyon tudok benne mindent. Például elakadtam olyan dolgokkal, hogy az akadálypályán megcsinálom a másfél percen belül, a végén lenne még időm, mégsem fogadja el az eredményt, és lejár az időm.
Én az ingyenjáték.hu-ról töltöttem le, nem tudom, hogy az-e a legújabb verzió?!
Aztán nem tudom vannak-e ehhez a játékhoz olyan kódok, amivel minden pálya megnyílik, stb.
Ha tudna nekem segíteni, azt megköszönném! Írhattok a ninto@freemail.hu címre!
Hello. Nekem az america's army-ba nagyon sokáig csinálja a load accountot annyira hogy meg se várom hogy befejezi e. Nem tudjátok hogy tényleg sokáig kell várni vagy nekem ilyen?
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni azoktól akik játszák régóta a progit vagy legalább is értenek hozzá. Feljelentkeztem, a weapon trainingot egy pár alkalom után 39/40-et elértem.
Nyomtam a gamét, megtetszett az egyik pálya, a bridge, állandóan azon játszottam. A HONOR szintem szépen nőtt, mindaddig míg egyszer egy idle(elment a bill. mellől) felcukkolt, mert állandóan lenyúlta a snipert. Fogtam, lelőttem erre jött a börtön. Honor leugrott.. Játszottam tovább, és még kétszer lettem börtöntöltelék, mert gránátoztam messzire és a csapattársak nem reportoltak, hogy hol vannak. Azóta 5 a Honorom (3 hete). Nem nő pedig iszonyat sokat gyilkolok.
Azóta az eredeti szervereken mindenhol 9-10 körül van a minimum honor, és szinte alig találok játékot. Plízzz segítsetek, mert a fórumon semmi lehetőség a segítség kapásra. Ja és egy dolgot elfelejtettem: SOHA nem cheateltem.