Keresés

Részletes keresés

Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.02.11 0 0 12
OFF
Azigaz. Akkor valószínúleg a "zöldfülűség" és a demagógia együtt hatott rám ilyen intenzíven.
ON
Előzmény: carlos z. (11)
carlos z. Creative Commons License 2003.02.11 0 0 11
OFF

De akkor, adott topicnyitó hozzászólásainak mennyiségétől függetlenül, 10-ből 9 esetben felháborodhatnál az egyértelmű demagógia láttán...
ON

Előzmény: Kovács Béla Sándor (10)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.02.10 0 0 10
OFF
Nem olyan könnyen jövök én már dühbe. Nem erény, korral jár. A demagógiára - függetlenül irányzatosságától - valóban érzékeny vagyok, mert a demokráciával való visszaélésnek, s így a demokrácia rombolójának tartom. (Irodalmi utalásokért lásd AZ ember tragédiája athéni színét, vagy Hellertől a Képzeljétek el Alkibiádészról szóló részeit.)
ON
Előzmény: carlos z. (8)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.10 0 0 9
Kina természeténél fogva a világ egyetlen olyan állama,melyet ma se leigázni,se segélyezni nem lenne képes egyetlen ország sem.Magyarán szólni lehet az emberi jogok kapcsán,de beavatkozni nem.Lásd Tienanmen tér
Előzmény: Kaláka (-)
carlos z. Creative Commons License 2003.02.10 0 0 8
Mi dühített fel pontosan?
A 61-es szám?
cz.
Előzmény: Kovács Béla Sándor (5)
luciluca Creative Commons License 2003.02.10 0 0 7
Kedves KBS!
Szívemből szóltál mindkét alkalommal.
Kaláka pedig természetesen nem hülye.

luciluca

Előzmény: Kovács Béla Sándor (5)
bad100 Creative Commons License 2003.02.10 0 0 6
aszem má érted is mit kérdeztél...... :-)

hamar élőpélda lett bemutatva.
remélem csak viccelt a zelvtárs itt béla.....

Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.02.10 0 0 5
Természetesen jogod van. Egy összeszokott társaságba belépve is jogod van rá, hogy megpróbáld megszabni a társalgás témáját, de nem fogsz vele túl nagy sikert aratni.
A nullázást nem magyarázom el (nem azt jelenti, hogy hülye vagy), a demagógiát viszont igen.
Demagógiának az érzelmek felelőtlen, megtévesztő felszításával történő hangulatkeltést értem. Amikor összekapcsoltad az iraki diktátor ügyét a tibeti nők meddővé tételével, annak érdekében, hogy az USA ellen hangulatot kelts, akkor demagóg voltál.
Ettől függetlenül a tibeti nép sorsa valóban felháborító. Ám ezen fikarcnyit se segít, ha a jenkik nem támadják meg Irakot.
Előzmény: Kaláka (3)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.10 0 0 4
Amikor érdekeik azt diktálják,és van esélyük a sikeres fellépésre/Kinával szemben nincs/.Ne törődj a nagyokosokkal...
Kaláka Creative Commons License 2003.02.10 0 0 3
Azt hiszem, nekem is van jogom topicot nyitni. Ha ez nem így van, mutasd meg, hova van leírva.

Demagógia? Megcimkéztél, de nem magyaráztad meg, miért tartod demagógnak a hozzászólásomat. Ez rólad is elárul valamit.

Előzmény: Kovács Béla Sándor (2)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.02.10 0 0 2
Ha nem érted, az azt jelenti, hogy 61 hozzászólás után még nem kötelező topikot nyitni. Lehet előtte egy kicsit tájékozódni, aklimatizálódni. Aztán majd a nullázást megérted.
Apropó: ismered azt a szót, hogy demagógia? (Vagy nem tudod, de teszed: Á la Marx...)
Előzmény: Kaláka (1)
Kaláka Creative Commons License 2003.02.10 0 0 1
Bocs, de nem értem.

Ez mit jelent? Azt, hogy hülye vagyok?

Előzmény: luciluca (0)
luciluca Creative Commons License 2003.02.10 0 0 0
0!
Kaláka Creative Commons License 2003.02.10 0 0 topiknyitó
Mikor válik fontossá a világ demokráciáját védelmező politikusoknak a demokrácia?

Amikor a kínai hatalom Tibetben nőket sterilizál, és elnyomja, kivégzi azokat, akik ellenállnak, Amerikának, és a világnak nem jut eszébe megvédeni a demokratikus értékeket.

De ha Irakról van szó! Nos, akkor hirtelen fontos lesz eltávolítani azt a "nyesett diktátort".

Hogy is van ez?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!