PP,
Először és utoljára szólok hozzád.
egész levelező lista százötven tagja Köszönöm, hogy megírtad, milyen rettentő súlyú szervezetről, szervezkedésről van szó.
From:
To: polgari-forum@yahoogroups.com
Sent: Monday, February 10, 2003 9:53 AM
Subject: Re: [polgari-forum] Ötlet a médiaterror ellen
Az ötlet nagyon jó, pláne, ha végigcsináljuk. A selyemzsinórt felejtsük el, más szimbólumot kell találni!!! Az alábbi javaslat jobban tetszik. A valódi fenyegetés, a kifigurázás!
From:
Sent: Monday, February 10, 2003 8:42 AM
Subject: RE: [polgari-forum] Ötlet a médiaterror ellen
A Kövér féle kötélügybol tanulva valóban okosabbnak kell lennünk.
Igaz, hogy a selyemzsinór magas labda lehet. De mi volna, ha helyette egy liberót és egy csörgot..küldjenénk nekik?. (A hazudozóknak)
Azt jelezve, hogy nem tartjuk oket felelos és felnott politikusoknak?
Igy nevetségessé téve oket, ugynazt az eredményt érhetjük el, anélkül, hogy mi magunk az agresszivitás vádjába keverednénk.
Már leírtam.
Ő írkálja ezeket a sületlenségeket és mindenki sz@rik már rá.
Különböző álneveken bejelentkezik és szórja a szemetet.
Kulik László
aki itt is, ott is vállalja a nevét.
"akkor hajlandó vagyok egy adott és megbeszélt mûsort mindig végignézni....Pl. én vállalom mondjuk a Heti hetest, te a tényeket, ô a juszt hétfôi mûsorát"
Hehe. Magának egész véletlenül pont a HH-t szemelte ki a kis önfeláldozó. Titkon meg majd röhög rajta, meg azokon, akik a tényeket, meg Jusztot lesik cerkával a kezükben. :)
"Megfenyegetni ôket azzal, hogy mi, kétmillióan nem fogjuk népszerûsíteni, szeretni, nézni és hallgatni
ôket, megszûnnek számunkra létezni."
Ja. Csak közben kidülled a szemük a nagy figyelésben. A sok leskelődő meg dörzsöli a tenyerét, hogy csak ő nézi. Közben meg mindenki nézi. Mint a HH-t, BB-t, meg VV-t. Csak letagadják, mert a helyi körben ez nem trendi.
"Én téged nézlek, de te nem figyelsz, mert engem nézel és rám ügyelsz... Mi Őket nézzük, de mit sem ér, hisz minket is néznek valamiért..."
"A politikusok is mondhatnak azután bármit, mi egy szavukat sem hisszük el."
Eddig tán elhitték? Balos szövegtől idegrohamot kaptak, oviét meg bekajolták. Most meg már egyik se kóser?
"soha, semmilyen hatalmi rendszerben, más felállású kormány alatt sem szerezheti már a vissza polgári körök elôtt a becsületét. Csak BOCSÁNATKÉRÉSSEL!!!"
Ez a ficak egy barom.
Bocsikaaaa!
Ugye mosmá szerecc?? :D
"...de addigra a teljes hálózatnak fel kell épülnie, szerintem."
Hálóóóózaaat?
Mindenkinek kódneve lesz?
D-001, D-002, D-003...
Vazze! Még egy moszad.
From:
Sent: Sunday, February 09, 2003 9:07 PM
Szia ..........!
Ne légy türelmetlen, mire az ember átrágja magát a levélözönön...
Szóval, tényleg jó ötlet, de hagyj egy kis időt, hogy megemésszük. Brainstorming!! Ötlet szüli a másikat, így lehet jó dolgokat kitalálni. A médiafigyelést már valakitől halottam, hogy ezzel foglalkozik valami szervezet. Erről nem tudtok valamit?
Azt is pontosan meg kell határozni, hogy egy közleményt adunk ki mondjuk, amiben felhívjuk minden kedves baloldali figyelmét, arra, hogy
figyeljük hazugságaikat, számontartjuk, majd jönnek a szankciók. Ezt minnél több helyen, médiában, stb meg kell tenni, hogy elérjen
hozzájuk, de addigra a teljes hálózatnak fel kell épülnie, szerintem.
Na, elsőre ennyi
Üdv,
Idefigyelj te Press, képtelen vagyok elhinni, hogy ezek a szövegek amelyeket ide irkálsz igazak, ha csak nem a Debill Szövetség intranettjéről kapod le öket.::)))
From:
Sent: Sunday, February 09, 2003 5:34 PM
Én jelképes selyemzsinórról beszéltem, mert számunkra ôk erkölcsi hullák Ezt kell valamivel kifejezni. Egyébként nem kifigurázni akarom
ôket, hanem valóban megfenyegetni. Megfenyegetni ôket azzal, hogy mi, kétmillióan nem fogjuk népszerűsíteni, szeretni, nézni és hallgatni
ôket, megszűnnek számunkra létezni. A politikusok is mondhatnak azután bármit, mi egy szavukat sem hisszük el.
Ezek az emberek az én számomra nem érdemelnek kegyelmet. Hazudnak, csalnak, a tudásukat, tehetségüket is ellenünk használják fel. Minden szavukkal az ügynök kormányt segítik és minket akarnak megsemmisíteni. Miért kellene velük kesztyűs kézzel bánni. Erkölcsi hullák.
Ez hirtelen felindulásban íródott, de így érzem!
Ezért írtam az elôbb...
... és amikor 10 disznóságot tudnánk dokumentálni, pontos idézet, mikor, hol mondta, akkor elküldeni neki egy jelképes selyemzsinór kíséretében, amivel kifejeznénk,hogy soha, semmilyen hatalmi rendszerben, más felállású kormány alatt sem szerezheti már a vissza polgári körök elôtt a becsületét.
Csak BOCSÁNATKÉRÉSSEL!!!
Szerintem ez pontosan azt fejezi ki, amit gondoltam.
De lehet, hogy az ötlet nem kivitelezhetô, hiszen kb. öten szóltatok hozzá, és mind az öten mást gondoltok róla. Összefogás nélkül, egy
akarat nélkül pedig nem lehet megvalósítani.
Üdv.
From:
Sent: Sunday, February 09, 2003 5:07 PM
A médiafigyelés ötletét én is jónak tartom.
A zsinór csak példa volt ugye ? Mert rémlik valamiféle egészségtelen török szokás, mikor is anno a szultánok selyemzsinór küldésével szólították fel kegyvesztett alattvalóikat az öngyilkosságra. Osszunk inkább vörös csillagokat, kíváló kommunista író érdemrendet hazudós újságíróknak, stb. Nekem ebben koromnál fogva nincs sok tapasztalatom, de biztos találni frappáns díjneveket, olyanokat, melyek nem fenyegetik, hanem kifigurázzák a kérdéses személyt.
Szimpatikus ötlet, bár semmi esély rá, hogy valamelyik kitüntetett venné a lapot és fel is használná a küldeményt arra, amire szolgál.
Így viszont csak magunkkal szúrunk ki.
From:
Sent: Sunday, February 09, 2003 3:04 PM
Elôször gyűjteni kéne. Én mostanában nagyon ritkán nézek olyan tévét, amiben elôfordulnak ezek a rémségek. De ha felosztjuk egymás között, ha kritikus szemmel nézzük, akkor hajlandó vagyok egy adott és megbeszélt műsort mindig végignézni, és beszámolni róla a listának. Akár idézetekkel, amik szerintem alkalmasak az illetô megbélyegzésére. Pl. én vállalom mondjuk a Heti hetest, te a tényeket, ô a juszt hétfôi műsorát (azt lehet, hogy váltva kéne több embernek, mert túlságosan ártalmas), és így tovább. Mondjuk én mindenkitôl ebgyűjtöm az idézeteket, archiválom, és amikor ösezjön pl. Verebestôl, vagy Mészárostól vagy Kovácstól 10 szép kerek dolog, akkor közreadom, és megbeszéljük, hogyan, kinek juttassuk el. Jó, ha nagy a nyilvánosság!!
Amikor elkezdjük, lehet figyelmeztetni, hogy figyeljük, és számoljuk a hazugságait. Amikor 5 összejön, újból figyelmeztethetjük. Elôször nem lenne nagy visszhangja, de csinálhatjuk olyan hangerôvel, hgoy megijedjenek. Lehet, hogy tovább kell még finomítani, de valami ilyesmit képzelek el.