Keresés

Részletes keresés

MrJones Creative Commons License 2003.02.09 0 0 5
Jellemóriások ha találkoznak...
fanyűvő Creative Commons License 2003.02.08 0 0 4
Nem tűnik árokásásnak.

"Azonkivül azt is feketén-fehéren bebizonyitotta, hogy létezik még a klasszikus értelemben vett tolerancia is, hiszen minket egy világ választott és választ el egymástól - nem csak földrajzi értelemben - s mégis példamutatóan megtalálta (ö, és nem én) az utat egymás irányába."

Előzmény: myikonboard (3)
myikonboard Creative Commons License 2003.02.08 0 0 3
dr.Regös válasz erre | adatok | e-mail 2002-10-03 05:43:49 (2356)

Egyetértésemröl és együttérzésemröl biztosítalak.
Aki engem ki akar hozni a sodromból, mint például te is az állandó provokációiddal, annak korábban kell felkelni.
Söt stratégiát váltok.
Ha továbbra sem szállsz le rólam, akkor mielött javaslatot teszek arra, hogy az engem való állandó baszogatás helyett hol, hogyan és mikor szeretkezz a kedves mamáddal, elözetesen bocsánatot kérek, nehogy valakit akaratomon kivül megbántsak Magyarországon.
[előzmény : (2354) Angina Pectoris, 2002.10.03 03:21]

Előzmény: Burning Chrome (1)
myikonboard Creative Commons License 2003.02.08 0 0 2
Angina Pectoris válasz erre | adatok | e-mail 2002-11-05 17:52:37 (2881)

Vedd észre, hogy morális amőbák azt akarják neked elmagyarázni, hogy dr. Regös ugyan ott tesz keresztbe ennek a népnek és országnak, ahol csak tud, de ez nem számít, mert csak magánleveleiben árulta el, hogy mennyire gyűlöli a "magyar népet" (ahogy fogalmazott). És nem, nem ez a "csúnya" dolog, hanem az, hogy leleplezték dr. Regöst. Jaja. Ezt értsd meg, ezt magyarázzák neked. Jaja.

Angina Pectoris válasz erre | adatok | e-mail 2002-11-05 17:12:43 (2870)

Bizony, dr. Regös náci a javából, mert náci szöveg az, amit itt előadott...

terrateniente válasz erre | adatok | e-mail 2002-10-05 16:34:57 (2481)

És a dottore, hová tűnt? Nagyon várjuk már, hadd magyarázza el, hogyan intézte el, hogy Orbánt ne hívják meg Washingtonba. Mi szépet, kedveset súgott az illetékes fülekbe, hogy így megharagudtak Orbán Viktorra? Mert amíg nem tesz le valamilyen kézzel fogható bizonyítékot az azstalra, addig kénytelenek vagyunk azt feltételezni, hogy csak a levegőbe beszél, sőt, ahogy errefelé, Etelközben mondják, összevissza hazudozik.

Angina Pectoris válasz erre | adatok | e-mail 2002-10-04 17:54:09 (2455)

Hát ennek a dr. Regösnek biztos van szíve, ami diktál neki, ha te mondod... Akko' csak az lehet a gond, hogy annak idején a küldökzsinórja helyett azt az eret vágták át, ami az agya vérellátását biztosította volna... Apró műhiba.

Előzmény: Burning Chrome (1)
Burning Chrome Creative Commons License 2003.02.08 0 0 1
szem nem marad szárazon.
Előzmény: fanyűvő (-)
fanyűvő Creative Commons License 2003.02.08 0 0 topiknyitó
Gondolta volna valaki?

Angina Pectoris az eszme- és példaképem
dr.Regős Válasz | 2003. február 07. 18:25 | Sorszám: 0
Angina Pectoris az általam évek óta látogatott fórumok, témák és topicok magasan legkiválóbb, legkiemelkedöbb, és leghozzáértöbb munkása.
Megemelem elötte a kalapom.
Azonkivül azt is feketén-fehéren bebizonyitotta, hogy létezik még a klasszikus értelemben vett tolerancia is, hiszen minket egy világ választott és választ el egymástól - nem csak földrajzi értelemben - s mégis példamutatóan megtalálta (ö, és nem én) az utat egymás irányába.
Kedves barátom, Angina!
Engedd meg, hogy öszinte és tiszta szivböl megszoritsam a kezedet.
Kérlek, hogy jelenkezz az e-mailemen, hogy a hónap végén Budapesten személyesen is megismerhesselek.
Én irtam neked, de a te e-mailed valószinüleg, már megváltozhatott.
pregos47@aol.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!