Keresés

Részletes keresés

Újlaki Creative Commons License 2003.02.09 0 0 9
:-)
Előzmény: Konrad (7)
Újlaki Creative Commons License 2003.02.09 0 0 8
Hozzáállásod kicsit skizofrén. Ha a 12 pont egyáltalán nem érintene, akkor nem törődnél az egésszel. Így viszont, hogy belekötsz, az arról árulkodik, hogy valahol tudat alatt mégis érintve érzed magad.

Ha hívő ember vagy, gondolj a tízparancsolatra. Az emberek döntő többsége ezek nélkül a tiltások nélkül sem gyilkolna, lopna stb. A te gondolatmenetedből kiindulva tehát minden becsületes hívőnek fel kellene háborodnia, hogy mit is képzel rólunk ez a Mózes, meg az egész Biblia. Holott ez is, az is csak azoknak szól, akik esetleg, ha a körülmények úgy hozzák, mégis megfeledkeznének magukról.

Előzmény: Egy polgár (5)
Konrad Creative Commons License 2003.02.09 0 0 7
Akkor kérlek magyarázd el ez az okfejtés alapján a tízparancsolatot, kezd ha a lehet a Ne ölj!-el.
tüzes fal Creative Commons License 2003.02.09 0 0 6
így igaz!
Egy polgár Creative Commons License 2003.02.09 0 0 5
Bevallom, ezen a dolgon én is nagyon kiakadtam.
Több okból is, ezek közül egy párat megosztanék veletek.

Egyrészt csak azokat eólehet felszólítani arra, hogy NE csináljanak valamit, akik csinálják. Akik nem csinálják, azoknak csak pusztába kiáltott szó és inkább ingerlő dolog.

Másrészt pedig azok szólítanak fel ilyenre, akik egyébként csinálják/csinálhatják/szeretnék csinálni.

Azt feltételezik rólam ezzel a 12 pontukkal, hogy én ezeket csinálom. Viszont az EU-ban már ne merjem ezt csinálni, mert az csúnya dolog.

Szerintem ha ez az EU köreiben megjelenik, akkor meg lesz a véleményük rólunk. Sajnos nem az SZDSZ-ről, nem az SZDSZ szavazókról fognak véleményt nyilvánítani, hanem az egész ország lakosságáról.
Kikérem magamnak!!
Ez nagyon nagyon durva.

col.valentine Creative Commons License 2003.02.08 0 0 4
Khmm. A "Ne bántsd a keresztényeket és más vallásúakat" valahogy lemaradt.

Aha,értem.

Előzmény: szabadsag hang (-)
szabadsag hang Creative Commons License 2003.02.08 0 0 3
Az EU-ba a politikusok viszik be az orszagukat nem pedig az egyenek. Meg akkor se ha legvegul ok szavaznak ra.

Erdekes hogy minek nezi az Szdsz az orszag nepet: egy fenyitesre melto (hulye?) gyereknek.

Ennyiben meerul ki az europai jovo, hogy mit nem szabad csinalni? Es mit kap erte az ember ha betartja ezt a 12 parancsolatot? Az igeret foldjet? Magatol az Szdsz-tol?

Előzmény: nadamhu (2)
nadamhu Creative Commons License 2003.02.07 0 0 2
A 12 pont tulajdonkeppen azokat a liberalis elveket mutatja be, amiket ha mindenki kovetne, egy sokkal szeb vilagban elnenk.

Ettol fuggetlenul nem tetszik az SZDSZ-nek ez a stilusa. Ezeket az alapveto ertekeket kulturaltabban is lehetne kozvetiteni. Masreszt meg vajmi keves koze van az EU csatlakozashoz. En balkani magyar lattam mar Nyugat Europai bunozot, lepusztult csoveseket, akik szemeteltek, nehanyuk talan a feleseget is veri, mig en nem tennek ilyet. Semmi koze az EU csatlakozashoz.

bad100 Creative Commons License 2003.02.07 0 0 1
má' az anyaország is odaigyexik.......

azé remélem erre nem fog sor kerülni....

az EU többsége békét akar.
nem egy konfliktus generáló szervezet.....

Grappa Creative Commons License 2003.02.07 0 0 0
A párt 20-25 millió forintot költ az európai értékek hazai népszerűsítésére.

Tippelhetek, hogy ki csinálja az EU kampányukat?
Rákérdezhetek?
Geszti Péter?

szabadsag hang Creative Commons License 2003.02.07 0 0 topiknyitó
Az az Szdsz amelyik Magyarorszagon az allamtalanitast kepviseli, az udvozli az EU egyre duzzado kozponti burokraciajat.
Az az Szdsz amelyik annyira kenyes a lopasra udvozli az EU-t ahol az penzelosztasok erdejeben evente sok milliard eurot csalnak el a tagallamok.

Most meg itt van, hogy ok hogy kepzelik el az europai magyar embert: csak negativan.
Mit keres ez a balkani retegpart az EU-ban?

Az SZDSZ 12 EU-pontja
Negatív kijelentésekkel operálnak a liberálisok
Index
2003. február 7., péntek 8:34

Február 15-én indul a Szabad Demokraták Szövetségének uniós csatlakozást népszerűsítő kampánya, mely 12 pontban szólítja fel a magyar társadalmat a helyes EU-s viselkedésre.

A Gondolkozz Európában! elnevezésű kampány 12 pontban határozza meg a helyes EU-s viselkedést:

Ne cigányozz!
Ne zsidózz!
Ne gyűlöld a másságot!
Ne bántsd a magyart!
Ne verd a gyereked!
Ne verd a feleséged!
Ne kínozd az állatokat!
Ne szemétkedj!
Ne szemetelj!
Ne csalj adót!
Ne lopj!
Ne legyél közönyös!

A párt 20-25 millió forintot költ az európai értékek hazai népszerűsítésére. Szeniványi István, az SZDSZ frakcióvezető-helyettese a Magyar Hírlapnak elmondta, azért választottak negatív kijelentéseket, mert így könnyebb megfogalmazni azt, hogy mit ne vigyen Magyarország az Európai Unióba.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!