"beTELT a pohár
Sziasztok! Nagyon friss vagyok ezen az oldalon, bevallom, a reklámszakmához semmi közöm. Egy taxis diszpécserközpontban dolgozom, ott vettem kezembe először ezt a lapot. Lehet hogy csak én vagyok az egyedüli akit érdekel ott? Na mindegy. Partnereink egy részét reklámcégek teszik ki.. mióta őket ismerem, kivárom a reklámblokkokat, nem kapcsolom el a tévét. Kukkolom a doboz sarkát, épp melyik cég remekelt. Miért is írok? Telt nő vagyok. Nem emlékszem, mikor láttam utoljára olyan reklámot, amihez ilyen kaliberű emberre lett volna szükség. Szép filjúk, szép leányok .. jaj most jut eszembe.. matáv felező díjcsomag reklám, telt hölgy az ágyban... de akkoris.... ez vmiféle diszkrimináció, nem? Persze a megbízóknak vannak elvárásai.. hangsúlyozom, nem vagyok otthon a témában. KÉrdésem: hol találok olyan ügynökséget, reklámcéget, ahol szükség lehet a teltebb formákra? A válaszokat itt várom. Köszi."
majszolom a grillcsirkém, és közben eszembe jutott h nyitok egy ilyen kis gyagya topikot..nemtom mit kéne még írnom..inkább írjatok Ti..akármit, csak érdekes legyen:)
cicamica szerintem egyszerűen be van jelentkezve és amikor kijelöl, akkor pl a kultúra rovat elején is ott vannak a cseckbocok, hogy akarod -e kedvencként menteni
cicamica szerintem egyszerűen be van jelentkezve és amikor kijelöl, akkor pl a kultúra rovat elején is ott vannak a cseckbocok, hogy akaord -e kedvencként menteni
ez tényleg köcsögség, de asszem pont hokikoma írta is az ominózus topikban
stix: biztos hallottad te is, miután leesik valami, egy vicces ember hangosan azt mondja (jól elnyújtva, ausztrálopitekuszra hajazó hangképzéssel): Le fog esni!