Keresés

Részletes keresés

Joeps Creative Commons License 2005.09.05 0 0 39
Helló
Tud-e valaki egy olyan plugint amitöl a Mplayer képes lesz a zeneszámokat összemixelni (crossfading)?
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.04 0 0 38
  Sziasztok:)))))

Minden mennyiségben Bármilyen piercinget betudok szerezni reállis áron!!!!

Piercingszúrást is vállalok.......Budapesti elönyben!  :))))

Ha érdekell irj a e-mailt...

piercingesfiu@freemail.hu       sziokaÉn lennék:)

kacagógerle Creative Commons License 2005.02.19 0 0 37

Sziasztok!

MP9-et használok.Egy audió CD-t felmásolok a médiatárba,és lejátszáskor nem játsza le egymás után a számokat.Hol tudnám azt beállítani,hogy ne kelljen mindig elindítani a következő számot?Tehát automatikusan játszon le egy albumot.
A választ köszönöm.
jackassboy Creative Commons License 2004.12.20 0 0 36
nekem már megvan a WINDOWS MEDIA PLAYER 10 ,tök király de nem jön be az adatközpont nézet ,megnéztem mindent hogy hogyan lehet bekapcsolni,de nem találom a bekapcsolását! Tudna valaki segíteni? 
psg5 Creative Commons License 2004.07.11 0 0 35
És hogy oldottad meg?
Előzmény: steamy (8)
Floriol Creative Commons License 2004.06.20 0 0 34
Így elég nehéz segíteni:) tudni kéne milyen kodec van fent, milyen redszered van, van -e fent kodec pack és milyen fájlkoknál fordúl elő (divx, mpg, xvid ..stb).

(ennek ellenére szerintem a video kártya driverrel van gond, azaz olyan megjelenítési formátumot akar használlni a rendszered amit nem tud a kártya)

próbaképpen tedd fel a BSPlayert http://www.bsplayer.org/ és próbáld meg átállítani a megjelenítési módokat.

Előzmény: RumPunch (33)
RumPunch Creative Commons License 2004.06.20 0 0 33
Köszi, sajna többféle, itt is javasolt csomaggal próbálkoztam már, hiába.

Ez a tök sötét lejátszó képernyő kifejezetten idegesítő :-(

Előzmény: ojbitt (32)
ojbitt Creative Commons License 2004.06.18 0 0 32
szerintem a codecekkel van vmi problema, toltsel le a netrol
Előzmény: RumPunch (31)
RumPunch Creative Commons License 2004.06.09 0 0 31
Sziasztok!

Probléma:

XP alatt alap WMP8 nem játszotta le a videofájlokat, a zene/szöveg ment, de teljesen sötét volt a képernyő.
Letöltöttem többféle codec csomagot, semmi.
Letöltöttem a Media Player Classic lejátszót, csak homályos foltok (felbontásban pár tucat kocka, az is homályosan) mozognak.
Letöltöttem a WMP9-et - megint tök sötét képernyő, a zene/szöveg megy.

Az az érzésem, hogy valami triviális beállítási problémát nem veszek észre, de sosem voltam a téma nagy szakértője...

Any idea?

csiri bá Creative Commons License 2004.05.22 0 0 30
Nekem meg a filmek szövegeit nem nyomja ki...

Márminthogy nem nyomtat?
Avagy a filmben csak a zene hallatszik, a szöveg nem?

:O))

Ha viszont arról van szó, hogy a feliratfájl nem jelenik meg, akkor célszerű lenne a sok kodek mellett legalább egy feliratmegjelenitőt is feltenni, mivel a wmp nem egy Bsplayer, ami alapból kezeli a feliratokat is. :O)
Pl. a legismertebbet, a Gabest-féle Vobsub-ot javaslom. :O))

Előzmény: syrius (29)
syrius Creative Commons License 2004.05.22 0 0 29
Nekem meg a filmek szövegeit nem nyomja ki, lassan a fejem tetejére állok mégse. Pedig ujraformatálás előtt minden OK volt. Mit kéne még be(át)állítani?
hurráoptimista Creative Commons License 2004.05.20 0 0 28
Köszi, megoldódott! (Letöltöttem a netről a WMP9-et, most jó!)
Előzmény: Floriol (27)
Floriol Creative Commons License 2004.05.11 0 0 27
tehát megnyitod a WMP9-t, maj open file xy.mp3 és a nem játsza le? Mi a hibaüzi, az mindíg van sőt ha kell még egy oldalra is elküld ahol részletesen taglalva van a jelenség.

vagy rákattintasz egy mp3 fájlr és nem a WMP nyílik meg?

másold be a hibaüzit

Előzmény: hurráoptimista (26)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.05.11 0 0 26
Visszaolvastam. Még mindig nem stimmel... Milyen codec kéne?!?! Eddig jól működött, most meg nem megy... Csak a QuickTime vagy a WinAmp.
Előzmény: Floriol (25)
Floriol Creative Commons License 2004.05.09 0 0 25
Mi lenne ha visszaolvasnál egy kicsit? Aztán pontosítanád a körűlményeket?
Előzmény: hurráoptimista (24)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.05.08 0 0 24
Örülök! És tudsz nekem netán segíteni (lásd 20-as hsz.)?
Előzmény: jackassboy (23)
jackassboy Creative Commons License 2004.05.08 0 0 23
megoldódott dekóderes problémám
(csak nem volt fent a Powerdvd)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.05.07 0 0 22
Mi a fasz van?! Mindenki segg ehhez?
hurráoptimista Creative Commons License 2004.05.05 0 0 21
SENKI?!
hurráoptimista Creative Commons License 2004.05.05 0 0 20
Sziasztok!

A következő a gondom, remélem Ti tudtok segíteni: Windows XP Professional-em van. Egy ideje mp3 és audio fájlokat csak Winamp-al vagy QuickTime-al tudok lejátszani, hiába klikkelek a jobb egérgombbal a "Lejátszás MediaPlayer-el" menüpontra, egy kongás után nem játsza le. Mi lehet ennek az oka? Szerintem nem vírus, mert van a gépen Norton vírusírtó és nem talált semmit, úgyhogy valami beállítás-beli gond lehet.

Köszi előre is a segítséget!

Sequoia Creative Commons License 2004.05.04 0 0 19
Mindenesetre a probléma továbbra is áll: a 9 nem játssza le azokat az mp3-akat, amiket a 8 gond nélkül játszott. Valami kalózkodásvédelmi mizériára gyanakszom, de nem tudom, hogy lehetne megoldani.
sssssss Creative Commons License 2004.05.03 0 0 18
Ott van a fájlok mappájában, rejtettek, meg talán rendszer-fájlok is.
Előzmény: S.P.T. (9)
Floriol Creative Commons License 2004.05.02 0 0 17
Nem akarok hülyeséget írni de nekem még sosem kelett feltennem mp3 codec-t. Lehet a Dr.Divx/BlazeMediaPro vagy egyébb csomag tartalmazza. Hol WinXp Pro Hun vagy most éppen Server 2003.

Tömörítéshez szoktam feltenni a "ra-codec12.zip" csomagot. Erre keress rá a Google-be az első 3 találat valamelyikéről letöltheted.

Király a 9-s seria nehogy lecseréld én pl nem szoktam feltenni külön mp3 nyavajgót...minek.
Az rm-t és a mov-t meg kimondottan üldözöm, nem fogok 120 alkalmazást feltenni.
pffffffhha

Előzmény: Sequoia (15)
Floriol Creative Commons License 2004.05.02 0 0 16
Szia!

te...:)
Szóval én totalcommander-rel szoktam a rejtett fájlokat macerálni, így az adott könyvtárban ahol maga a zenei fájl/album található pl:
-AlbumArt_{233A5D5D-7493-4380-91E4-DAE8E7BC5DAF}_Large.jpg
-AlbumArtSmall.jpg
-desktop.ini
-Folder.jpg
-Thumbs.db

Nem szoktam vacakolni, ahogy van kiirom cd-re így ha legközelebb beteszem vagy felmásolom a vinyóra rögtön kész a multimedia adatbázis. Azt hiszem ha bavan jelölve a - beállítások/mediatár/meglévő adatok felűlírása akkor szépen kiegészíti a szám neveket, szerző ..stb és kiis javítja azt.

Sequoia Creative Commons License 2004.05.02 0 0 15
Hello, emberek! Talán még van itt valami mozgás. Most váltottam media player 9-re (XP home alatt). Azóta a player nem játssza le az mp3-aimat. Elmegy kodeket keresni, ha hagyom, de nem talál, csak kijelenti, hogy:
"A fájl lejátszásához a(z) 55 formátumcímkével jelölt hangkodekre van szükség. A Websúgó gombra kattintva megállapíthatja, hogy letölthető-e a webről a kodek."
A "websúgó" véleménye a következő:
"Windows Media Player cannot play the file because the required codec cannot be found. To determine how to obtain the codec identified as 55, contact the content provider."
A content provider főleg én vagyok, cd-ről rippelt mp3-akról van szó; de webről letöltöttekkel próbálkozva ugyanezt a hibát kapom.
Ötlet, tipp?
Patch, update, új kodekcsomag? (Elérhetőség?)
Váltsak vissza player 8-ra? Röhej lenne.
Hagyjam a francba a media playert és tegyek fel megint winampet? (Idegesít, hogy ikszféle lejátszót kell tartanom, ha elvileg egy is elég kéne, hogy legyen.)
Hálás kösz.
jackassboy Creative Commons License 2004.04.30 0 0 14
várom a választ a dekóderes kérdésemre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444!!!!!!!!!
jackassboy Creative Commons License 2004.04.30 0 0 13
hogy lehet beállítani a WMP9-ben a DVD-dekóder
helyét?
előre köszönet
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.12 0 0 12
Második megszólalásod, és már mennyit fejlödtél?!

Otthoniakon gyakorold, legyél olyan kedves és bátor, ezt a "bevágodom a pályára" stilust.

Előzmény: jackassboy (11)
jackassboy Creative Commons License 2004.04.12 0 0 11
sehogy te geci
jackassboy Creative Commons License 2004.04.12 0 0 10
töröld le a pláyert!
Előzmény: reservoir (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!