Igazándiból nem az én tisztem lenne, ha valaki ennyire alpárian tárgyal, mint Te, azzal befogassam. Ha ennyire abnormálisan viszonyulsz másokhoz, szerintem mondd le az internet-előfizetésed, törd össze a modemedet, költözz fel egy fára néhány évre. Felháborítóan alpári módon közlekedsz.
Szerintem szerezz egy pohár vizet a közkútról, meg egy kis nyugtatót, oszt hűccsed le magad, mert ilyen orrtúrós hangulatú vitapartnerekkel nem tárgyalok.
Vazze, mi hittünk neki, aki meg nem hisz, vagy csak úgy tesz, az meg járjon utána, nem vagyunk mi a ballib könyv- és seggretárosai, legföljebb csak azért, hogy fogják be végre. De látom most se fogod be. Még jó hogy nem annak is Contra az oka annak, hogy TE lehazuguzod, stb. Contrát. A pofátlanságnak is van határa. Úgy hogy talán meaculpázni kellene, nem pofátlankodni...
Akkor meg használd egészséggel az eredeti nickedet, mer' még ezt is lecsapják Lyól hamisításé', ahogy ill... és akkor megin' szomorkodhacc, holott Söröt is ihatnál mindenféle tök feleslegecs idegecskedécs helyett... Egészség!
Hogy mitet össze tudtok porblémázni állandójan, amikor Söröt is lehet inni... Há' lecsukták egy hónapra, mostan meg kieresztették, oszt' annyi, mijafranc ebbe' az "ügy"? Mindig bezárnak Lyól mindenkit, ha túl komolyan veszi ezt a sokk marhaságot... na, olyankor legalább nyugodtan isz a zember és nem rongájja az ideget... Egészség!
Ezt a sok szöveget, csak azéret írtam, mert azt hittem túl sokáig tart megkersesni a beírást. Hát nem. Ez Hell István nick utolsó előtti előtti hozzászólása. Aki eddig verte itt a nyálát Contrán, az ennyit minimum megtehetett volna. Lehet, hogy meg is tette, de azért csak próbálkozott, próbálkozott...:-(
Hell István "Hazudnak minden hullámhosszon - - - - -" c. topicban, 2003.01.09 17:05(132):
Tudom én is kevés vagyok, de magam is olvastam Hell "önvallomását". Ezt, ebbe a topicba eddig kétszer be is írtam, ez a harmadik. Emlészem, egy olvtársunk még reagált is rá, mondván sebaj, egy idő után úgyis elfelejti mindenki, mire Macisajt, vagy porszívó azt írta: de azért egy mentést megér.
Nekem se hiszel, vagy csak próbálkozol, kötekedsz?
azt hiszem, ezt nem nekem kellett volna címezned, nem vagyok 'baloldali'
ha igaz, amit írsz (nem, nem vonom kétségbe), akkor rosszul tudtam, elnézést
csak egy megjegyzés azért: ebben a topikban is többször 'elhangzott' az ominózus megfeleltetés, így azért nem teljesen pontos az, hogy csak egy topikban szerepelt:)
"Tudom, nem fogjátok elismerni, inkább jelzőkkel dobálóztok, és okoskodtok, pofozgatjátok a szart. Ez tipikus baloldali tekergőzés"
izé, éppen jelzőkkel dobálózol:)
"amnnyiben tudsz egy olyan hozzászólást prezentálni, amiben Hell azt írja, hogy ő azonos Libsivel, akkor küldd el a moderáknak és arra való hivatkozással kérd a jogaid visszaállítását "
Hiába teszem, nem érdekli őket az igazság.
Már az is csoda, hogy ezt a topicot bent hagyták, és nem cenzúrázzák két napja a beírásaimat. Úgy látszik, mégiscsak van eredménye, ha valaki nem húzze be fülét-farkát, hanem megharcol az igazáért.
A január 12-én (tehát 3 nappal azután, hogy Hell azonosította magát a Libsi nickkel) hazugság alapján letiltott nick tiltása úgy is lejár hamarosan. Gondolom, erről külön értesítenek majd, és nyilván közzéteszik a Közleményekben. Izgatottan várom a nagy napot. :-))
Kár lenne, ha az esetleges modrátori feledékenység miatt ismét szót kellene emelni...
"egyrészt, ha egy topikban valaki leírja (szándékosan/véletlenül), kicsoda is ő, nem kezdem el 'Index'-szerte terjeszteni az információt, "
Egyetlenegy topicban volt erről az egészről szó: abban a topicban, amit Hell nyitott HAzudnak rendületlenül címmel.
Nem "terjesztettem", és szó sem volt "Index-szerte"-kiterjesztésről.
Megint nincs igazatok. Megint el kéne ismerni, hogy nekem van igazam, bizonyíthatóan, minden kétségt kizáróan.
Tudom, nem fogjátok elismerni, inkább jelzőkkel dobálóztok, és okoskodtok, pofozgatjátok a szart. Ez tipikus baloldali tekergőzés.
Én elismertem, amikor tévedtem, és megkövettem az általam egyáltalán nem kedvelt Pvcpadló nickű Index-látogatót, amiért igaztalanul hazugnak neveztem. Én elismerem, ha nincs igazam, és képes vagyok bocsánatot is kérni. Ez a különbség köztem és köztetek, baloldaliak között.
Hell István válasz erre | adatok | e-mail 2003-01-09 17:05:01 (132)
Na most lebuktam.
libsi = Hell István
[előzmény : (131) libsi, 2003.01.09 17:01] "
Ez a Hell által nyitott Hazudnak rendületlenül c. topicban található.
Mint látod, ő maga írta le, tette közzé, hozta nyilvánosságra, vagy amit akarsz.
Demagóg és ostoba kérdés, hogy felhatalmazott-e, hogy továbbadjam az adatait.
Ami egyszer megjelent, azt annyiszor idézheted, ahányszor csak tetszik. Baszki, hát nem azért írsz ide valamit, hogy azt mások elolvassák?
Ne játszd már meg a hülyét!
"Igenis, irl adatokat árulsz el továbbra is. "
Tekergesd csak az imamalmot, ha jólesik. Ne zavarjon, hogy hülyeségeket hordasz össze.
Ami megjelenik itt a fórumon, bármelyik beírásban, az nem IRL-adat. De te csak mondogasd, hátha jönnek az ápolók a kényszerzubbonnyal.
Azt is mondogahtatod, hogy a hal emlősállat, és négy lába van, az is van annyira igaz, mint ez az IRL-mániád.
"Ecsém, csiszolj kicsit a stílusodon, mert ez az, amire azt mondják, nem kimondottan cizellált. "
Te kötöttél belém a következő, nem éppen cizellált szöveggel: "A cenzúra oka - gondolom - hogy ez a fajankó már a kérdésében is irl adatokat árul el, "
A 'fajankó' jelzőnél minden általam használt jelző enyhébb.
Úgyhogy a stíluson neked kellene javítanod.
Köszönd meg, hogy türelmesen, lépésről lépésre rávezetlek a valóságra!
Igen, én is így gondoltam:)
Viszont kicsit sántít, egyrészt, ha egy topikban valaki leírja (szándékosan/véletlenül), kicsoda is ő, nem kezdem el 'Index'-szerte terjeszteni az információt, másrészt, ha kellően 'ügyes' bárki, vagy megfelelő kapcsolatai vannak, rá tud jönni, ki honnan, "kiként" 'Index'-el stb. ... Erre is lehet mondani, hogy közzétette, hiszen nem gondoskodott az adatok elrejtéséről
(most egyébként, azt hiszem, a 'hülye vagy' jön, hogy segítsek picit)
Nem "árulok el" IRL-adatokat, hanem MEGISMÉTLEM azt, amit az adatok tulajdonosa SAJÁT MAGA, IDŐBEN ELŐTTEM leírt.
Ha valaki elárulta az ő IRL-adatait, az ő maga, amihez viszont joga van.
Nem árultam el semmiféle titkot, hanem egy olyan információt ISMÉTELTEM MEG, amit korábban az IRL-adat gazdája saját jószántából közzétett, a nyilvánosság elé tárt.
Felhatalmazott rá az adat gazdája, hogy továbbadd az adatait? Honnan kéne tudni azt, hogy honnan idézel, idézet, forrás nélkül? Igenis, irl adatokat árulsz el továbbra is.
Te nem tudsz magyarul, vagy félkegyelmű vagy, vagy direkt hazudozol???
Ecsém, csiszolj kicsit a stílusodon, mert ez az, amire azt mondják, nem kimondottan cizellált.
"ezek szerint a bemutatkozásában tette közzé, hogy ő Libsi/Hell
bocsánat, eddig azt hittem, hozzá- ill. elszólás volt. "
Istenem, miért van az, hogy egyesek nem értik meg a szavak értelmét...?
Nehéz a fejed... azért megismétlem, lassan, hogy te is megértsd:
Hell
saját
maga
közzétette
egy
külön
beírásban
hogy
ő
ír
Libsi
néven.
Megismétlem:
KÖZZÉTETTE.
Értelmezd
ezt
a
szót
!
Miután
ezt
időben
előttem
tette,
én
már
semmiféle
titkot
nem
árulhattam
el.
Ha
valaki
nem
a
bemutatkozásban
ír
le
magáról
valamit,
hanem
később
teszi
közzé,
hogy
ő
kicsoda,
akkor
is
nyilvánosságra
hozza
a
saját
adatait.
Fel
bírod
fogni
?
amennyiben a felhasználó a való életbeni (“IRL”) azonosítására alkalmas bemutatkozást tesz közzé ezek szerint a bemutatkozásában tette közzé, hogy ő Libsi/Hell
bocsánat, eddig azt hittem, hozzá- ill. elszólás volt.
"Hell leleplezte magát: - írod maga írta le, hogy Libsi nicken is ő ír az Indexre.
Ebben a mondatban IRL adatokat árulsz el. Mivel hazugnak neveztél, most te kérj bocsánatot."
Nem "árulok el" IRL-adatokat, hanem MEGISMÉTLEM azt, amit az adatok tulajdonosa SAJÁT MAGA, IDŐBEN ELŐTTEM leírt.
Ha valaki elárulta az ő IRL-adatait, az ő maga, amihez viszont joga van.
Nem árultam el semmiféle titkot, hanem egy olyan információt ISMÉTELTEM MEG, amit korábban az IRL-adat gazdája saját jószántából közzétett, a nyilvánosság elé tárt.
Te nem tudsz magyarul, vagy félkegyelmű vagy, vagy direkt hazudozol???
" 'Hell itt az Indexen megírta magáról, hogy ő ír Libsi néven. Ő maga írta ezt le, nem én, és nem más '
Te is leírtad"
Nézd már meg a dátumokat, te szerencsétlen!
Ha ő leírja, hogy Libsi néven is ő publikál itt, akkor onnantól az már nem titok, hanem saját maga által közzétett információ.
Mit nem bírsz ezen felfogni, te egyszerű gyerek?
Idézem az Index moderálási alapelveinek vonatkozó részét:
"Fontos szempont, hogy amennyiben a felhasználó a való életbeni (“IRL”) azonosítására alkalmas bemutatkozást tesz közzé, azt bárki(k) megismerheti(k), tárolhatja(ák), felhasználhatja(ák). "
Na most elmagyarázom neked: miután a felhasználó (Hell) a való életbeni azonosításra alkalmas bemutatkozást tett közzé (leírta itt a fórumon, hogy ő ír Libsi néven), én ezt akárhányszor megismételhetem, és nem követek el vele semmiféle szabálytalanságot.
több mint 70 (!) svéd (!) akadémikus(!) a palesztín béke megteremtése érdekében az izraeli áruk bojkottjára hívja fel a figyelmet. Erre már megjelentek a fasiszta csőcselég és egyéb jelzők és élcelődések.
Idézni csak pontosan, szépen. Ugye emlékszel, abban a topikban arra jutottunk, nemcsak hogy több mint 70 svéd akadémikusról nincs szó, hanem az igazság az, hogy a felhívást aláíró 73 svéd ember egyikéről sem tudjuk,m hogy akadémikus lenne. Ráadásul a felhívás nem az izraeli áruk bojkottjára szól, hanem a 67-ben megszállt területek zsidó telepein gyártott termékek bojkottjára.
Amiről azonban szó van, az az, hogy Lovas István már megint félrefordított egy hatalmasat a Magyar Nemzet-beli Sajtószemléjében, újfent félrevezetve jobbra érdemes olvasóit. :(
Mindennek ellenére persze lehet beszélni az eredeti felhívásról is. Csak sok felesleges kört elkerülhetünk, ha ragaszkodunk a tényekhez.