Nikon TC-E3ED Alacsony szórású 3x-os telekonverter Nikon Coolpix 880, 885, 4300, 4500, 5000 digitális fényképezőgépekhez (adaptergyűrű közbeiktatása szükséges lehet), melynek segítségével a fényképezőgép eredeti fókusztávolsága 3-szorosára növelhető.
Hibátlan állapot. Eredeti csomagolásban, védőzacskóban.
- szerintem kizart, hogy a szerviz azzal foglalkozni, hogy lehet a te szamlalodat szoftveresen megnovelni, elkepzelhetoen tartom, hogy nem is lehetseges, max nullazni, de az magatol is megtortenik ha pl. tulfordul a 9999-on.
nem hiszem, hogy a szervizben - ahol ezer más jobb gép is van az enyémnél - valaki direkt az én gépement nyüstölte végig amíg ott volt náluk (5-6ezer kép), úgy, hogy a borításon egy karcolás sem volt plusszban (tehát nem igazán vitte magával).
én valószínűbbnek tartom, hogy szoftveresen piszkáltak rajta valamit.
de végülis mindegy, lényeg, hogy sajnos kezdi feladni a harcot :(((
fogalmam sincs, hogy hány kép készült vele. a számláló nem mérvadó, mert amikor szervizben volt annakidején, ott "belepörgettek" rendesen, gondolom a tesztelésnél.
attól, hogy az enyém kezdi feladni a harcot, még nem biztos hogy a "testvérei" is csak eddig bírják:))) szóval reménykedj! jó kis gép ez (ha jól működik)!!!
mondjuk az enyém is volt nyúzva rendesen, sokfelé járt az elmúlt pár évben:))
lehet, hogy én vagyok béna az akkucserénél, mert én már kétszer is elrontottam az akkufedél zárját (most mondjuk még a "szentlélek" tartja, de már szerintem nem sokáig). Annakidején amikor először cseréltettem, akkor már fél mondat után is tudták a telefonban a szervizesek hogy mi a gond, szóval biztos nem én voltam az egyetlen aki ilyen problémával vitte a gépet.
ami még gáz most az utóbbi időben az szerintem szoftveres probléma, fogalmam sincs hogy mitől jöhetett elő :((
- az enyem most tart a 20046db.-nal es remekul muxik, 3 tartalek akkum van hozza, tehat az akku-ajto is rendszeresen van hazsnalva, volt tengerparton rengeteget [sos levego+homok nemteszjot neki], volt barlangban [nedves levego], hegyekben stb.
az én gépem már az "utolsókat rúgja", egyre több hiba jön elő, úgy érzem nagyon érik egy új gép vétele sajnos:((
3 évet bírt, én nagyon meg voltam vele elégedve. Kb 2-3 hónapja viszont sorra jönnek elő a hibák, ismét letörőfélben van az elemfedél (egyszer már kellett cseréltetnem), zoomolni már nem lehet vele, mostanában néha magától kikapcsol, múlt héten már "system error" feliratokat is küldözgetett bekapcsolás után, s a múlt heti nyaralásról elég vacak képeket produkált már (fehéregyensúly, színek nem jók).
sajnálom, mert nagyon jó kis gép volt egészen idáig, de úgy érzem, hogy már nem érdemes a szerivzelésére költenem.
Sziasztok! Én is tulajdonosa vagyok egy kis 4300-nak használtan, sajna nekem sincs leírásom. :( Látom, hogy kevesen jártok erre, de esetleg tudna nekem valaki segíteni? Ki szeretném használni a fényképező tudását, de így magyar nyelvű leírás nélkül elég nehéz. Nekem az esti/éjszakai képek nem is sikerülnek, pedig ti azt is dícsértétek. :( Meg persze biztos sokkal többet tud, mint amennyire én rájöttem. :) Thozso, légyszi írj, ha már sikerrel jártál! Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!:)) mail:a.nori@freemail.hu
Sajna még nem, a központi szervíz 5.000 Ft-ért akart már adni, de az egy kicsit sok Angol nyelvűt már találtam a neten és azt szemezgetem a gyenge angol tudásommal.
Most kezdtek ismerkedni a fotózással, így vettem egy használt cp4300-st. Mivel használt nem kaptam hozzá használatit esetleg nincs meg még valakinek? Magyar nyelvű kellene. Előre is köcce minden segítségért. emil: thozso@freemail.hu