Szervusztok!
Segítséget kérnék a gaméval kapcsolatban.
Biztonsági másolattal próbálok játszani, megy is gond nélkül. DE nem lehet menteni... Csinos kis windowsos hibaüzenetet ad és kilép. Mindezekután a gépet sem lehet leállítani. Volt valakinek hasonló gondja? (win98SE,gef4 mx440,41.09-es detonator, dx9-el)
Előre is köszi, hali:brf
Nagyjából egyetértek, viszont becsületére váljon, hogy nincs egyetlen olyan rész sem, ahol végtelenített láncban jön az ellen, és így kell keresztülvágnod magad rajtuk. Ez utáltatta meg velem a MoHAA-t.
Egyébként nekem voltak olyan visszatöltéseim, amikor direkt számítottam rá, hogy a szemét szörny ugyanott lesz és ugyanazt csinálja. És tényleg ugyanott volt, de teljesen mást csinált, sőt, egyszer, legnagyobb meglepetésemre kettő lett belőle. Na mindegy, régen volt ez már... azóta van 3 gigz üres helyem a gamez partíción... ;-)
Elegge HALO utanzat (mint mar tobbszor mondtam is volt ;))
Erdekes az is, hogy a vege fele a "felszedek ezt-azt es lerakom valahol, meg ot elkuldom oda, ot meg mashova", stb. dolgok kifejezetten jok, csak keves van beloluk, es az sincs igazan kidolgozva.
Az ellen mindig ugyanonnan jon, ugyanakkor, ami megintcsak tok gaz 2003ban egy fps-ben szerintem.
Csak két jellemző...:
Életemben nem láttam még ilyen szép FPS-t.
Életemben nem untam még így FPS-t... :-)
Bukta ez a stuffa sajna, de nagyon. Az a röhej, hogy egyetlenegy embert felejtettek ki csapatból: a JÓ sztoriírót...
Ja igen még egy jó pályaszerkesztő fószer sem ártott volna...
Összeségében nagy csalódás, reméljük a Doom III nem lesz az...
Valóban lehetne, de mostanság egyre inkább az a divat, hogy demot a játék megjelenése után nyomatnak a fejlesztő bácsik. Az U2 esetében egyáltalán nem akartak nyomatni, de később azt mondták, hogy talán mégis, valamikor...
Most fejeztem be. Háááát. Elég ambivalens érzéseim vannak. Voltak benne jó részek, de ugyanakkor félórán keresztül tudnám sorolni a baromságokat. A gépigényről annyit, hogy a többszereplős harci jelenteknél minimum beállításokkal is szaggatott. Konfig: P4 1,7 GHz, 512 RAMBUS, a grafkártyám lehetett a szűk keresztmetszet: csak Gef4Mx.
Én végig abban reménykedtem, hogy ha már nem hosszú (Sacc/kb. kétszer 10 óra alatt a végére is értem), legalább alternatív befejezések lesznek benne bizonyos dolgoktól, beszélgetésektől függően, de nem. A vége pedig... telesírtam a zsebkendőmet, hehe :-)
Igazából azt nem értem, mi a büdös francnak dolgozták ki ennyire az Atlantist. Egyszerűen utáltam, hogy minden küldetés után hosszan töltögette vissza, bejártam 50-szer keresztül-kasul, és semmi köze nincs az egész játékhoz. Na mindegy. Amúgy végig túl sokat és túl hosszan tölt, ez engem zavart. A "kis hajó repül nagy hajóról bolygóhoz" meg a "kis hajó repül bolygótól nagy hajóra" átvezető animoktól meg égnek áll a hátamon a szőr.
Szóval, összességében, ha elvonatkoztatunk a grafikától, a Half-Life még mindig jobb (történetben összehasonlíthatatlanul).
Ha valakinek kell segítség, szóljon, de simán végigjátszható egy kis gondolkodással. Cheatek? Ne röhögtessük ki egymást!
hopp kozben sikerult... meg sokkal tobbet kell loni, amikor ket darabban van es persze a kis bujkalos felet kell farasztani...
Mas:
egyben be is fejeztem a jatekot. Haat a velemenyem nem sokat valtozott. Volt par jo otlet az utolso 2 palyan de azert nem vagyok hanyatt esve a jatektol. Szep, de a sztori lapos es hangulat nem olyan, amilyenre az Unrealbol emlekeztem.
Talan egy erdekes jatekmenet mellett keves lenne a 12 palya, de igy azt mondom pont eleg. Nem kell tobb. Kivancsi leszek, mennyit fognak kerni a jatekert a boltban.
na udv mindenkinek:
da lamer
szoval szvsz szep, meg jo, meg minden, de a hangulat valahogy nem olyan mint az elso unreal volt.
Azert nehany palyat kifejezetten elveztem eddig, de volt olyan palya is, ahol majdnem cheatelni kezdem, annyira untam es csak az erdekelt, hatha a kovetkezo majd erdekesebb lesz.
udv:
da lamer
hi all,
pls segitsetek kicsit...
NC962VIII palya, utolso(?) terem, ahol az artifact van. HOgyan lehet kicsiri agonoszt? Amikor belepek egy db ellenseg jelenik meg, akit eleget kell gyakni, akkor ket kisebb darabra hullik szet. Ha ezeket is eleget kalapalom a Drakk lezerrel, akkor meghal az egyik darab, de a masik visszaall abba az allapotaba, mint amikor beleptem a terembe... vagyis ugy tunik, vegtelen ciklusba kerul. Ha szetlovom, akkor ez is ket darabra valik...
Legyszi arulja el valaki, mia trukk? van valami kapcsolo, amit nem vettem eszre? vagy csak szimplan meg sokszor szet kell oket loni? ez elegge gyenge lenne :-(
koszi:
da lamer
Igaz, nekem csak a demo van meg belőle, de nem jellemző, hogy akadna...
P4 1500, 512 RAM, Ati Radeon 9700 - az OpenGL/Main settings alatt Balanced-re van állítva.
Lehet, hogy a full verziónak erősebb konfig kell?
Egyébként nekem nem tetszik igazán amit láttam belőle. A grafika szép, de nem tud lekötni még annyira sem mint a Q3A :-(
Kiraly a game, fel se tudtam allni mellole. Eleg kemenyek az ellenek is szerencsere. Eros gep kell hozza, de ez igy is van jol. Kulonben mi plusszt kap az, aki eros gepet vett? Egy dolog zavart, hogy amikor tukrozodo felulet van, akkor nem valosak a tukrozodesek (pl.nem latom benne magamat).
Egy kis dicseret, mert hat az unreal sorsa a fikazas. Igy volt ez az elso resszel is.
Hi all.
Hat en megneztem es majdnem vegig is vittem.
Amugy az, hogy Feb 8 a megjelenesi datuma, meg nem jelent semmit.Ez az eredeti, ami kint van, csak szerencsere sikerult eleg hamar kiszivarogtatni valakinek:)
A gepigenye, hat az eleg utos.
AMD 1700 xp,512 ram,gf4 4200 @ 4600 felhuzva fiszonyitas keppen 3dmarkban 10500 pontot csinal a gep.Szal ilyen geppel 1024 ben 32 biten maxra rakva minden ,kiveve az arnyek kikapcsolva, szaggat 2-3 emberrel folytatott csata kozben.
Neha ha nagy foihi jon lemegy kb 10 fps-re.
Amugy a grafika nagyon szep,vannak nagyon gyonyoruen eltalalt palyak, foleg a vege fele az idegenek varosa, gyonyoru.
Game olyan mint anno a unreal 1, nem nagyon volt olyan gep amin jol futott:)
Bye
Charlie
Minimum: Intel P3 733Mhz,32 Mb Geforce2 Card,256 mega Ram, 3Gb szabad hely.
Optimum: P3 vagy AMD 1.2 Ghz,384Mb Ram,Geforce 3 64 megás kártya 3Gb szabad hely a lemezen.
Ezek a hivatalos adatok.
Üdv.:Kőarcú