Keresés

Részletes keresés

KEJoseph Creative Commons License 2010.11.06 0 0 78

Art moviek kedvelői!

Ha tudtok tv felvételt küldeni vagy csak szinkront olyan filmekhez, melyet nem adtak ki itthon DVD-n, vegyétek fel velem a kapcsolatot. Filmtörténeti alkotásokat, art és fesztivál filmeket kedvelem, s ezeket tudok cserébe is adni.

Szívesen segítek hozzájutni filmekhez, cserébe én is keresek pár filmtörténeti alkotást!

lorandt80 Creative Commons License 2010.03.21 0 0 77
Sziasztok,
Almodovar - Rossz nevelés című dvd-jét keresem, sajnos sehol se találtam, pedig rengeteg helyen érdeklődtem már utána. Akinek megvan, és megválna tőle, kérem szóljon, írjon. Mailom:

nagy_roland@freemail.hu

Előre is köszönöm.
delma3 Creative Commons License 2009.06.17 0 0 76

Sziasztok!

én szeretném a Beszélj hozzá-t és a Szenvedélyek labirintusá-t - de nagyon:) amim van: Asszonyok a teljes..., Eleven hús, A vágy törvénye, Rossz nevelés és Volver. és spanyol vonalon nem tőle, hanem Manuel Gómez Pereira-tól a Mianyánk kivan.

előre is köszi!

üdv.

zadorisaci@freemail.hu

robert163 Creative Commons License 2007.10.14 0 0 75
Hello!
Én Bigas Luna: Lulu(Lulú) című filmje iránt érdeklődnék.
Esetleg nem tudod honnan tudnám megszerezni vagy akár megnézni ?
Tudom, hogy most ment a Zone Europán, de sajnos lemaradtam róla..
válaszod előre is kösz!
/remélem nem túl régi ez a fórum a válaszhoz/
Előzmény: Törölt nick (67)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.17 0 0 74
http://www.netpiac.hu/display/index.phtml?do=termek&termek_id=6197
Előzmény: homokmandala (72)
homokmandala Creative Commons License 2006.03.07 0 0 73
Na, ha már ennyi Almodóvar-film szerető van itt (merthátugye hol máshol lenne), akkor lenne egy kérdésem:
Igaz-é az a hír, hogy Almodóvar készít egy filmet mostanság Dalí életéről???
Mert ha igaz, akkor az nagyon jó lenne!!!
Nos?
homokmandala Creative Commons License 2006.03.07 0 0 72
És hol kapható az a nevezetes Rossz nevelés ennyiért?
Előzmény: Törölt nick (70)
Gömbtatu Creative Commons License 2006.03.07 0 0 71
Na. Akkor így.
Előzmény: Törölt nick (70)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.07 0 0 70
Nincs benne. A KIKA nem jelent meg nálunk DVD-n, csak pár éve VHS-en, a MOKÉP kiadásában. Az Odeon Almodóvar díszdobozában három film van: SZENVEDÉLYEK LABIRINTUSA, ÁLDOTT MÉLYSÉGEK, MINDENT ANYÁMRÓL. Májusban jön egy újabb Almodóvar Box: MIT TETTEM, HOGY EZT ÉRDEMELTEM?, ASSZONYOK A TELJES IDEGÖSSZEOMLÁS SZÉLÉN, A VÁGY TÖRVÉNYE. Külön-külön jelent meg: ELEVEN HÚS, BESZÉLJ HOZZÁ, ROSSZ NEVELÉS. Az utóbbi több helyen kapható mostanság 1490 Ft-ért.
Előzmény: Gömbtatu (69)
Gömbtatu Creative Commons License 2006.03.07 0 0 69
Asszem az Odeonnál most kapható Almodóvar-életműsorozat valami díszruhában, nem is oltsó, de ha jól rémlik, benne van a Kika is.
Előzmény: homokmandala (66)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.07 0 0 68
A ROSENCRANTZ ÉS GUILDENSTERN HALOTT nemrég itthon is megjelent feliratos DVD-n. Jómagam a kitűnő minőségű francia MÉDEA DVD-mre teszek a közeljövőben magyar szinkront, melyet pár éve a film mtv-s vetítése során szereztem. (Kár, hogy az értékes extrákat nem tudom magyarítani, mivel nem beszélek franciául.) További terveim már meglévő külföldi DVD-im szinkronnal való ellátására:
Ken Russell: SZERELMES ASSZONYOK, VALENTINO, GÓTIKA, LADY CHATTERLEY
James Ivory: MAURICE
Tinto Brass: A KULCS
Walerian Borowczyk: EGY KOLOSTOR BELÜLRŐL
Paul Verhoeven: HÚS ÉS VÉR

Sajnos több külföldi DVD-mhez nincs magyar szövegem vagy szinkronom, bár szerencsére többségükön van angol feliratozás (ONIBABA, ÉRZÉKEK BIRODALMA, SPETTERS, TURKS FRUIT, LA BÉTE, DZIEJE GRZECHU stb.).
Előzmény: vogon Jetz (53)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.07 0 0 67
A KIKA és a TŰSAROK pár éve többször feltűnt az mtv és a Duna Tv műsorán: én is akkor vettem őket videóra.

A VÁGY TÖRVÉNYE nekem is tetszett, Almodóvar pedig életműve kulcsfilmjének tartja. Egyik jelenete, melyben a transzvesztita Carmen Maura meglátogatja egykori paptanárát, ihlette a ROSSZ NEVELÉS-t is.

Bigas Luna Almodóvar mellett az egyik legelismertebb spanyol rendező. Nálunk sokáig csak a SONKA, SONKA című melodrámája volt látható. Azóta bemutatták néhány más filmjét is: ARANYHERE, MELL ÉS A HOLD, A MEZTELEN MAYA, A TITANIC SZOBALÁNYA. Eltérő színvonalú, de figyelemre méltó alkotások. Még további kettőt ismerek tőle: a BILBAO és a LULU KORSZAKAI közül főleg az utóbbi elég provokatív. Mellesleg abban játszotta első mozifilmszerepét Javier Bardem, mint brutális férfi prostituált.
Előzmény: homokmandala (66)
homokmandala Creative Commons License 2006.03.07 0 0 66
Én sajnos nem láttam a Kikát és a Tűsarok-ot sem, és seholsem találom...pedig keresem! Illetve régebben kerestem őket...
Rossz nevelés nem rossz, de van jobb. Bár szerintem a zenét nagyon eltalálták hozzá!!!
A vágy törvénye viszont tetszett!
A szenvedélyek labirintusa sem rossz...
Bigas Lunáról én még nem hallottam.
miazésjóehaláttad???
Előzmény: Törölt nick (64)
Gömbtatu Creative Commons License 2006.03.07 0 0 65

Nekem a rossz nevelés is tetszett nagyon.  Szerintem A. filmjeiben nem elsősorban a történet a fontos, hanem a képi világ meg a karakterek.

De a rossz nevelésben ráadásul akkora csavarok vannak, hogy a sztori is maximálisan megállja a helyét az én rossz ízléstől sorvadt lelki világomban.

Előzmény: Törölt nick (64)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.07 0 0 64
Az ÁLDOTT MÉLYSÉGEK nekem sem tetszett annyira. Viszont sokaktól hallottam, hogy milyen gyenge a ROSSZNEVELÉS, de nálam bejött. Bár az én Almodóvar-kedvencem továbbra is a KIKA és a TŰSAROK.

Szó volt már ebben a topikban Bigas Lunáról?
Előzmény: homokmandala (62)
Gömbtatu Creative Commons License 2006.03.07 0 0 63
Írtam.
Előzmény: homokmandala (62)
homokmandala Creative Commons License 2006.03.06 0 0 62

Igen, télleg jó, már láttam, de pont azért szeretném megszerezni, mert annyira tetszik...:)

Én tudok másolni,... mármint nem nem bűnözök... :)

vagy...

Na, szóval oksa lenne a csere...ha neked is.

Nekem Áldott mélységek annyira nem tetszett, de Mindent anyámról nagggggyon jó!!!

Melyik kell?

Előzmény: Gömbtatu (61)
Gömbtatu Creative Commons License 2006.03.06 0 0 61
Nekem megvan, a csere is érdekel, de másolni nem tudok. Azért keress, ha gondolod.
Ja, és nagyon jó.
Előzmény: homokmandala (60)
homokmandala Creative Commons License 2006.03.06 0 0 60

Tegnap volt m2-n Beszélj hozzá!

Nem láttam, mert nincs tv-m, de szóltak, hogy lesz.

DVD-n megvan vkinek? Kene.

Cserébe van Áldott mélységek, Mindent anyámról.

üdv

homokmandala Creative Commons License 2005.12.16 0 0 59

hmm, hmmm

szólunk-szólunk!

Érdekes, lebilincselő...!

Rég láttam, de főleg az a rész maradt meg bennem, amikor mutatják azt a bitangnagy szemet és asszem kettévágják...Így volt?

Hát, igen, amiben Dalí működik közre, az nagyon rossz nem lehet...

Előzmény: gabicus-kusz (58)
gabicus-kusz Creative Commons License 2005.12.15 0 0 58
Andaluziai kutya? Mit szoltok hozza?
amateuse Creative Commons License 2005.12.06 0 0 57
heló! tegnap volt az Örökmozgóban filmklub, Bunueltől a Burzsoázia...így negyedszerre is lepetéztem tőle.
Azt hiszem lesz még Bunuel, de más napokon is van filmklub, ingyen is, pl kéthetente csütörtökön a Műegyetemen, vezeti Perlaki Tamás
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.28 0 0 56
A film azóta DVD-n is megjelent az Odeon forgalmazásában.
Előzmény: gonosz gombóc (46)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.28 0 0 55
Érdemes olykor figyelni a különböző DVD akciókat. Kb. fél éve a BESZÉLJ HOZZÁ! egy olyan akció keretében volt ajándékfilm, hogy meghatározott mozikban (pl. Corvin, Mammut) egy bizonyos popcorn menü mellé adták, összesen 1190 (?) Ft-ért. Hát annyit megért: az üdítőt megittam, a popcornt elszemezgettem, a filmet meg azóta többször megnéztem.
Előzmény: Bálna (49)
vogon Jetz Creative Commons License 2005.03.25 0 0 54
Na jó,az Agitátorok az Magyar, de a Kutya éji dala miatt mindig leBódyzom ...)))
vogon Jetz Creative Commons License 2005.03.25 0 0 53

Benne vagyok!))

Van pár dévédém, ami talán érdekelne téged is...)) Stalker (bár most talán hivatalosan is kiadták), Agitátorok Bódy-tól, bár nem szuper minőség, pár Bunuel, Josszeliani is akad,   néhány Almodóvar (igen, Bálna - például a Beszélj hozzá), és magyar filmek. Amennyiben időm engedi továbi digitalizálásokat tervezek, első a Rosencrantz és Guildenstern halott lesz, második a Psyche és Nárcisz három részes változata, harmadik a Vaskor (ha ez mond nektek valamit...) )) És persze ha az Europa méltóztatik újra leadni a Médeát akkor az is, illetve felvettem a minap az Afrikai Oreszteiát szintén Pasolinitől. Meg filmek a Taviani fivérektől.

Kedvcsinálónak ennyi))

És keresem az Elégiát Huszáriktól.

Előzmény: kagy (41)
vogon Jetz Creative Commons License 2005.03.25 0 0 52
Odeon-ban kapható))
Előzmény: gonosz gombóc (46)
Justine_ Creative Commons License 2005.03.13 0 0 51

Szia!

Nekem vannak az általad felsoroltakból Bunuel és Orson Welles filmek. És gyűjtögetem őket, ahogy sikerül.:)) DC++ és ftp részemről jöhet. Remélem nem késtem el nagyon....

Előzmény: kagy (41)
Bálna Creative Commons License 2005.02.02 0 0 50
Ma pedig (pontosabban még tegnap, február 1-én) egy másik Almodovar-film volt a műsoron: "Mindent anyámról". Nagyon nagy film, örülök, hogy láttam!
Előzmény: Bálna (49)
Bálna Creative Commons License 2004.12.05 0 0 49

Péntek este (dec. 3) volt szerencsém megnézni Almodovar-tól a "Beszélj hozzá" c. filmet. Mindenkinek ajánlom, aki még nem látta. Szívesen megszerezném DVD-n is...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!