Fáj hogy a Mattyasovszki Jenő Általi furfangos Hód mintájára D-209 elvtárs is eljutott a világimperializmus fellegvárába a Fehér Frászba?
Olyan nyúl bélának nézné az ember, közgazda könyvmolynak. A fene gondolta, hogy titkosügynök is volt ez a Kárpátok James Bondja.
hat, draga hirdetesi felulet ide vagy oda, biztos ami sicher alapon "ra lett szolva" az allami tulajdonu cegekre, hogy kivel nem kell hirdetni.
nem is beszelve azokrol a kulonfele elemzesekrol, amelyek kello utmutatast adnak a reklambudzsek allokaciojahoz.
az mn pillanatnyilag az eletert kuzd, lehet, hogy nem a lexerencsesebb eszkozokkel, sot, megengedem, szakmailag is lenne mit csiszolni rajta, de ilyen helyzetben nem rugdosunk egy lapot, hanem elofizetunk ra.
ratok is elofizettem 98-ban, pedig ti sem vagytok egy matyohimzes.
Akárhogy is. Ilyen stilusban nincsen baloldali termék. Senki sem Ovis-ozza le Orbánt. Ezek milyen jogon hazudnak? Bizonyították hogy a kormány ellehetetlenített őket? Nem. Talán nem kellett volna megemlni ennyivel a hirdetési felület árát: a legmagasabb a napilapok körében, pedig példányszám nem indokolja.
A legnagyobb szégyen, hogy az eddig általam is komoly ellenfélként tisztelt Orbán Viktor ehez adta a nevét. Pedig ha valaki hát ő tudna mesélni milyen az ügyosztály. Szégyelje magát.
Annyira undorító hogy így kezdődik:
.."
Kedves külföldi magyar honfitársunk!
Mint itthon közmisert..." - felháborító, mert a folytatás ellehetetlenítésről szól, pedig fideszkormányközeli cégek hirdetésiből fentartott újság hogy a retkes fa*ba merészel olyat írni továbbá: D-209 -es néven elhíresült.."
A pofám leszakad. Ezeknek mindent szabad?
Egy büdös szót szól valaki itt a baloldali média stílusáról, és azonnal lehet a seggét törölni ezzel a mocsokkal. Pfuj. Ez most minden indulat nélkül, de újra felháborodom belül, és nem értem. Semmi különbség ez alapján az MN és a ...
Na inkább nem..nem éri meg
Na ja ez is egyfajta toleranci a másság iránt.
Tudod én elolvasom a m.o.hu -z és a nepszabadsag.hu - t. És felőlem bárki mászhálhat az utcán akár Thürmer féle Szabadsággal.
Hogy miélrt vélekedek így? Mert egy kirekesztő gyűlöletbeszédre hajlamos náci vagyok - a sajátosan magyar liberális felfogás szerint.
Csak 1 rövid kérdés: kifizette már a Fityesz a tavaszról elmaradt 100 millióját(+ kamatok) a postának?
Azért sajnálom az ózdi ellenállókat. El tudom képzelni, micsoda bátorság kell ott az utcán egy MN-el vagy Heti válaszal sétálni))... (az utóbbi remélhetőleg már nem sokáig nyomasztja majd a jobboldali szimpatizánsokat).
Úgy kűzdök a polgári körök ellen, hogy van otthon a falon egy Orbán Viktor képem, és rá van állítva egy hangfal, amin egész nap a Kovács et. 23milliós románja, meg az orbánbányák.mp3 megy.
Van vudu babánk is, amit vörös csillagos érdemrendekről leszedett ziherejsztűkkel szurkálunk, naponta háromszor.
Én is jót röhögnék ha a M.N. kívül mással is előfordula.
De tudod ez az a posta ahol - jó régen már annak -elolvasták Kristály Gyula Kádár Jánosnak írt levelét. (Az előző egy ózdi nyugdíjjas, az utóbbi Csermanek János néven anyakönyvezett MSZMP főtitkár).
Csak Ózdon. Ma beszéltem anyámmal telefonon ő mondta. Azért ajánlanék neketek valamit, már ha valaki közületek kellemetlenül akarná érezni valaki magát. Menjen el Ózdra, az ujságostól kérjen egy Heti választ.