csak ha már a trio szóba került (XTPML tekintetben ez csak side effect, de a reg-hez sajnos nincs garbage collector, ezért egy idő után úgyis annyi benne a szemét, legalább, amiről tudom, hogy félrehord, azt meg szoktam fixálni)
Az volt az eredendő hiba, hogy a béta verzió rosszul regisztrálta be a MIME type-ot, az upgrade meg, ha már ott volt a regisztráció, nem írta fölül, így, ha a bétával kezdted, az szívás. A regedittel töröld ki a HKEY_CLASSES_ROOT/MIME/Database/Content Type/application/x-trio bejegyzést és futtasd újra az upgrade (vagy a 2.0) installját, akkor minden oké lesz.
Kösz, ne fáradj, már megszoktam, és még mindig jobb egy ronda skin, mint hogy állandóan újrakonfiguráljam a layoutot, ha a rövidlátó kollégám monitorfelbontást vált (a default ocsmány marad, de nem mászik el).
aligha: az idei tervek közt legalábbis az XTPML newsletter szerint nincs esély (bár mondjuk a legutóbb is kurvára más újítások jöttek ki, mint amit beígértek, még jó hogy ne mkerül pénzbe :-)
szia, örülök, hogy rábukkantam a topicodra, nekem XTPML-hez kellene segítség: az UMDPA-t nem tudom futtatni LFS üzemmódban (pedig előtte elindítom a háttér-GQ-t), mi a fasz lehet a gond?????????
Hartley J., Bargiela A.,
XTPML - Simplifying the Development of Parallel Programs for
Implementation on Various Transputer Architectures,
Proc. European Simulation Symposium ESS'98, Oct. 1998,
ISBN 1-56555-147-8, pp.119-123
Ezt a konyvet meg '98-ban adtak ki rola, azota folyamatosan probaljak megvalositani.
Jo kis cucc. En evek ota hasznalom, de meg mindig vannak dolgok, amiket nem ertek benne. Peldaul miert nem lehet a DPTD-t rendesen egy lepesben regisztralni.
Szerintem ne foglalkozz vele, ha nem muszaj. Rengeteg szivas van vele.
Sziasztok, néhány hete dolgozgatok XTPML-lel, vagyis inkább nyüglődöm. Úgy látom a magyar weben nem nagyon van info róla, tehát ez a topic hiánypótló lehet.
Első kérdésem: van valakinek magyar helpje (például 1.0.2.verzióhoz)?