Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.05.09 0 0 58
>Ez mindent elmond, már a Hit Gyülekezet megy élőben

Máshol meg más megy élőben...
Mi a gond?
Ki kellene tiltani a tv-kből, rádiókból az egyházi műsorokat?
Mellesleg a HIT gyűli műsora hamarabb volt, mint mielőtt Juszték megszállták az ATV-t.

Előzmény: mardigrass03 (57)
mardigrass03 Creative Commons License 2003.05.09 0 0 57
Nos, a Fábryval azt hiszem az a gond, hogy nem politikai humornak indult...
És ha most hirtelen "profilt" vált és egyedüliként
egy kereskedelmi csatornán , akár csak tízpercben a mostani kormányt kezdi fricskázni...nos ebből még gond(ja) lehet,ezt nem fogják szó nélkül hagyni, a ballib nem véletlenül telepedett rá a médiára (MINDEN médiára, hogy félreértés ne essék) mint özvegy szakácsnő segge az angolvécére...

"Abban Beregi Péter extraklasszisan ostoba, melyet Selmeczi Tivadar és Markos György (Igen!) néha meg tud közelíteni. Saját koromból kiindulva legalább 25 éves ovis vicceket mesél lelkesen, és röhög."

Nos, Selmeczi Tibor...:)( Tivadar az a Farkasházy,
hosszú ideig elválaszthatatlan alkotótársa...)
És valóban olyan a műsor amilyennek leírod, lelkesen röhögnek Beregiék évtízedes zsidó vicceken.
Markos annyira élvezi a saját történeteit, hogy rendszerint beleröhög a végébe ,a néző meg lemarad
a poén megértéséről...
Friss fejlemény, hogy Beleznay Endre is belépett, no meg a "közszolgálati" Juszt helyét Trunkó vette át...
ATV... Ez mindent elmond, már a Hit Gyülekezet megy élőben, Bolgár, Dési, Avar, Mészáros...

Előzmény: Arnyeklovas (56)
Arnyeklovas Creative Commons License 2003.05.09 0 0 56
Pár emlékezetes poent beírhatnátok. A fene sem tudja egy ilyen sótlan, szürke kormánybról milyen humor képződhet.

Orbánék álmodozásai jobb anyagok voltak, és ezért némileg drágábbak is (már az országnak).

Akinek Fábrysanyi gyenge (szerintem csak egyhangú és néha pusztán alpári, de azért általában jó), az nézze meg az ATV-n (ha még megy) a Sajtóklub Extra-t, vagy hogy híjják. Abban Beregi Péter extraklasszisan ostoba, melyet Selmeczi Tivadar és Markos György (Igen!) néha meg tud közelíteni. Saját koromból kiindulva legalább 25 éves ovis vicceket mesél lelkesen, és röhög.

mardigrass03 Creative Commons License 2003.05.08 0 0 55
Nem, talán a mai volt az első, amibe úgy politikailag "belehúzott"...
Eddig csak néha, egy egy Medgyessy, Gál.J., de nagyon
egy-egy mondatban..
Ma viszont odapakolt.
Látszott hogy elfogyott a cérnája, mint mikor megúnva Fajkasházi nyalását, megírta a levelét a Hócipőben.
(Erről ma is volt mellesleg beszólás" már egy hete nem láttam a Pétert"...)

A heti 16 Lamperth interjú kevés:))))

Előzmény: kábelbúvár (54)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.05.08 0 0 54
Nem emléxem, 1 éve is volt ilyen pol-festő bevezetője?

Mindenesetre 1 kicsit eltúlozta.
Szal SZVSZ maiakat bátran lehet és bejöhet, de fekvő oroszlánokat már kevésbé érdemes.

Suchmann + Nagy Sándor..., akkor inkább Gyurcsány vagy Lamperth.

Előzmény: pont_hu (52)
sz Creative Commons License 2003.05.08 0 0 53
nemtom, volt egy-kettő, amire taps se jött igazán...
Előzmény: kábelbúvár (51)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.05.08 0 0 51
Most nyomattya az ellenzéki humort.

Kicsit még görcsös, de talán belejön.

ALBI Creative Commons License 2003.04.11 0 0 50
Hááát !!!
Muszály?
Ráadásul Magyar legyen ??
Nyertél nem tudok mondani !! :(
De ettől semmi sem változik, nem tudok rajtuk nevetni.
Lehet velem van a baj?
Lehet nincs is humorérzékem ??
Előzmény: Demim úr (49)
Demim úr Creative Commons License 2003.04.11 0 0 49
versenyen kívül: mondanál egy számodra színvonalas humoristát napjainkból???
Előzmény: ALBI (48)
ALBI Creative Commons License 2003.04.11 0 0 48
Hát ami azt illeti el is tünhetne !
fábrysanyi az ügyletes nyalnyik műsora szinvonaltalan.
Kivéve azt a néhány pártállamból származó 100 éves poént (?).
Sikerül műsorról műsorra bebizonyitani, jobboldali (humorista ??) is lehet átlagon aluli.
De semmi pánik lumpenprolinak hetihetes, a jobbiknak meg fábrysanyi !! :)
H. Miksa Creative Commons License 2003.02.02 0 0 47
de rá nem vonatkozik! :P
Előzmény: Kajak Ibrahim (46)
Kajak Ibrahim Creative Commons License 2003.02.02 0 0 46
Erre gondoltam:

"Medgyessy Pétert nem számítva, aki lebarnulva, kipihenve visszatért a Karib-tengerről, nincs olyan állampolgára az országnak, akinek lenne oka az optimizmusra - véli Kövér László..."

a fábry is ott nyaralt.

Előzmény: H. Miksa (45)
H. Miksa Creative Commons License 2003.02.02 0 0 45
nocsak. :P
Előzmény: Kajak Ibrahim (42)
qncogi Creative Commons License 2003.02.01 0 0 44
És aki azt se szereti? Meg ezt a szalonbuzizó, szaloncigányozó, tökközpontú nullát se?
Előzmény: uzbence (40)
Kajak Ibrahim Creative Commons License 2003.02.01 0 0 43
fábrysanyi jó polgár, jobb oldalon hordja a blökit...
Előzmény: Gép-ész (41)
Kajak Ibrahim Creative Commons License 2003.02.01 0 0 42
A kövéri kategórizálás szerint magyarországon kettőre emelkedett a magyarországi, barnára sült, elégedett polgárok száma.
Előzmény: H. Miksa (39)
Gép-ész Creative Commons License 2003.02.01 0 0 41
Tényleg nem értem ennek mi köze ennek a 7i7shez. Neked komolyan tetszik, amint Fábry a tökét igazgatja vagy épp ezen poénkodik valamit?
Előzmény: uzbence (40)
uzbence Creative Commons License 2003.02.01 0 0 40
élénk érdeklődéssel figyelem, ahogy a Heti Hetes kifinomult ízlésű közönsége fanyalog az altesti humoron...:-DDD
H. Miksa Creative Commons License 2003.02.01 0 0 39
és ahhoz mit szólsz, hogy kubában nyaralt? vagy mindenkinek szabad, kivéve megyót? :P
Előzmény: Turulmadár (25)
Gép-ész Creative Commons License 2003.02.01 0 0 38
Én bírom Fábryt, annak ellenére, hogy tisztában vagyok a korlátaival. Amit itt emlegettek a nárcizmusáról és az altesti humorhoz való vonzódásáról az tényleg igaz. Ez már sok kellemetlen pillanatot is okozott a showderben. Volt olyan, hogy nézőként szégyelltem magam egy két beszólása miatt :) Ennek ellenére van valami egyéni a humorában, ami mindig megnevettet. Aki pedig hű de nagy politikai humoristának tartja őt, az hülye. Azért mert havonta egyszer beszól valami hülyeséget? A politikai poénjai rendszerint elég primitívek, és kínosan érződik rajtuk, ahogy próbál mindig a jobboldalnak is odamondani, nehogy rásüssék, hogy elkötelezte magát. Szerencsére nem túl gyakran politizál :)

Mindenestere a legnagyobb poén az volt tegnapelőtt, amikor kiderült, hogy ő is Kubában volt. Már előre röhögtem, hogy a szegény jobbos olvtársakban micsoda érzelmeket gerjeszthet ez, már a Fábryt, a legnagyobb jobboldali humoristát is megvették a komcsik :DD Hát nem gynús, hogy pont odament nyaralni ő is, ahova Medgyessy? Biztos ott adták át neki a kenőpénzeket :) Ha jól emlékszem Bárdossal kapcsolatban emlegettek itt ilyen baromságokat az idióták, szar lehet most nekik :D

Előzmény: 32nick (37)
32nick Creative Commons License 2003.02.01 0 0 37
Fábry műsora nem ploitikáról szól elsősorban, nem kéne összekeverni a heti hetessel. Ha jól emléxem, Fábry-t csak egyszer hívták a 7i7-be, de meg is bánták... :)
Zalancelot Creative Commons License 2003.02.01 0 0 36
Ha valami közbe nem jön a jövő szombaton találkozom vele.
Tudomásom szerint jan 28.ig , telelt-nyaralt,akkor jött haza.
Majd megkérdezem tőle hogy illegalitásban volt-e?
KLeoPA Creative Commons License 2003.01.31 0 0 35
Első két és utolsó mondatod valóságtartalma miatt tartom értékes embernek, de a tegnap én is kissé elcsodálkoztam: Szerintem az urológusa felsült, így kibeszéli a témát, hogy legalább pszichológiailag könnyebüljön...
Állítólag a nyolcvanas években egy felmérés szerint ő és Göncz Árpád használta legárnyaltabban és ismerte legmélyebben a magyar nyelvet. Az ilyen ember meg hadd beszéljen sokat, ellenpontozva jónéhány honfitársunkat...
Politikai hovátartozása??? Én nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy legtöbben rosszul tippelnek... (Én már nem is tippelek...) Egyformán bombáz ő mindenkit, ha megérdemli! Néhány hozzászóló úgy látom már abban az állapotban van, hogy ha nem gyalázza valaki a számára antipatikus oldalt, azt rögtön szimpatizánssá nyilvánítja... Sz@rügy...
Előzmény: bubbanty (34)
bubbanty Creative Commons License 2003.01.31 0 0 34
Meggyőződésem, hogy FS von aus Haus jól elengedett úri-fiú, aki elég rendes muníciót (olvasottságot, nyelvtudást, stb.) kapott otthonról. Valami biztos mocorog benne, ami nem csak a kukac. De talán valami betegség (ezt komolyan mondom) lehet nála, hogy a kiválasztással és anyagcserével kapcsolatos dolgokhoz ilyen intenzív vonzódást érez. A nárcizmusán kívül ezért nem szeretem FS-t.
Ami politikai elkötelezettségét illeti, azt elég kultúráltan kezeli, nem igazán zavaró.

B

Novicius Creative Commons License 2003.01.31 0 0 33
Sándor! Elég volt a lomposból! Vissza a "borostyánsárga csíkos alsógatyá"-s poént! Az olyan jóóóóó volt! Azon sokadszorra is úgy tudtunk kacagni!
duplali Creative Commons License 2003.01.31 0 0 32
Tudod az a baj, hogy a nézettséget nagyon sokáig a megszokottság dönti el. Az anyósom a többi öregasszonytól azt halotta, hogy a csúcs a hetes, ezért ha kell, ha nem azt nézi. Képes egy jó film nézését azért abbahagyni, hogy lássa öket, bár a 80%-t nem érti. A valósággal is igy van. Mivel csak két gombot ismer (rtl, tv2) automatikusan azt nyomogatja, ja meg néha a sport1-t. Azon gondolkodtam már, hogy nem érdemes a UPC nagy csomagját venni. Úgysem nézi. Bár ha mi valamit szeretnénk nézni (pld. Spectrum, Nasgeo stb) megjegyzi hogy nem is volt rossz. A Fábryra visszatérve, harmadszorra már untam a szinészkedéseit.Hirtelen nem jut eszembe(köpködő,harákoló cigánycsávó stb.)
szerintem újítani kellene neki.
Előzmény: wecky (31)
wecky Creative Commons License 2003.01.31 0 0 31
is-is. nincs valami kimagasló nézettsége, gondolom megmondták neki hogy közelítsen a hetiretkes szinvonalához
Előzmény: duplali (30)
duplali Creative Commons License 2003.01.31 0 0 30
Hát valahogy tényleg laposodik. Azelött betegre röhögtem magam. Most uncsi volt. Vagy kiégett, vagy visszafogják?
meret99 Creative Commons License 2003.01.31 0 0 29
Én más mércével mérek! Nálam nem jó fej, aki cipőstül ül fel a székre, pláne kárpitos bútorra, pláne nem a sajátjára! Fogadok, hogy gond nélkül rágyújt, engedély kérés nélkül! És a leves elé könyököl evés közben!
Viszont jó fej a Fábry, de valóban kicsit uncsi már!:( naradhatott volna még Cubában!
Előzmény: Susanne Corbis (18)
méregkeverő Creative Commons License 2003.01.31 0 0 28
Én Fábryt nem a politikai irányultsága, hanem beképzeltsége miatt nem szeretem.

Előzmény: Turulmadár (22)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!