Szeretném, ha _téynekkel_ bizonyítanád, hogy tévedek!! Ha nem tudod, akkor legnagyobb sajnálatomra ki kell jelentsem, hogy csak vádaskodni vagy képes!
De előre szólok, attól, hogy a többség neked ad igazat, még nem leszek meggyőzve!
teccikérteni?
Lásd. a 25-öt!
Ez persze nem magyarázat, csak korrekten próbáltam rávilágítani a dolgokra.
Persze egyszer tévedhetek, de ez most nem az a szitu,e bben biztos vagyok.
Céges Proxyra tudnék hivatkozni, de tudom, hogy számodra ez nem elfogadható magyarázat, így inkább nem is magyarázkodom, fogadd el a tényt, hogy véletlen volt!
OFF
Az orrszőrszál egy férfias találmány, mi vele a gond??????
Ne offolj! Itt magyarázatokat várunk, nem hülye kérdéseket. A topic az ilyenek hozzászólások miatt nem tudta magát a Törzsasztalon kifutni, pedig sokkal többre volt hivatott. Itt mindenki magyarázkodhat ezerrel, senki le nem szarja őt azért. Persze máshol sem, de itt különösen. A szar itt felfelé potyog.
Álljon meg a fáklyás menet! A 4. hozzászólásodban sejtetni engedted egy olyan magyarázat megszületését, amely a 11. hozzászólásodban úgy tűnik, a napvilág szemlélése helyett inkább mintha abortált volna. Félre ne érts, nem megmagyarázni kívánom, de más topicban (pl. a 43745-os hozzsászólásodban is céloztál más 7532. hozzászólása kapcsán egy s másra, aztán akkor is hiába vártuk a fátyol fellebbentését. Mi több, még mindig csak zavaros, ám megválaszolatlan kérdések zivatarában ázunk mindannyian. Bőrig. Simán.