Hát, számomra talán az össz VEN-ek legnagyobb kincse az a Venciklopédia, ami mellé adtak Fejterméket is. (Addig ahhoz csak kölcsön jutottam, csúnya halálnemek terhe mellett nyilván) Kezemben tartottam az egyetem valódi történelmét
1969-2004. Hát olyan is volt, volt h. sírtam fölötte, meg olyan is h. sírtam a röhögéstől.
Igen, tudom h. nem vagyok százas, de büszkén vállalom :DD
Meg még talán a mindenféle pénzek Elvis alaménom pityingjétől ("piúk már egypityinget se ér a pütyink" körirattal) a fénymásolt török líráig...édes Istenem...
Nérót nagyon bírtam. Remek figura az agyerek, na. Nagy színész! Ahogy a filmjében előadta a skizofrént, az tényleg faszántos egy alakítás volt! Szerintem. Jah és vettem tőle öngyújtót...mi más szuvenír legyen a VEN-ről dohányos ismerőseimnek?
Sajnos nem. Utoljára még valamikor a kilencvenes évek végén jártam ott. Azóta is tervbe van véve egy nosztalgi(EL)ázás, de még nem jártam sikerrel. No, majd később. Egyszer. Talán.
Igen, igazából a dvd-re (amiről a legendákat már 2002-től hallom, h van) gondoltam. Néha a belső hálón, néha a tar.hun tűntek föl és el opuszok, gondolom, innen eredve. Ha megszerzed és meg tudjuk osztani: minden megoldás érdekel.
Én sem tudok elmenni, helyettesítek, meg levelezős beszámolók vannak + családi témák - jellemzően mikor KELL Veszprémbe mennem? Vasárnap.. :(
Az osztályomból viszont az egyik srácot elkérte az apukája (aki, ha jól mléxem 78-ban végzett szervezővegyész, saját bevallása szerint zenészmérnök), hogy mint leendő veszprémi egyetemista, ösmerkedjen a VEN hangulatával...
AI, a félretett könyvet így nem tudom átVENni, lehet szó utánvétes küldeményről?
Huhh, szerintem küldök Neked mélt, mert remélem, nincs félreértés. Én is ismerek Zolikát is, Geyzát is, de inkább megírnám, hogy kiket, és utánanézek az elérhetőségüknek. Na, írok mailt.
Huha.. pedig én ezt, mint a tuti tippet kaptam, és nagyon kéne, hogy felvegyük a kontaktot... neked nincs meg valami közvetlenebb elérhetősége? (e-mail, telefon, postacím?)
Kíváncsiskodom kissé: jár most a VE-re két volt tanítványom is: egyikük ha jól számolom, ötödéves , szvsz TTK-s vegyész: Pöröntő Edina. A másik pedig egy elsős vegyész srác (nem tom, hogy VM vagy TTK): Nagy Péter (tudom, ritka név!). AI, nem fordultak meg véletlenül a kezed alatt?