Bakker, most nézen Te lelkesen progagálod itt a 16-iki hajós zenés estet. Figyelem emberek!! Ne döljetek be a gaz rémhírtejesztőnek!!! A buli a vizen 23-án lesz!!!!
Bakno elintézte, úgy néz ki, hogy tud gyünni még pénteken a harcos zömmel. Felföldi Szabi csak pénteken este lesz, mert szombaton valami oszátlytaláélkozóra megy Békáskacsabára. Az elveszettnek hitt nógrádi régészkülönítmény állítólag szombaton jön, nos hogy ez hány ember takar azt nem tudom, lehet, hogy csak Szilvike egyedül, lehet, hogy Miklóst is hozza magával, lehet, hogy Baxi mester is is jön. Összefoglalava 1-3 fővel jönnek.
Gyerekek, mirol maradok le eppen? En soha nem tudok semmirol... egy hete Pragaban, es meg egy hetig biztosan itt, aztan hm, valahol masutt. Mi tortenik arrafele? Zaidka, toris kirandulas lesz? Meg uszohaz meg ilyenek? toljatok valami infot!
Ja és hogy még jobb legyen! Sajna jövő péntekre már kibérelték az úszóházat (hiába no, kapós a hely! ), ezért várhatóan egy héttel később, 23-án lesz a buli!
Nándi nagyon örülök lelkesedésednek, de a listán ne tüntess fel, mert még korántsem biztos, hogy eltudok menni, nemhogy két napra, de lehet egyre sem!
Ettől függetlenül jó volna ott lenni, de ha a Brent nyersolaj ára továbbra is ilyen meredeken kúszik felfelé, kénytelen leszek beavatkozni az olajfinomítók világába és akkkor legfeljebb a híradók rendőrségi rovatában láthatjátok ronda pofámat!
Igen, de eddig csak az egészből, most pedig részei kerültek vizeinkbe, bár ez most magánvíz volt, és utána pívíz lett..... Ja, Simplix neked is örök hála a fuvarért!!! A tavaszi kirándulás lehetne a Tisza vagy a Körös tájékán, Zaidnak akkor vissafelé nem kellene fizetni az utazásért.... valamit visz a víz:))))))))
Bár csak keveset voltam, de az annál töményebb volt, és tényleg örök hála, és a következő kirándulás megszervezésének kívánsága üldözze Nándit. Nagyon frappánsul összehozta ezt a kis találkát, és hát én sem zárkóznék el egy tavaszi repeta elől.
Szeintem most mennyünk a Duna vagy a Tisza mellé, mert abba nem baj ha valaki belhugyozik.
Gondolodtatok már azon, hogy a töris kirándulásokon általában mindig jut valami a Bakacsiból vizeinkbe?
Pihenten, megfürödve, 1 napot ledolgozva szeretném a KB főtitkárának megköszönni a vidám hétvégét. Hiányozni fog a hárd magyar válogatás... Remélem tavasszal is lesz csapatépítő térning, addig remek alkalom lenne egy közös LacesNorbiGyula 31. BDparty a Napfény és az orvosi műhibák városában, esetleg 1 Szilveszter valahol a havasokban
Akko paprikkás krumpli! Sziget felvételt is viszem. Tulajdonképpen nincs és nem is lehet semmiféle selga-velga vagy bárzaki telmekós, ugyanakkor a táncoló fekete lakkcipők jól muzsikáltak ezért sziklaszilárdan állunk a vártán!
Maffiázni is kék, zöld!
Kedves Nnánndi!
Tekintve, hogy mi szombat du. érkezünk, 7-ig válogatott meccset nézünk, és közben jelentősen fogyasztunk is, este 9-kor én már csak egy zacskós levest vállalnék be, azt is csak 4 főre (és felügyelettel). De ha ez vigasztal, én hétfőtől 3 napig csülkös bablevest eszem, majd gondolok Rád!
NZoli
(Esetleg egy bátor vállalkozót telefonon szívesen instruálok, pl.: szórd bele a borsikafüvet, ízlés szerint.)
Viszem vhs-n Jamie legéynbúcsúját és esküvői felvételeit, ez utóbbi kicsit remegős a közelieknél, mert akkoriban nehéz periódusom volt, és emiatt sokat ittam.
KCsabi lesz az egyik sofőr, gyorsan és fájdalommentesen be kell rugatni, oszt megoldodott a probléma.... vagy el kell dugni az összes sluszkulcsot, esetleg a sodrófát.... vagy vasárnap bablevest kell főzni, az elég nagy visszatartó erő lesz.... a levesbe fel tudom ajánlani Dariust!!!!
Könyörögve kérném az autóval érkezőket, h ne ismétlődjön meg a tavalyi példa! Történetesen, h este 10 körül mindenki bevágja magát autóba ,és irány haza, szeretnénk veletek is átmúlatni egy ÉJSZAKÁT, meg maffiázni stb-stb. Ugye megoldható, sztem senki fejét nem vérné szét az asszony sodrófával! Kár, hogy nálam már nincs asszony, aki jöhetne a hülyeségeivel!
Befejeztem a nyöszörgést.........................
A pénteki indulóknak ajánlanám a következő ütemtervet:
11.30.: szegediek indulása az IC-vel (Zsibrita info alapján).
13.51.: szegediek érkezése Budapestre.
Ekkor közös találkozó a Nyugatiban.
13.55.-ös vagy 14.15.-ös vonattal irány Kismaros.
Innen két alternatíva (időjárás, fíling és közös akarat függvénye):
1. 16.55-ös busszal irány egyből Kóspallag,
2. egy kis kerülő, de megéri, 7-ig világos van, szóval: 15.38-as kisvasúttal Királyrét (élményparádé), ott ivás, majd egy rövid túra (5-8 km, minimális szintkülönbség) Kóspallagig). - én spec. ezt ajánlanám.
A szombati indulók javarésze autóval jön, szóval meg kellene beszélnetek, hogy ki kivel (aki nem kocsis, pl. Iljicset ki tudná elhozni?).