Abban kérném a segítségeteket, hogy egy Reloop Beatmix 2-es típusú pultkoz milyen laptopot ajánlanátok? Eddig win 10-es gépen futott crakelt Serato dj lite-tal. De esetleg egy Macbook jobb lenne erre a célra?
Pár napja vettem egy Pioneer DDJ-SB-t és az lenne a problemam hogy se a Traktor se a Serato se a virtual dj(7) nem ismeri fel. Illetve a hangkartyat, ha a beállitasokban a hangkartyat atallitom a ddj-sb hangkartyajaera akkor semmi hangot nem ad a program sot a virtual dj fel is dob egy hibauzenetet.
De viszont letoltottem egy mappert es a szamitogepben levo hangkartyara allitom a beallitast akkor van hang meg a kontroller is mukodik csak kicsit furan az lehet a mapper hibaja is mondjuk(szerintem).
Ha tudtok kerlek segitsetek! Koszonom
UI.: Macen kiprobaltam ott semmi illesztoprogram se mapper semmi nem kellett kivaloan mukodott
az Algoriddim Djaj nevu programmal, ami ugyebar PCre nincs sajnos (enis PC-t hasznalok...meg)
Udv. Numark Mixtrack Platinumom van jelenleg , az lenne a kerdesem hogy hogyan tudnek (milyen programmal akar ingyen akar fizetve) felvenni a mix emet !? Segitseget elore is koszonom !:)
Nyári (július végi) táncos flashmob max. 5 perces zenei mixének elkészítéséhez keresek lelkes DJ-t. Lehetsz kezdő, vagy gyakorlott, mixelhetsz hobby szinten is, 10 vagy 100 éves is! Fontos: a mix elkészítéséért bérezést nem tudok adni. Azonban a táncról a youtube-ra felkerülő videó leírásába bekerül a neved. A flashmob egy ismert sportolónak készül, így remélhetőleg nagyszámú megtekintést elér majd a youtube-on és/vagy közösségi oldalakon. Jelentkezni emailben lehet: flashmobbudapest2017@gmail.com A mixelendő dalok listáját és a további részleteket utána egyeztetjük.
Sziasztok. Szeretnék tanácsot kérni. Nemrég vettem egy Pioneer DDJ-SB kontrollert s azzal van gond, hogy mikor a fejhallgatót be dugom, akkor eléggé recseg ( Virtual DJ 8-at használok). Csak a fejhallgatóban, mikor átváltok a laptopra, akkor tiszta. Esetleg a kontroller hangkártyájával lenne gond ? :S... (a fejhallgato másképp tisztán megy).
Szülinapi buliba szeretném megoldani a profi hangosítást, van itt olyan aki ezt vállalja? Nem kell semmi extra, csak zene! Kérem írjon nekem egy emailt akit érdekel egy ilyen: veresssviktor@gmail.com
Kisebb klubhelységben, retro diszkók lebonyolításához keresek aktív hangfalat monitornak. A tervek szerint a földön, nem pedig állványon helyezném el, és szeretném, ha a mély tartományból is hallanék majd valamit. Eddig két jelöltem van: az egyik az FS Audio NUX 122A, a másik pedig a Solton MF 300A. Érdeklődnék, hogy van-e tapasztalotok az említett hangfalak bármelyikéről, illetve milyen további típusokat ajánlanátok még? Előre is köszi a segítséget!
- van legalább 1Mbit/s internet feltöltési sebességed
- egy picit van érzéked a hardware - software világhoz
akkor csatlakozz a Deejay TV-hez lemezlovasként, és mutatkozz be a világnak!
Közvetíts élő mixet otthonról kényelmesen, beszélgess a nézőkkel a valós idejű chat szobában, majd nézd vissza magad.
Az, hogy hányan néznek téged, csak azon múlik, mekkora közösségi promot kap a műsorod, de természetesen mi is megosztjuk.
Jó buli, rendes csapattal! A streaming weboldal linkje a profilomban! Ha segítség kell beállításhoz, keress facebookon, ott "Live Deejay TV1" a nevünk!
Én mindenféleképpen a Pioneer-t venném meg mivel nekem is egy Pioneer kontrollerem van és minden hétvégén azzal dolgozok és semmi gond nem volt még vele. Nagyon pontos és gyors szerintem a Pioneert válaszd.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni kontroller vásárlással kapcsolatban. Meg szeretném venni első kontrolleremet, és a Numark Mixtrack Pro 2, Mixtrack Quad, illetve Pioneer DDJ-SB nézegetem. Ti melyiket vennétek, és miért?
a haveroknak megmutathatod és le is másolhatod. ha fizetnek érte egy sört, azt barátságból teszik. bármilyen más terjesztéshez a mixben szereplők írásos hozzájárulása kell (ez az elmélet). az internetes terjesztés (mixcloud és satöbbi) egy határeset, ha a szerzők nem tiltják le a felismert hangminták miatt.
mivel a Serato külső kártyával dolgozik, így max a keverőből visszavezetett jelet tudod rögzíteni. Mondjuk elég izmos gép kell hozzá, hogy rendesen működjön minden funkció közben.
azt írják, hogy nem tud felvenni, csak ha egy számítógéppel oldjuk ezt meg sajátkezűleg – gondolom USB-n keresztül kell ráközni a számítógépre, és egy felvevőprogramot elindítani
Tudnátok ajánlani 60-80.000 körül olyan keverőpultot,
Az a baj, hogy amit ennyi pénzből meg lehet vásárolni, az legfeljebb óvatos házibulizáshoz elég, meg akkor is, amit megspórolsz a cuccon, azt rá kell költeni piára, mert benyomott állapotban a vendégek nem fogják a hangminőséget szóvá tenni :) Ennél is nagyobb gond az, hogy ezek az olcsó cuccok igen gyorsan tönkremennek, ha úgy használod őket, mint egy "rendes" hangrendszert. Szóval nem egyszerű.
Ki kell ábrándítsalak. Ez egy költséges szakma. Sajnos, a sok pénzéhes olcsójancsi az elmúlt években tönkrebaszta az olcsó, szar cuccokkal és a laptopról recsegő fos minőségű mp3-mal, de aki komolyan veszi az nem ússza meg 1-2 milka alatt.