Én is használok Uniross aksikat, (4db 1800mah) DX 6340-be, de normál körűlmények között rossz tapasztalatom nincs.
Az az, hideg időben a kapacitás felét sem tudja leadni. Utána hiába viszem meleg helyre, vége a tudásnak, mehet töltőre. Ugyan ezek az aksik normál hőmérsékleten (töltés után)újra frankón működnek.
Egy ilyen (kimerült) alkalomkor télen, beledobtam Duracell egyszerhasználatosakat, szintén pillanatok alatt "megfeküdt".
Nagy következtetést nem lehet levonni ebből, én max annynit, hogy csak az alacsony hőmérsékleteknél van probléma (nálam).
-J-
Munkatársam most tesztelt egy DX6340-est ugyanilyen hibával. behozták hozzá a hozzá használt akkukat is. Feltöltöttük rendesen és a kolléga csak vakus képeket kezdett el fotózni. fél óra után átlépte a 100 képet, az akksimerülést jelző ikon még nem jelent meg... Uniross töltő és Uniross 2300 mAh akkuk voltak.
nekem 6490 van es nagyon szeretem, az akkuja egy alom, de a ferjemnek van egy DX6340-e es allandoan tombol, h alig tud par kepet csinalni, nem tolt fel rendesen az akku (v mi?)
termeszetesen uj, jo akkukat vett a geppel es az ott ajanlott toltot.
ti hany kepet tudtok csinalni?
o a visszanezo funkciot kikapcsolta, es max 20-30 kep!
Ha majd könnyebben megengedhetem magamnak a DSLR-t, akkor persze. De nekem nagyon fontos a papír kép, és most egy tuti helyen dolgoztatom ki, így elégedett vagyok. A dig formátum másodlagos.
Valóban, de nem is lesz olyan tiszta képe egy szkennelt fotónak, mint egy digitális géppel fotózottnak... Szkennelésnél veszít a minőségből, de már lehet előhívásnál is, bár ez uttóbit csak feltételezem.
Újjonnan ilyeneket biztos nem fogsz találni, hacsak nem valami csoda folytán. Használtan lehetne venni, figyelni kell a hirdetéseket.... Sajna jobbat nem hiszem, hogy bárki tud. Kérdezd végig a digifotós topicocat, hogy nincs-e vkinek, aki hajlandó lenne megválni tőlük...
Hehe :) azóta változott pár dolog :)
1. Olympust vettem, de nem a Kodak hibájából :)
2. a DX4330-ast azóta nem hirdettem, meg most sem, de már csak 45-öt kérek érte :) Alku nélkül! :)