Keresés

Részletes keresés

LECSó Creative Commons License 2003.02.04 0 0 21
Vgyuri'
Elküldtem magánban a címem.
Köszi.

Ez a cím már elég régi, majd javítom.

Lecsó

Előzmény: Vgyuri (19)
dani_k Creative Commons License 2003.01.31 0 0 20
Most nem nagyon erek ra, mert megyek sielni 1 hetig nem is leszek. Unokatesomnal lattam ezeket a legifotokat vagy muholdkepeket, melyek ha minden igaz tajekozva vannak. Sot olyan helyen dolgozik ahol ezzel foglalkoznak. Akkor egy het mulva reszletesen utannanezek
Vgyuri Creative Commons License 2003.01.31 0 0 19
Lecso:

Mondjál egy használható emailcimet, mert küldeni akartam neked ÉK Magyarország vektoros repülőtérképét, de vissszadobta a posta.

Előzmény: LECSó (18)
LECSó Creative Commons License 2003.01.31 0 0 18
Szia dani_k!

Ez az ortofotó engem komolyan érdekelne!
Igaz, egyenlőre nem az SFS-sel kapcsolatban, hanem az FS2k2-vel, de nem zárkózom el semmitől, ami őrültség.
Szeretném elkészíteni kicsiny hazánk scenery-jét, olyan részletességgel, hogy az Általános repülőtérkép segítségével lehessen VFR-t repülni vele. Etalonként: www.nl-2000.com
Ha lehet, akkor persze jobban, mindez csak az információmennyiség kérdése. LHNY-t és környezetét (kb. SZ-SZ-B megye) már kísérleti jelleggel megcsináltam még a 2000-hez. Aki ismeri a térkép részletességét, az tudja, hogy óriási előrelépés az alap FS2002-höz képest. Minden kis település, vízfolyás, út és vasút rajta van. Tökéletesen navigálható lett olyan 5 km-es látásnál is.
Ezt szeretném 2002-höz is megcsinálni. Ha tudsz segíteni, nagyon megköszönném. Főleg a táj textúrája miatt lenne rá szükségem. Ha valakit érdekel a téma, szívesen venném egy két ember segítségét is. Ha pedig valaki járatos valamelyik reptéren, akkor segíthetne fotókkal, esetleg sematikus (de pontos!!!) térképpel, adatokkal a reptérről.
Egyenlőre a keleti országrész érdekelne, úgy a Tiszáig.

Előre is köszönöm.

Üdv:
Lecsó

Előzmény: dani_k (14)
Vgyuri Creative Commons License 2003.01.30 0 0 17
Az ortofotó olyan függőleges tengelyű légifelvétel, amin a pixeleket addig húzogatja egy program, amig a vetülethelyessé alakul (2 dimenzióba teszi a 3-t), esetleg pontosan egy bizonyos térképhez alakul.

dani_k

Ezek eredeti nem raszteres ortofotók, ortofotó térképek (raszteres nyomatról szkennelve). Vannak rajta a kalibráláshoz ún. koordináta őrkeresztek?

Előzmény: dani_k (14)
BodrogL Creative Commons License 2003.01.30 0 0 16
Sziasztok!

Bocs, hogy nem reagáltam, de a hétvégén költözöm Pestre és lakásfelújítok, meg készítem elő a költözést, úgyhogy nem nagyon volt időm játszani.
De azért gondolkodjatok a témán!

dani_k!
Mik azok az ortfotók? Nem nagyon vagyok még jártas a témában.

LECSÓ!
Vasárnap költözöm, de inkább halasszuk jövő hétre a találkozót, mert most még kicsit zűrös.

Üdv!

dani_k Creative Commons License 2003.01.24 0 0 15
Szerintetek melyik file tartalmazza a domborzati adatokat?
dani_k Creative Commons License 2003.01.24 0 0 14
A "Magyarorszag temaban" en is bennelennek. Ha szukseg van ra, tudok szerezni jominosegu ortofotokat a tajhoz.
LECSó Creative Commons License 2003.01.24 0 0 13
Mármint hogy ezen a hétvégén?
LECSó Creative Commons License 2003.01.24 0 0 12
"Azon gondolkodom, hogy hogyan lehetne Magyarországot megcsinálni az SFS-be. Azért csak jobb lenne hazai tájak felett repkedni! "

Na ez engem is érdekel!
Mikor vagy Pesten Laci!

Előzmény: BodrogL (9)
BodrogL Creative Commons License 2003.01.24 0 0 11
Én is kerestem, de sajnos nem találtam.
Tekergetős van nekem is. Most akarok összehozni hozzá egy pedált.
Ha esetleg mégis tud valaki pedálosról akkor az engem is érdekel!

Üdv!

BodrogL

Előzmény: Zo1i (10)
Zo1i Creative Commons License 2003.01.24 0 0 10
Sziasztok!
Szerintem a botkormány probléma is megoldásra vár. Rengeteget kerestem pedállal ellátott botkormányt eredménytelenül. kb. 3 évvel ezelőtt még akadt, de sajnos nem vettem. Mostanában meg már nem gyártanak, csak a "tekergetőseket". Csak a házi elkészítés a megoldás?
üdv. Zoli
BodrogL Creative Commons License 2003.01.24 0 0 9
Albert!

Hat az Index-es fórum elég kicsi. :-)

"Majd jól kölcsönkérem ezt a játékot..."
Én meg majd jol elgondolkodom, hogy odaadom-e! :-)

Mindenki!
Azon gondolkodom, hogy hogyan lehetne Magyarországot megcsinálni az SFS-be. Azért csak jobb lenne hazai tájak felett repkedni! Ha ez érdekel valakit, akkor elkezdhetnénk utána járni.

Üdv!

BodrogL

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.23 0 0 8
Áh, nahát, milyen kicsi a háló, még itt is önbe boltom, BodrogL úr :-))) Majd jól kölcsönkérem ezt a játékot, ha te mondod, elhiszem, hogy jó.
Előzmény: BodrogL (1)
dani_k Creative Commons License 2003.01.22 0 0 7
Ugytunik csak a 4.10-es patch nem dolgozik egyutt a joyommal, a 4.07 tok jol megy.
dani_k Creative Commons License 2003.01.22 0 0 6
bocs a duplazasert veletlen volt
dani_k Creative Commons License 2003.01.22 0 0 5
Vegre felhoztam Pestre a joyomat. Ez egy Saitek Cyborg 3d, van oldalkormanya is. Az lenne a bajom, hogy az SFSPC-ben az oldalkormany mindig koppra be van lepve,- akkor is ha a sima pedal nelkuli joyt valasztom ki-, holott a joy kalibraciojaban teljesen jol mukodik. Nincs valami tippetek, hogy oldhatnam meg?
dani_k Creative Commons License 2003.01.22 0 0 4
Végre felhoztam Pestre a joyomat. Ez egy Saitek Cyborg 3d, van oldalkormanya is. Az lenne a bajom, hogy az SFSPC-ben az oldalkormany mindig koppra be van lepve,- akkor is ha a sima pedal nelkuli joyt valasztom ki-, holott a joy kalibraciojaban teljesen jol mukodik. Nincs valami tippetek, hogy oldhatnam meg?
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.21 0 0 3
áh, megnéztem. nekem kicsit túlságosan német. nincs angol változata? a grafikája sem túl meggyőző. de ha karaj a szimuláció, akkor elnézek minden hibát. de vajon karaj-e a szimulátor motor?

Törölt nick Creative Commons License 2003.01.21 0 0 2
hm? mi ez pontosan?
Előzmény: BodrogL (1)
BodrogL Creative Commons License 2003.01.19 0 0 1
Sziasztok!

Én is csak ezzel játszom mostanában.
Úgyhogy benne vagyok midenben!

Hogy lépünk tovább?

BodrogL

pik20d Creative Commons License 2003.01.18 0 0 0
Ha jól emléxem kb. 1 éve már Kaptejn is próbálkozott 1 ilyet beindítani. Talán most több siker övezi az ötletet. :)
Előzmény: dani_k (-)
dani_k Creative Commons License 2003.01.17 0 0 topiknyitó
Sziasztok! Gondolom mar tobbeteknek megvan. Ugyhogy itt az ideje, hogy csereljuk a tapasztalatokat, beszelgessunk e temaban.

Nezzetek meg ezt: www.sfspc.dk. Bele kellene szalnunk a versenyukbe. Vagy csinalni egy hasonlot itthon is, nekem nagyon tetszik a rendszeruk. Hogy vagytok ezzel?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!